2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende ruyamda kiz görmüştüm : ) erkek dedi doktorlar

Canm çok geçmiş olsun maalesef aynılarını ben de yaşıyorum 12+2 günlüğüm hala aşırı kısuyorm bulantı ilacı fayda etmiyor Dr ne yorsa yapyorm az yiyiorm kusuyorm çok yiyiorm kusuyorm çok keyfsxm korkum 9 ay sürmesi 4 kg verdm inşallah bir an evvel toparlarız

kızlar belirtilerim tık diye kesildi yarın doktora mı gitsem acaba? 15 gün oluyor en son gideli nerdeyse 1 haftadır bulantıdan eser yok

Canım seni çok cok iyi anliyorum. Bende 7 kilo zayifladim. Bulantı ilacı hiç kullanmadım ben ama mide ilacı kullanıyorum simdi. Benim annemin her çocukta 9 ay sürmüştü. İnsan korkuyor hiç geçmeyecek diye ama umarım ikimizde güzel haberler veririz geçti geçti geçti diye :)

İndirimden kendime iki kazak, bir tane hamile kotu, iki tane emzirme sütyeni aldım hm den ...
Özellikle şu an normal sütyenlerimi kullanamıyorum gün içinde evde, o yuzden desteksiz aldım.

Kızımda sürekli evde oldugum ve emzirdiğim için sütyen pek takmıyordum ve bunun sonucu Azda olsa goguslerim de sarkma oldu , o yüzden size de tecrubemi aktarmak istiyorum . Özellikle emzirme döneminde mutlaka sütyen takın

Açıkçası ben de o yüzden ara ara yazabiliyorum. Telefona odaklanamıyorum belirtiler tam gaz devam. Bide mide yanması sorunu başladı önceden yoktu. Reflü mü oldum bilmiyorum ki. Belirti biten arkadaşlar çokkkk şanslısınız

kızlar belirtilerim tık diye kesildi yarın doktora mı gitsem acaba? 15 gün oluyor en son gideli nerdeyse 1 haftadır bulantıdan eser yok
Normal kuzum 10. Haftadasın. Benimde 10 gün önce kayboldu çok şükür su an çok iyiyim . Hatta ben 30 unda olan randevumu ayın 10 una ertelettirdim o zaman 13 haftalık oluyorum bebeğimi daha büyük gorurum diye .

Günaydın
Artık uyanır uyanmaz acıkıyorum
Bir de sag kasik batmaları yerini sol kasıga bıraktı devir daim yaptılar sanırım
Benim de kalp atışını sağ kasıktan alıyodu dün sol kasıktan aldı dedim niye öyle gezmeye başladı artık yer değiştiricek dedi doktor sizin de ondan olabilir mi acaba

Normal kuzum 10. Haftadasın. Benimde 10 gün önce kayboldu çok şükür su an çok iyiyim . Hatta ben 30 unda olan randevumu ayın 10 una ertelettirdim o zaman 13 haftalık oluyorum bebeğimi daha büyük gorurum diye .
benimde 1 hafta sonra ikilim var devlete gidicem orda yaptırcam sonuc büyük ihtimal 1 hafta sonra çıkar sonucu aldıktan sonra doktora dönücem göstericem belki o sırada cinsiyet tahmini de yapar 12 haftalık oluyoruz allahın izniyle

Benim de kalp atışını sağ kasıktan alıyodu dün sol kasıktan aldı dedim niye öyle gezmeye başladı artık yer değiştiricek dedi doktor sizin de ondan olabilir mi acaba
Hem ondan olabilir hemde rahimde büyüme oluyor bu aylar bebeğe yer açmak icin, ondan da oluyordur canım. Ben rahatsız değilim bu ağrılardan hatta hoşuma gidiyor hissettiğim için :)

İkili için 11. Haftada mi çağırdı . Erken çağırmış gibi.

Bu mide yanması bende de başladı hamilelikte görülmesi çok normal ama sanki gel gör alev alıyo midem

2 gün giremedim sayfalar yine almis basini gitmiş
Nasilsiniz herkes iyidir insAllah.
Ne guzel ultrason fotoğrafları paylasilmis bütün bebislere masaAllah
Ben dun kontrole gittim ultrasonda az bucuk bebeğe benziyordu ama fotoda hiçbir şey anlasilmiyor soyle bir kipir kipir goremedim minigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…