- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
Ben artık her gün içmeye başladım sabah erkenden çıkarmadan önce içiyorum :) bi düzen kurmaya çalışıyorum azda olsa yemeye zorluyorum ilaçsız asla ayakta bile duramıyorum. Ama dediğiniz gibi bazen de ilaç bile işe yaramıyor bi kaç hafta sonra geçer diyorlar İnşâAllah hayırlısı ileOnzyd kullandım bi kere iyi gelmişti dün kullandım sabah mahvetti beni. Geçsin artık diye bekliyorum çok zayıfladım günler zor geçiyor. Bide bende mide yanması da başladı reflüden şüpheleniyorum
Denk gelmiyor işte bazen buluyor böyleleri denk geliyor. Ben gittim o kadar tatlı bi yaşlı erkek doktora denk geldim ki tüp bebek deyince çok ilgilendi artı bi kaybım var deyince daha çok ilgilendi asistanı ultrasona aldı kendisi de gelip bakmıştı sağolsun 10 günde bir gel demişti ama aşırı bulantılarım yüzünden sadece özeldeki doktoruma gidebiliyorum çünkü eşim her zaman izin alamıyor bende tek başıma gidecek güçte değilim ikili için devlete gitmek isterimDevletteki doktorları şikayet mı etmek lazım ne yapmalıyız bilemedim tövbeliyim gitmiycem bi daha . Hamileligimin başında kan değerim yükseldi mi hemde resmiyete hamile olduğum geçsin diye devlete gittim kapıdan girdim durumumu anlatmama izin vermeden masaya yat karnını aç dedi doktor heralde bi bildiği var dedim yattım ultrasyona bakıyo neyin var dedi hamileyim kan değerim yükseldi mi onun için geldim dedim . Doktor bi azarladı beni neden baştan demiyosun diye bana da bi sinir geldi siz sordunuz mu söylememe izin verdiniz mi de konuşucam ben dedim sinirle kalktım karnımı silip çıktım odadan . Sağlık çalışanıdır meslekleri kutsaldır saygım sonsuz ama gerekenlerede haddini bildirmek lazım sonra şikayet etmiştim o doktoru
Hepsiburadadan almıştım canım geri gönderdim az önce bakalım ne diyecekler. Malesef devlette gerçekten iyi doktor bulmak biraz zor. Ben hem özele hem devlete gidiyorum allahtan özeldeki doktorum çol ilgili.Ben bu doktorlara sinir oluyorum ya çok mu zor gelen hastayı iki sözle rahatlatmak.. nerden almıştın cnm kremi baya kafaları karışmış :) aslında bu kremde bebiş doğunca işe yarar ama daha çok :)
Hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz güzel haberleriniBugün 15:30 da randevum var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirim
Mide yanması da çok rahatsız edici, geçmiş olsun, bana zofer yazdı ama üstünde hamilelere önerilmez yazınca kullanasım gelmediOnzyd kullandım bi kere iyi gelmişti dün kullandım sabah mahvetti beni. Geçsin artık diye bekliyorum çok zayıfladım günler zor geçiyor. Bide bende mide yanması da başladı reflüden şüpheleniyorum
evet, şimdi düzeldi, yüksekliğide iyi değilmiş çünkü, hayırlısyla bebeklerimizi kucağımza alırız inşallah sağ salimDoktorum korkacak Birseyin olmadığını söyledi. Değerlerin normal dedi. Biz bir değere degil genele bakıyoruz dedi. İnsallah hep böyle devam eder sizinki de. Su an iyi sanırım değeriniz.
canım geçmiş olsun yediğin bir şeymi dokundu acaba diyorum ya benimde hiç bulantım yokken bir gün sadece afedersin su gibi ishal oldum birden ve içtiğim suyu bile çıkardım 7-8 saat sürmüştü sanırsın zehirledim gibi bir şeydi yani doktora gittim kan idrar büyük tuvalet hepsine bakılmıştı bir şey çıkmamıştı doktorda yediğin falan dokunmuştur demişti ama hemen gitmedim ben belkide mikrobu attım gidene kadar çünkü baya çıkardım inadına yedim bide aç kalmayım diye su içtim çıktı meyve yedim hepsi çıktı sürekli çıkarmıştım bilmiyorum hiç hayatımda da öyle bir şey olmamıştı ne üşütürüm kusarım ne öyle olmazdım yani hamilelikte vücut bazı şeylere extra tepki veriyor sanırımKızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin inşallah...Kızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Canım tavuk yemiştik doktor tavuktan zehirlenmiş olabilirsin dedi ama eşimde yedi tavuk anlamadım ki bende. Bugün sadece 1 patates haşlaması yedim o kadar kötüyüm ki canım hiç bişey istemiyor su içiyorum zar zor o kadar. Hiç böyle olmazdım anlamadım inşallah kandaki enfenksiyonda gider bebeğime zarar vermedencanım geçmiş olsun yediğin bir şeymi dokundu acaba diyorum ya benimde hiç bulantım yokken bir gün sadece afedersin su gibi ishal oldum birden ve içtiğim suyu bile çıkardım 7-8 saat sürmüştü sanırsın zehirledim gibi bir şeydi yani doktora gittim kan idrar büyük tuvalet hepsine bakılmıştı bir şey çıkmamıştı doktorda yediğin falan dokunmuştur demişti ama hemen gitmedim ben belkide mikrobu attım gidene kadar bilmiyorum hiç hayatımda da öyle bir şey olmamıştı ne üşütürüm kusarım ne öyle olmazdım yani hamilelikte vücut bazı şeylere extra tepki veriyor sanırım
İnşallah canım çok sağol. Sizde dikkat edin valla kendimden geçtim bebeğime bişey olur diye korktum minicik nede olsaCanım çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin inşallah...
İnşallah canım çok sağol. Sizde dikkat edin valla kendimden geçtim bebeğime bişey olur diye korktum minicik nede olsaallaha şükür iyi inşallah bende bir an önce iyileşirim..
o günden öncesinde bizde tavuk yemiştik garipCanım tavuk yemiştik doktor tavuktan zehirlenmiş olabilirsin dedi ama eşimde yedi tavuk anlamadım ki bende. Bugün sadece 1 patates haşlaması yedim o kadar kötüyüm ki canım hiç bişey istemiyor su içiyorum zar zor o kadar. Hiç böyle olmazdım anlamadım inşallah kandaki enfenksiyonda gider bebeğime zarar vermeden
kızlar belirtilerim tık diye kesildi yarın doktora mı gitsem acaba? 15 gün oluyor en son gideli nerdeyse 1 haftadır bulantıdan eser yok
Evet canım allahtan o iyiymiş, çok sağol. Ultrason fotoğrafını atıyım sizede bakın. Elini emiyordu :)Canım çok geçmiş olsun, dilerim en kısa sürede normal mutlu hamileliğine dönersin. Canını sıkmamaya, kendini üzmemeye çalış, bebişin her türlü enerjini hissediyor
Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce enfeksiyon durumu atlatırsın ve Sağlıklı günlerine dönersin..Kızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Demekki tavuk dokunuyor canım bi daha yermiyim aslaa.o günden öncesinde bizde tavuk yemiştik garipama eşimde bir şey yoktu işte hamilelikte extra tepki veriyor vücut gider canım zaten vücut atmak için ishal oluyor bi şekilde atılıyor kusarak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?