2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tebrik ederim canim. Prensesini saglikla buyut insallah❤

Günaydın kızlar yetişemiyorum hızınıza MâşâAllah size ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi :)
Ben iki gündür yine bulantılarımla cebelleşiyorum ilaç falan kar etmiyor ve sol kasığımın ağrısından sabaha kadar uyuyamadım bu ağrı normal mi ? Ve kabızlık var en yüksek düzeyde mahvetti beni iki gündür osmolak içtim tık yok su içemiyorum midem bomboş çünkü

Çok eğlenceli oldu güzel bir anı oldu :)
Eminim harika olmuştur bizimde tüm hazırlıklarımız tamam, bir tek minnoşumuzun göstermesi kaldı geriye %95 dediyse değişmez bence canım görmüştür o yüzden demiştir. Doktorum bana tahminim var ama haftaya gel kesin olsn mademki parti yapacaksınız dedi

Günaydın ne kadar güzel bir sürpriz olmuş , sağlıkla alırsın kucağına inşallah kızını :)

canım eşin evdeyse ovsun bence belki kas kasılması olmuştur. Teksen de bi banyo yap o da iyi gelir rahatlamak için
Ya işteyim bi de çalışıyorum özel eğitimdeyim diye izin günlerim farklı haftasonu çalıyorum bakalım ya boğazım sırtım falan da kötü soğuk aldım kesin

Aslında sıcak su içmek iyi gelirdi. Kayısı kurusu varsa arada onu ye canım

Ne hazırlığı yaptınız canım ben de düşünüyorum da hazırlıklardan haberim yok

Ya işteyim bi de çalışıyorum özel eğitimdeyim diye izin günlerim farklı haftasonu çalıyorum bakalım ya boğazım sırtım falan da kötü soğuk aldım kesin
Ben de işe gitcem birazdan. Bu halde çalışmak zor olur tabi. Çıkışta olmadı hastaneye git istersen hastalık başlangıcında belki yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…