• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?
Aynen oluyor bende de bazen acayip yanıyor bazen hiç hissetmiyorum benim çok şükür eşim yapıyor iğneleri sağlıkçı kendisi

Aynen oluyor bende de bazen acayip yanıyor bazen hiç hissetmiyorum benim çok şükür eşim yapıyor iğneleri sağlıkçı kendisi
Canım senin ikinci çocuğun mu ,neye göre o ilacı verdi aynı doktora gidiyoduk yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar ikili test sonucum gayet güzel çıktı.
Ense kalınlığı 2.3 çıktığı için çok korkmuştum günlerdir.
Benim durumumda olanlara örnek olsun diye yazıyorum :) Bir tek ense kalınlığına takılıp da hayatı kendinize zehir etmeyin.
Hepimizden çok güzel sonuçlar gelsin inşallah

Aynen canım bende clexane 0.4 kullanıyorum bazen çok yakıyor dayanılmayacak gibi bazen daha hafif göbeğimde hep bezeler oluştu bi kaç gündür bacaktan yapıyorum daha kolay oluyor

Bizim tüp bebek canım Turkuazvesari Turkuazvesari arkadaşımız embriyolarına ngs yaptırmış o arkadaşımızın ki ikiz benim tek :)
anladım canım benim dr ikiliye bile gerek yok demişti ama ben yaptırırım belki birde biliyosun memorial topiğinde 12. Haftada arkadaşlar hep Prof. Dr. Recep Has'a gittiler bende kararsız kaldım

Perinataloğa 1 kere de olsa gitmek lazım bence. Ben de atıl bey’e gideceğim. Recep Has’in hocasi kendisi, o da çok iyidir.

Kızlar ikili test sonucum gayet güzel çıktı.
Ense kalınlığı 2.3 çıktığı için çok korkmuştum günlerdir.
Benim durumumda olanlara örnek olsun diye yazıyorum :) Bir tek ense kalınlığına takılıp da hayatı kendinize zehir etmeyin.
Hepimizden çok güzel sonuçlar gelsin inşallah
Gözün aydın canım.
Insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Back
X