2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende yemiyorum canım dışarda hiç. Eşim tavuk dünyasının tavuğundan isteyince bende yapıyım dedim dışarda yemektense tavukta iyi bir markaydı ama işte olcak olduktan sonra oluyor bir daha iki kat dikkat edicem herşeye..

Ay canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toparlarsın

Çok geçmiş olsun

Maşallah minik paşaya yaa

Anladim canim haklısın olacak olan oluyor bir sebeple... Gelmiş geçmiş olsun bir daha uğramasın bu sıkıntılar hiç birimize..

Selam kızlar,biz de dün sabah eşimle iki tarama için gittik.Ense kalınlığına 1.7 cm dedi.En son ultrasona göre 11+6 olması gereken haftamız 12+4 olmuş.Benim miniğim tam uyanamamış o yüzden pek hareketli değildi yine de minik elleriyle bize selam verdi.Bağırsaklarımda şişkinlik varmış bu da ultrasonun görüntü kalitesi düşüyormuş.Bu yüzden doktorum bol bol ılık su içmemi önerdi.Bebeğimin pozisyonundan dolayı cinsiyetini öğrenemedik.Kan sonucum 1 hafta sonra çıkacakmış o zaman tekrar bakarız dedi.Gitmeden bi kaç parça çikolata yiyeyim bari

Çok geçmiş olsun canım bulantı çok zor gerçekten her gün yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum Rabbim şifalar versin

İnşallah canım çok sağol. Sizde dikkat edin valla kendimden geçtim bebeğime bişey olur diye korktum minicik nede olsa allaha şükür iyi inşallah bende bir an önce iyileşirim..
Kalbini ferah tut canım,bak bebişin iyiymiş çok şükür.Üzme kendini bir an önce iyileşirsin inşallah

Çok gecmiş olsun canim. Bebeğinin iyi olmasina sevindim. Gerekli tedaviyle hemen duzelirsin insallah.

Amin canım bende valla dünden beri dua ediyorum allah bulantı yaşayan hamilelere sabırlar versin çok zor çok..
Evet canım gerçekten çok zor birilerine bağımlı yaşıyosun serumlar ilaçlar günler geçiyor kuzular iyi olsun gelip geçici dönemler

yanma oluyor bendede , bu iğne yakar demişlerdi, morarma ve bazende beze oluşuyor iğne yaptığım yerlerde.
Ozellikle yanlis vurunca yanma oluyor deri altina birikiyor ilac. Bazen cok iyi vuruyorum hic hissetmeden ama bazen acisindan gozumden yas geliyor.

Bu arada geçen ay idrarımda hafif enfeksiyon görüldüğü için tek kullanımlık Manurol Şase kullandım.Dün de ikili tarama ile birlirlikte idrar tahlili de yaptırmak istediğimi söyledim.Ve yine enfeksiyon çıktı aynı ilacı yazdı.Sizde de oluyor mu?Yanma falan yok ama enfeksiyon çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…