2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allahım tam gecenin bu vakti alarm kurulu gibi midem kazınmaya başlıyo saatini hiç şaşmıyor maşallah

Günaydın tatlım Hacettepe ‘ye gittin mi ,ne yaptın ?
Gittim canım doktoru ayarlarız dedi bizim bi tanıdık ama refakatçı kabul etmiyolarmış benim ilki sezeryan buda sezeryan olacağı için yapamam diye düşündüm. Bi hastaneye başlayıp doğuma kadar aynı hastanede devam etmek istiyorum. Sigorta şirketleriyle görüştüm ve lokman hekim akay hastanesine karar verdik canım. 8 muayene 2li. 3lü tarama 2 gece refakatçı dahil konaklama tahliller falan filan dahil 9 taksit yapıyolar. Bana verdikleri fiyat 4500 bunun 660 TL sini geri ödüyomuşlar birde eşim polis olduğu için 200 TL daha geri ödeme olacakmış yani bana bu paket 3600 e filan geliyor. Bana gayet iyi gibi geldi ama çevremden duyduklarım beni korkuttu. Birde ben pek anlamadım bu sigorta işinden :)) bu geri ödeme dedikleri şeyin nezaman ödüyolar filan kafam pek basmadı:))

Günaydın kızlaaarr.. Dün ablam ve kardeşimin sürpriz hazırlıkları ile balon patlattık... Etrafımdaki herkes erkek olacak diyordu. Hatta Bi tahmin listesi yapmıştım 15 kişi erkek 5 kişi kız demişti. Veee balon patladı pembe tüyleri görünce öyle çook mutlu oldum ki.. Kızım... Herkes en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar inşallah

Kizlaaar cinsiyeti öğrendim. Kızımız oluyor
Ayy ne güzel canım gözün aydıın :)
Canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüt paşanı benimde pazartesi günü randevum gösterirse cinsiyetini öğreniriz InşAllah
İnşallah gösterir ya ben 2 kez girdim sıpam sakladı. Tatlı ye bol bol girmeden canım.
Canım çalışıyorsan maaş birimine dekontu ve poliçeni götürüyorsun her ay agi den düşüyor böyle ekleniyo yavaş yavaş yani. Eğer çalışmıyorsan aynı işlemi eşin yapabilir :)
Yaa minik prenses geliyo desene ne güzel siz söyledikçe heyecanlanıyorum parti için tüm hazırlıklar tamam bir tek minik kuzunun göstermesini bekliyoruz . Diyorum eşime şuna bak şimdiden bizi parmağında döndürüyor keyfini bekliyoruz diye

Şey deseydin sen de,insan kendine benzeyeni gözünden tanırmış ona laf atmış olurdun bak tüh
varya öyle uyanık ki yardım edeyim kötü bişey var yardımım dokunsun bu moddaydı. Tersleyemedim de. Yardım edecek bişey yok diyorum rahat bırakmadı resmen. Samimi arkadaşım falan da değil. Ama duydum millete başka şeyler de diyomuş. Sonra pişman oldum ama keşke tersleseydim diye. Şu saatten sonra alttan almam ama. Umarım bi yamuk yapar

İsteyebilirsin tabi canım ücretsiz izinde olduğun zaman isteyemezsin sadece
Ben seneye çalışmayı düşünmüyorum zaten çocuğum 1 yaşına gelene kadar ben bakayım annem kayınvalidem uzakta
O zaman haziranda ücretli izin olacağı için isteyeyim. İstediğim okul açılınca yazcam da gider gitmez ben de ucretsiz izin alırım. Bebek çok küçükken bırakmak zor olur. Benim de annem kv bakacak yerde değil. Bi yıl alırız güzel olur :) canım alabilirsem pazartesi artık rapor alcam çok fena oldum. Bide bu hafta haftasonu da çağırdılar dinlenecek zaman da yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…