- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
tamam canim sagol ..Ben deneyerek aldım canım zaten benim göbeğim var daha şimdiden. Ama göbek yoksa o penye kısım tam sarmayacaktır bedeni bolda pek iyi durmaz. Deneyerek Almanı tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canim sagol ..Ben deneyerek aldım canım zaten benim göbeğim var daha şimdiden. Ama göbek yoksa o penye kısım tam sarmayacaktır bedeni bolda pek iyi durmaz. Deneyerek Almanı tavsiye ederim
en rahatı bence de..Amin canım inşallaho zaman ben yavaştan elbise baksam da olacak sanki. Saatlerce kot giymek zorlar oldu
Amin Allah razi olsun az ince tuvalete gütmek için gittim baktim içimden birşey koptu ve pedimde bebeğim düştü çok üzücüÇok üzüldüm canımgelmiş geçmiş olsun. Allah diğer yavrularına uzun ömür versin.
Ahh canım umarım iyisindirHanimlar sabah kürtaj olacam dedim ya az önce tuvalete gittim bebeğim düştü kendiliginde
Çok geçmiş olsunBir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam iste
Amin canim 2. Dusugum oldu bu iyi kizlarim varRabbim sizi cennette kavuştrsun...
evlatlarını sana bağışlasın
Sabahtan doğum sancisi gibi sancim verdi çok kanamam vardi iyim ama çok üzüldümAhh canım umarım iyisindir![]()
Ay nasıl yani yaa gördün mü onuHanimlar sabah kürtaj olacam dedim ya az önce tuvalete gittim bebeğim düştü kendiliginde
rabbim sabırlar versin kardeşim...Hanimlar sabah kürtaj olacam dedim ya az önce tuvalete gittim bebeğim düştü kendiliginde
Olsun kuzum mide bulantısı daha kötü. Midemiz bulanmasın yiyelim olsunBende çok midem bulanır almam hemen herhalde diyordum ama yok valla daha mide bulantısı homini gırtlak yiyorum![]()

Önce lekeydi diğer gün kanama r gündür onda parca parca siyah kan az önce tuvalete gittim baktim birden düştü bebeğim çok kotu oldum ya
Sağol cnmÇok geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun canım..Sabahtan doğum sancisi gibi sancim verdi çok kanamam vardi iyim ama çok üzüldüm
Gittim ilaç verdi ama dinlenmem lasimdi kizlarim küçük uzanamadim biledoktora gıtmedın mı üzüldüm şu leke bile insana yetıyo...
iyi ki varlar...Amin canim 2. Dusugum oldu bu iyi kizlarim var
Sağol canim sizinkileri korusun insallahrabbim sabırlar versin kardeşim...
Nasipp kendini suçlama sakın... bazen elimizden hıcbırsey gelmıyor. Rabbım kalanlara saglık versınGittim ilaç verdi ama dinlenmem lasimdi kizlarim küçük uzanamadim bile
Canım bizim daha günlerimiz erken görmek için. Ben sadece ailemle bi arkadaşıma söyledim. Ama haklısın daha sanki başlamadı gibi geliyo gözümüzle görmedik ya ondanCanım günlerimiz yaklaşık aynı da sen kese yada bebeği gördün mü ben bı garibim kendimi bebeği görmeden tam hamile gibi hissetmiyorum insanlarla bebisten konuşurken garip geliyor daha görmedim ya![]()
Evet peceteye sardim 2. dusugum bu ilk bebgimde düştü onuda gördümAy nasıl yani yaa gördün mü onu
amin.. sana Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Sağol canim sizinkileri korusun insallah