• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
He bana da dedi doktoeo düşük riski yok demek mi
kuzum bende düşük riski varmı bilmiyom ki ben mantar oldum akıntıdan dün sirkeli suyla yıkadım sabaha yakın çoook dikkat edildiğinde kahvemsi tarzı leke gördüm daha da gelmedi bilmiyorum tahrişten de olabilir kan testini bekliyorum

Biz söyledik herkese daha ortada ne kese var ne bişey öncesinde de hep derdim 3 ay olmadan kimseye söylemem diye ama dayanamadım şimdi çok pişmanım kese boş olur düşük olur iyi yapmışsınız siz şu forumdaki şeyleri okuyup okuyup halleniyorum. Keşke İnternet olmasaydı o kadar saçma şeylere bakıyorum ki yok kese boşken beta yükselir mi duş gebelik nedir vs. Allahın dediği olacak offf offf
ben de aynı şekilde bir çooookk kişiye söyledim kese görünmeden. şimdi kese göründü kalp atışı için bekliyorum. ama etrafımdaki herkes çoktan moda girdi.. önceden ben de zaman geçsin öyle söyleyim derken başıma gelince 1 ay bile bekleyemedim:KK48: inşallah bi sıkıntı olmaz da bu süreci güzel atlatırız:dua::dua:

ben de aynı şekilde bir çooookk kişiye söyledim kese görünmeden. şimdi kese göründü kalp atışı için bekliyorum. ama etrafımdaki herkes çoktan moda girdi.. önceden ben de zaman geçsin öyle söyleyim derken başıma gelince 1 ay bile bekleyemedim:KK48: inşallah bi sıkıntı olmaz da bu süreci güzel atlatırız:dua::dua:

Yarın gidicem allah kısmet ederse dicem aşağıdan bak sorun değil. Geçen gün seni tedirgin etmiyim alttan bakmıyım demişti

Back
X