Bende yemiyorum canım dışarda hiç. Eşim tavuk dünyasının tavuğundan isteyince bende yapıyım dedim dışarda yemektense tavukta iyi bir markaydı ama işte olcak olduktan sonra oluyor bir daha iki kat dikkat edicem herşeye..Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce enfeksiyon durumu atlatırsın ve Sağlıklı günlerine dönersin..
yediklerine iki kati dikkat et lutfen..
Ben hiç tavuk tüketiyorum hamileliğimin başından beri, dışarda hiç birşey yemiyorum, yoğurdumu zaten kendim yapardım bunlara dikkat ediyorum.
Hem güzel hem zorlu bir sürecin Sonucunda bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah hep birlikte..
Ay canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toparlarsınKızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Maşallah minik paşaya yaaKızlar Merhaba :)
Dün 13+0, 14. hafta başı kontrolüm vardı, daha önce yazdıklarımdan belki biliyorsunuz, bebeğimin ense kalınlığı 2.37mm çıkmıştı ve doktorum fetal dna istemişti. Fetal 19. haftaya kadar bakılabiliyor gel son kez ensesine bir bakalım değer artmadıysa çok da şart değil dedi. Dün gittiğimde ense kalınlığının 2.0mm’e gerilediğini öğrendik ki bu değer aslında 14. hafta için normal bir değermiş, doktorum yine 1 saate yakın bütün organlarına baktı, bebeğinde fizyolojik hiç bir sorun görünmüyor şu an gayet sağlıklı dedi :)
Bir de geçen sefer %90 kız ama erken baktık yanılabilirim demişti, öğrendik ki erkekmiş :)) Kesin bilgi yayabilirsiniz dedi :)
Ekte de bizim utangaç ufaklığı görebilirsiniz, Anadolu Yakası doktor arayan arkadaşlara gönül rahatlığıyla doktorum Ümit Kaya’yı tavsiye ederim, sevgiler :))
Evet canım allahtan o iyiymiş, çok sağol. Ultrason fotoğrafını atıyım sizede bakın. Elini emiyordu :)
Bende yemiyorum canım dışarda hiç. Eşim tavuk dünyasının tavuğundan isteyince bende yapıyım dedim dışarda yemektense tavukta iyi bir markaydı ama işte olcak olduktan sonra oluyor bir daha iki kat dikkat edicem herşeye..
İnşallah canım çok sağol..Ay canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toparlarsın
Çok geçmiş olsun canım bulantı çok zor gerçekten her gün yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum Rabbim şifalar versinKızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Sağol canım.Çok geçmiş olsun
İnşallah kuzucum paşa dedin erkeğemi benziyor :))Yaaaaa nasıl keyfi yerinde minik paşaÇok geçmiş olsun tatlım ama bebiş iyi maşallah,sende iyileş biran önce
Kalbini ferah tut canım,bak bebişin iyiymiş çok şükür.Üzme kendini bir an önce iyileşirsin inşallahİnşallah canım çok sağol. Sizde dikkat edin valla kendimden geçtim bebeğime bişey olur diye korktum minicik nede olsaallaha şükür iyi inşallah bende bir an önce iyileşirim..
Amin canım bende valla dünden beri dua ediyorum allah bulantı yaşayan hamilelere sabırlar versin çok zor çok..Çok geçmiş olsun canım bulantı çok zor gerçekten her gün yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum Rabbim şifalar versin
Çok gecmiş olsun canim. Bebeğinin iyi olmasina sevindim. Gerekli tedaviyle hemen duzelirsin insallah.Kızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Evet canım gerçekten çok zor birilerine bağımlı yaşıyosun serumlar ilaçlar günler geçiyor kuzular iyi olsun gelip geçici dönemlerAmin canım bende valla dünden beri dua ediyorum allah bulantı yaşayan hamilelere sabırlar versin çok zor çok..
İnşallah kuzum sizde çok dikkat edin kendinize.Kalbini ferah tut canım,bak bebişin iyiymiş çok şükür.Üzme kendini bir an önce iyileşirsin inşallah
İnşallah kuzum bakalım bol bol su içmeye çalışıcak enfeksiyon geçmesi için inşallah geçer.Çok gecmiş olsun canim. Bebeğinin iyi olmasina sevindim. Gerekli tedaviyle hemen duzelirsin insallah.
Ozellikle yanlis vurunca yanma oluyor deri altina birikiyor ilac. Bazen cok iyi vuruyorum hic hissetmeden ama bazen acisindan gozumden yas geliyor.yanma oluyor bendede , bu iğne yakar demişlerdi, morarma ve bazende beze oluşuyor iğne yaptığım yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?