2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yasın kac
Sen kendin mi istedin bu testi
Ben de yarın kan vereceğim
Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimize
34.2lı testte ense kalınlıgı bıraz yuksek cıktı dun baska bugun baska doktor ınceledı ıkısıde bu belırleyıcı degıl bebegın dıger herseyı normal ama ıcınız rahat olsun yaptırın dedıler
ıns hepımız guzel ferah sonuclar alalım

Bebegim tup bebek tedavisiyle oldu ve yasim 39. Normal dogum bu durumlarda tercih edilmiyor. Sezeryan olacak buyuk ihtimal

Bebegim tup bebek tedavisiyle oldu ve yasim 39. Normal dogum bu durumlarda tercih edilmiyor. Sezeryan olacak buyuk ihtimal
Benimde tüp bebek tedavisi ile oldu ama 3 ay kullandım son iğnelerim artık bu konuyu doktorumla hiç konuşmadım ama kısa süreli kullandigim için normal doğum yapabilirim InşAllah diye düşünüyorum

İnsallah canım

Hoşgeldin canım nasılsın :) bizde mayıs annesi olucaz seninle aramızda 1 hafta var. Özellikle sezaryen olanlar kesin mayıs annesi olucakta burda arkadaşlığı sevdiğimiz için burdayız ve hazirana bi tık daha yakınız :) mayıs bizden önce gidiyo baya sende uğra arada özletme kendini :) cinsiyer öğrendinmi? Kız diye hissettim bi an nedense.

İyiyim çok şükür büyük sıkıntılar atlatrık ama bugüne şükürler olsun. Sen nasılsın bebiş nasıl?
Bir hafta geriden geldiği için öyle sağlıklı olsunlar zamanonda doğsunlarda farketmiyor. Bende rüyamda hep kız gördüm ve tersi çıktı doktor oğlunuz olacak dedi. :) bende erkek hissediyordum zaten. Sağlıklı hayırlı olsun da ilk çocuk farketmez gerçi ikinci üçüncü olsada farketmez ama.
Yavaş yavaş nabız atması gibi hissediyorum. Bende durum böyle. Zaman geçiyor ya :))))

Maşallah canım hayırlısı olsun inşallah. Hayırlısıyla kucağına sağ sağlim alırsın umarım. Bizde iyiyiz allaha şükür 13+4üm ama doktor 6 gün önden gittiğini söyledi şimdilik bu şekilde kuzum cinsiyet göstermedi cuma günü tekrar gidicez :))

Ben aç yaptırdım.toxoplazmalar ve rubellanın rakamı tam net hatırlamıyorum ama sanırım 140 tl idi.. birazını sgk ödedi..
O onemlı degıl aman bısey cıkmasında onlarla ıkılıyı toplam aldım kaç dıye sormadm acıkcası hepsı 360 380falandı dıgerlerını cok fark yoksa yaptırırm yoksa saglk ocagına gıderm ıyı bıtmıs bıde ben atlatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…