2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne hazırlığı yaptınız canım ben de düşünüyorum da hazırlıklardan haberim yok
Masayı süslemek için bi banner bi kaç balon el pankartları bi de yaka broşları hazırladık canım belli olnca pembe mavi ve siyah balon alacak arkadaşm bi de psta yaptıracak :)

Masayı süslemek için bi banner bi kaç balon el pankartları bi de yaka broşları hazırladık canım belli olnca pembe mavi ve siyah balon alacak arkadaşm bi de psta yaptıracak :)
Hee sen büyük parti yapıyorsun bildiğin ben Feeling07 gibi düşündüm acaba o nasıl hazırlık yaptı

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Canim hadi gözün aydın . Hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah . Kucağına alıp kokusunu duyunca iyiki oglum olmuş dersin:)
Kizlaaar cinsiyeti öğrendim. Kızımız oluyor
Canim hayırlı olsun . Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah

Bu ara kız haberleri gelmeye başladı.hayirlisi olsun canim sağlıkla al kucağına.. Inşallah çarşamba benden de gelir kiznhaberi saglicakla:))) çok merak ediyorum

Hee sen büyük parti yapıyorsun bildiğin ben Feeling07 gibi düşündüm acaba o nasıl hazırlık yaptı
Kuzum ben bi elbise aldım onu giydim saç makyaj kendim yaptım balon aldık süslettik içini helyum gazıyla doldurdular deniz kenarına gittik arkadaşımız geldi bizimle fotoğraf çekimi yaptık sonra patlattık o kadar :))

İnşallah canım o benim olucakya ne olursa olsun :))

Evet canım çekirdek ailelerimiz ve organizasyonu yapan arkadaşlarım gelecek o halde bile 20 kişi oluyoruz
Allah gönlüne göre versin canım ben de çarşamba gideceğim

Anladım canım yani geri ödemeye hemen başlıyolar demi?

Öff bu öksürük beni mahvetti ya öksürüken kasığım bi batıyor yerinden çıkacak sanki allahtan kanamam yok

Kaç gündür çok geç uyuyorum misafirlikten , 12 den aşağı kalkamıyorum uykumu da alamıyorum haliyle. Yarın kontrolüm var miniğimi ablasıyla buluşturacağım kızım çok heyecanlı

Evet sade ve güzel olmuş, sadece elbise başon bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…