2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen daha önce erkek dememişmiydin tatlım öle aklımda kalmış, belli değil mi şuan
Oğluş gibi dedi doktor :)) ben normalde bi önceki gittiğimde cinsiyet söylemeyin demiştimde bu sefer acil gittikya unuttu heralde böyle dedi bugün bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

çok geçmiş olsun, tavuk gibi besinlerin soğuk taşıma zinciri sırasında bir sıkıntı olursa ishal kusma yapabiliyor, tarihi geçmemiş olsa bile, ben pek yememeye çalışıyorum

Geçmiş olsun

Maşallah nasilda guzel durmus

Oğluş gibi dedi doktor :)) ben normalde bi önceki gittiğimde cinsiyet söylemeyin demiştimde bu sefer acil gittikya unuttu heralde böyle dedi bugün bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

Tekrar baktım ama şimdi paşa gibi yatıyor gerçekten Hayırlısı olsun inşallah canım benim hayırlı evlat olsun

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatirsin

12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi

Eklentiler

• IMG_20181127_173008.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_20181127_172900.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_20181127_172824.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20181127_172707.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 168
Maşallahhhhh ona çok tatlı olmuş annesi buu

Forumumuz da Maşallah erkek bebeklerimiz çoğunlukta hepimiz Haseki Sultan olacağız kızlar

Canim geçmiş olsun dikkat et kendine . Inşallah hemen atlatırsın. Bebeğine de maşallah kocamam olmuş ya kız niyetin di erkek olacak sanırım benimde kız niyet ama benimde erkek olur sanirim:) sağlıklı sıhhatli olsunlar da artık gerisi mühim degil

Maşallah hayırlı olsun bu ara herkesten erkek bebek haberi alıyoruz. Inşallah bende haftaya gideceğim hastaneye güzel haberler alirim
Maşallah senin ki de erkek:))) erkekler den gidiyoruz ne güzel bir sürü görüntü vermiş doktorun hepsi bir anı. Sağlıkla sihhatle büyüsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…