Anladım canım benim yengemde kullandı ikinci bebeğinde ,ilk çocuğunda farkedemediler o yüzden sordum ,acaba bi test yapılıp ilk gidişinde ona göre mi verdi diye düşündüm ,inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBen Temmuz'da kürtaj oldum bebek çok güzel yerleşmiş doktorun söylediğine göre ama büyümedi :/ hiç kanamam vs olmadan 10. Haftaya kadar bekledik sonra alındı. Genetik inceleme merkezine götürdük sonucu temiz çıktı kromozom sayıları falan doktor da gebelik güzel oluştu muhtemelen ufak bir pıhtılaşma sorunun var besleyemedi bebeği diyerek bu gebelikte iğne başladı
Sizede maşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. 6 gün önden mi ne yiyorsun kız:)Maşallah canım hayırlısı olsun inşallah. Hayırlısıyla kucağına sağ sağlim alırsın umarım. Bizde iyiyiz allaha şükür 13+4üm ama doktor 6 gün önden gittiğini söyledi şimdilik bu şekilde kuzum cinsiyet göstermedi cuma günü tekrar gidicez :))
İlk çocuğu sağlıklı bir şekilde doğdu ama değil mi öyle anladım ben . Amin inşallah tek dileğimiz oAnladım canım benim yengemde kullandı ikinci bebeğinde ,ilk çocuğunda farkedemediler o yüzden sordum ,acaba bi test yapılıp ilk gidişinde ona göre mi verdi diye düşündüm ,inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Yok canım onda farkedemediler beslenememiş aldılar onu ,ikinci üçüncü çocuğunda kullandı onlar sağlıklı doğduİlk çocuğu sağlıklı bir şekilde doğdu ama değil mi öyle anladım ben . Amin inşallah tek dileğimiz o
Merhaba;İyiyim çok şükür büyük sıkıntılar atlatrık ama bugüne şükürler olsun. Sen nasılsın bebiş nasıl?
Bir hafta geriden geldiği için öyle sağlıklı olsunlar zamanonda doğsunlarda farketmiyor. Bende rüyamda hep kız gördüm ve tersi çıktı doktor oğlunuz olacak dedi. :) bende erkek hissediyordum zaten. Sağlıklı hayırlı olsun da ilk çocuk farketmez gerçi ikinci üçüncü olsada farketmez ama.
Yavaş yavaş nabız atması gibi hissediyorum. Bende durum böyle. Zaman geçiyor ya :))))
Öğrenmedik canım göstermedi doktor bacaklarını kendine çekmiş göstermiyor dedi :) valla aslında çok bişey yemiyorum meyve yiyorum her gün muz yiyorum yumurta yiyorum sebze et veya balık yemeye dikkat ediyorum ama kendim çok yemiyorum yani ekmektir makarnadır pilavdır öyle şeyler yemiyorum bebeğe yarıcak şeyler yiyorum. Hemen doyuyorum zaten midem küçüldü sanırım ondan daha hiç kilo almadım.Sizede maşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. 6 gün önden mi ne yiyorsun kız:)
Bizim 7 aralıkta kontrol tekrar sorarım doktora hala erkek mi diye:)) sende öğrenmedin mi biz 12+2 de öğrendik
Malesef belirti veren bir şey değil. Sadece hissettim ben. Canın ne çekitor diyorlarda alakası yok onun.Merhaba;
Sen benden 3 hafta öndesin cinsiyetle ilgili birşey sormak istiyorum.Bana da doktor 11+1’de erkek olabilir dedi ,onun dışında cinsiyet ile ilgili olarak belirgin yaşadığın bir durum oldu mu,dikkatini çeken birşey ?
Bir dahakine gösterir inşaallah. Ekmek banada yasak zaten bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Stresten ve bulantıdan 6 kilo verdim ben 2 sini geri aldım. Sonuna kadar fazla almasam bari :))Öğrenmedik canım göstermedi doktor bacaklarını kendine çekmiş göstermiyor dedi :) valla aslında çok bişey yemiyorum meyve yiyorum her gün muz yiyorum yumurta yiyorum sebze et veya balık yemeye dikkat ediyorum ama kendim çok yemiyorum yani ekmektir makarnadır pilavdır öyle şeyler yemiyorum bebeğe yarıcak şeyler yiyorum. Hemen doyuyorum zaten midem küçüldü sanırım ondan daha hiç kilo almadım.
Günaydın arada bana da oluyor yaGünaydın çok fena bi kabus gördüm korkumdan uyuyamıyorum deli gibi uykum war gözlerim kapanıo ama korkumdan uyuyanıyorum yaa dua felan ettim. İlk hamileliğimde de çok kabuslar görüyordum bunda da başladı nasıl bi bilinç altı anlamadım
Anladım aynı olmuş işte :/ Allah çocuklarını ona bağışlasın bizimkileri de bizeYok canım onda farkedemediler beslenememiş aldılar onu ,ikinci üçüncü çocuğunda kullandı onlar sağlıklı doğdu
Günaydın kıza benziyor sanki :)Eki Görüntüle 2209643 Eki Görüntüle 2209644 Cinsiyet tahminlerinizi öğrenebilir miyim :)
bende iki kez böyle olmuştum. çok korkmuştum. uyumadan önce dua etmeyi ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas surelerini okumaya dikkat edin.Günaydın çok fena bi kabus gördüm korkumdan uyuyamıyorum deli gibi uykum war gözlerim kapanıo ama korkumdan uyuyanıyorum yaa dua felan ettim. İlk hamileliğimde de çok kabuslar görüyordum bunda da başladı nasıl bi bilinç altı anlamadım
belli olmuyor canım. ben bişi göremedimEki Görüntüle 2209643 Eki Görüntüle 2209644 Cinsiyet tahminlerinizi öğrenebilir miyim :)
Zar zor uyudum ışığı açtım ondan sonra uyumuşum inş bida sanada bana da olmazGünaydın arada bana da oluyor ya
Okuyorum canım dua etmeden uyumayız eşimde bende çok etkilendim umarım olmaz bidahabende iki kez böyle olmuştum. çok korkmuştum. uyumadan önce dua etmeyi ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas surelerini okumaya dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?