2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahah süper ya bebiş bereketiyle geliyor maşallahhh
Evet canım bebişler öyle gelicek sanırım melek onlar ya düşünsene :) hele bizimki varya nasıl bir erkek şoktayım hala hiç hareket etmezmi bi bebek hep uyurmu :) doktor karnıma vuruyo bi hareket ediyo tekrar duruyo her gittiğimizde böyle :)) nazlı uslu bi erkek olcak heralde hep öyle istiyorum inşallah uslu olur allahım:)

Uslu olursa ilk bebeğim ikinciyi hemen düşünüyorum inş :) yaramaz olursa eyvah derim yapamam :) benimkinin cinsiyeti muallakta ama acayip harektliydi

bizimkide hiç hareket etmiyor hep uyuyo valla giderken çikolata falanda yemiştim ama banamısın demedi zaten bizi hiç üzmedi bebişler bulantımız falan da olmadı ya inşallah uslu akıllı bebişler olurlar sonrasında da üzmezler :))

Ay valla bende öyle diyorum kuzum banada öyle geliyor. Peki senin ve eşinin bebekliği nasılmış? Ben çok usluymuşum hep uyurmuşum eşimde usluymuş ama yeme sorunu varmış sadece hiç bişey yemezmiş. Siz nasıldınız acaba :)

Ay hadi inşallah öğrenirsin Bi an önce:)

Bebisi ultrasonda hareket etmeyen özellikle erkek anaları aldanmayin bu masumluga o içerde uslu duran 5 senede beni böyle yapti o şapkayı huni olarak düşünün

Maşallah cinsiyetler teker teker geliyor :) bizim cinsiyet heyecanı başlayınca sizin çoktan alışılmış olacak ilk bebeğime kesin kız diyordum bütün evren erkek derken kaybettikten sonra genetik inceleme yaptırdık kızmış miniğim. Bu sefer hiçbir şey hissetmiyorum tek duam sağlıkla sıhhatle gelsin Bulantılar fena azcık tombiş hamile kalmıştım ama kilo verince fitleştim biraz umarım herkesin bulantısı yanması biter de gebeşliğin balayına geçeriz

ben belli bi yaşa kadar baya hiperaktiftim annem hep 10 çocuğa bedeldin der eşimde nereye koysan orda kalırmış baya sakinmiş bakalım burcu da ikizler olacak ama hayırlısı

Ay inşallah rabbim gönlüne göre versin.. Bana herkes erkek dedi ama ümidimi kaybetmedim.. :)

ben belli bi yaşa kadar baya hiperaktiftim annem hep 10 çocuğa bedeldin der eşimde nereye koysan orda kalırmış baya sakinmiş bakalım burcu da ikizler olacak ama hayırlısı
Yok kız boğa olur bence burçları :) 40. Haftada doğuran çok az hep 38-39 da oluyor genelde.

Selam kızlar dün randevum vardı cinsiyet tahmininde bulundu doktor erken ama kız olarak görüyorum dedi burun kemiği ense kalınlığına baktı herşey çok normal şükürler olsun. Oğlumda kan da vermiştim şimdi kan vermesen de olur gibi konuştu doktor kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce

Ver canım istersen nolcak

Kızlar kilo almaya başlayan var mı? Kaç kilo aldınız? Şuana kadar Kaç kilo almamız normal?
1 kilo aldım ben, abur cubur yememeye dikkat ediyorum ama sık sık acıkıyorum, meyve, ceviz, badem geçiştiriyorum ama bıraksam dünyaları yiyecek gibiyim

tartılmadım ama bugün bi arkadaş kilo almışsın dedi :)

Hiç kilo alamadım ben sinirlerim bozuluyor bu duruma.
Ancak 100 Gr 200 Gr belki..
Neden alamıyorum anlamadım yetmiyor mu yediğim yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…