Buranın sağlığı o kadar kötü ki hiç dokunmadan ilaç verip yollarlar bi sıcak koyup bakayımBen de işe gitcem birazdan. Bu halde çalışmak zor olur tabi. Çıkışta olmadı hastaneye git istersen hastalık başlangıcında belki yardımcı olurlar.
Masayı süslemek için bi banner bi kaç balon el pankartları bi de yaka broşları hazırladık canım belli olnca pembe mavi ve siyah balon alacak arkadaşm bi de psta yaptıracak :)Ne hazırlığı yaptınız canım ben de düşünüyorum da hazırlıklardan haberim yok
Hee sen büyük parti yapıyorsun bildiğinMasayı süslemek için bi banner bi kaç balon el pankartları bi de yaka broşları hazırladık canım belli olnca pembe mavi ve siyah balon alacak arkadaşm bi de psta yaptıracak :)
Canim hadi gözün aydın . Hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah . Kucağına alıp kokusunu duyunca iyiki oglum olmuş dersin:)Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Canim hayırlı olsun . Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallahKizlaaar cinsiyeti öğrendim. Kızımız oluyor
Bu ara kız haberleri gelmeye başladı.hayirlisi olsun canim sağlıkla al kucağına.. Inşallah çarşamba benden de gelir kiznhaberi saglicakla:))) çok merak ediyorumGünaydın kızlaaarr.. Dün ablam ve kardeşimin sürpriz hazırlıkları ile balon patlattık... Etrafımdaki herkes erkek olacak diyordu. Hatta Bi tahmin listesi yapmıştım 15 kişi erkek 5 kişi kız demişti. Veee balon patladı pembe tüyleri görünce öyle çook mutlu oldum ki.. Kızım... Herkes en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar inşallah
Ama ben kız istiyordum böyle de olunca kız kıyafetlerine falan bakıyordum hep erkek deyince çoook şaşırdımBence o hurafe ben de hamile kaldığımdan beri hep ekşi yiyorum,en sevdiğim çikolatayı bile çok nadir yerim.Ama benimki de erkek
Sağol canım benimm allah razı olsun :))Canım hayırlı olsunsağlıcakla büyüt paşanı benimde pazartesi günü randevum gösterirse cinsiyetini öğreniriz InşAllah
Kuzum ben bi elbise aldım onu giydim saç makyaj kendim yaptım balon aldık süslettik içini helyum gazıyla doldurdular deniz kenarına gittik arkadaşımız geldi bizimle fotoğraf çekimi yaptık sonra patlattık o kadar :))
İnşallah canım o benim olucakya ne olursa olsun :))Canim hadi gözün aydın . Hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah . Kucağına alıp kokusunu duyunca iyiki oglum olmuş dersin:)
Canim hayırlı olsun . Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah
Bu ara kız haberleri gelmeye başladı.hayirlisi olsun canim sağlıkla al kucağına.. Inşallah çarşamba benden de gelir kiznhaberi saglicakla:))) çok merak ediyorum
İçmeye çalışıyorum canım ama yeterli gelmiyor galiba hiç bişey yiyemiyorum ki zorlayınca hemen kusuyorumAslında sıcak su içmek iyi gelirdi. Kayısı kurusu varsa arada onu ye canım
Evet canım çekirdek ailelerimiz ve organizasyonu yapan arkadaşlarım gelecek o halde bile 20 kişi oluyoruz
Allah gönlüne göre versin canımCanim hadi gözün aydın . Hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah . Kucağına alıp kokusunu duyunca iyiki oglum olmuş dersin:)
Canim hayırlı olsun . Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah
Bu ara kız haberleri gelmeye başladı.hayirlisi olsun canim sağlıkla al kucağına.. Inşallah çarşamba benden de gelir kiznhaberi saglicakla:))) çok merak ediyorum
Yok kız araştırma sakın dediğin gibi kim bilir hangi hastalık çıkarİnş ya bi araştırayım internetten diycem orda da kanser yazmadıkları kalıyor bi
Anladım canım yani geri ödemeye hemen başlıyolar demi?Ayy ne güzel canım gözün aydıın :)
İnşallah gösterir ya ben 2 kez girdim sıpam sakladı. Tatlı ye bol bol girmeden canım.
Canım çalışıyorsan maaş birimine dekontu ve poliçeni götürüyorsun her ay agi den düşüyor böyle ekleniyo yavaş yavaş yani. Eğer çalışmıyorsan aynı işlemi eşin yapabilir :)
Yaa minik prenses geliyo desene ne güzel siz söyledikçe heyecanlanıyorum parti için tüm hazırlıklar tamam bir tek minik kuzunun göstermesini bekliyoruz . Diyorum eşime şuna bak şimdiden bizi parmağında döndürüyor keyfini bekliyoruz diye
Bebek kendine yer açıyor ondandır benim dokturum öyle demişti banaAra ara oraya kramp giriyor ya sol kalça kemiğim yani sol popo
Evet sade ve güzel olmuş, sadece elbise başon bakmak lazımKuzum ben bi elbise aldım onu giydim saç makyaj kendim yaptım balon aldık süslettik içini helyum gazıyla doldurdular deniz kenarına gittik arkadaşımız geldi bizimle fotoğraf çekimi yaptık sonra patlattık o kadar :))
Ayy ne güzel masanı bizimle paylaşırsın artık :*Evet canım çekirdek ailelerimiz ve organizasyonu yapan arkadaşlarım gelecek o halde bile 20 kişi oluyoruz
Allah gönlüne göre versin canımben de çarşamba gideceğim
kaç haftalık oldu minik :)Kaç gündür çok geç uyuyorum misafirlikten , 12 den aşağı kalkamıyorumuykumu da alamıyorum haliyle. Yarın kontrolüm var miniğimi ablasıyla buluşturacağım kızım çok heyecanlı
Yok kız araştırma sakın dediğin gibi kim bilir hangi hastalık çıkar
Evet öyle deniliyor ya da sinire baskı yapıyormuş bi baktım da neteBebek kendine yer açıyor ondandır benim dokturum öyle demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?