• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Belki doktorun garanti olsun diye yapmıştır iyi de yapmış. Sevindim kuzum kese baya önemli bu haftalarda. Yok canım ben daha keseyi görmedim benim geç gebelik bekliyorum daha. Sevindim baya şuan :) kramp gibi saplanırsa gideyim ben de
Evet sen dikkat et kendine o hafta eşim yoktu akşamları birde Ablam kahvaltıya yemeğe geldi dinlenemedim hiç ondan öyle oldum. Şimdi yine arada oluyor ama öyle sürekli ve şiddetli değil Allah’a şükür.. Kese değer baya yüksekken gözüküyor sanırım ben bir kere kan verdim adetim 2 gün geçmişti 3 bin küsür çıktı sonuç 2 gün sonra doktora gittim direk ultrasona girdim kaç oldu arttı mı hiç öğrenmedim çok minik bir kesemiz vardı :))

Aynı bendede sadece bulantı ama çok enteresan yemem içmemde hiç sıkıntı yok daha masadan kalkerken acıkmaya başlıyorum sanki
aynı durumdayız..
ve bir saat sonrası feci bir bulantı
birseyler yesem gececekmiş gibi geliyor
atıyorum ağzıma birsey
hoop 10 dakıka sonra başa sarıyoruz :)))

Kızlar bende hep gerilme hissiyatı oluyor ya gece yatakta döner Ken bile gerilirken buluyorum kendimi sanki boyum büyüyor gibi değişik yataktan kalkiyorum gerilme isteğiyle baş edemiyorum çok degisik
Ben geçen haftanın başında öğrendim hamile olduğumu aynı bende bolbol geriniyordum ve beraberinde kasıkta batmalar oluyordu öğrendikten sonra özellikle gerinmemeye çalışıyorum

aynı durumdayız..
ve bir saat sonrası feci bir bulantı
birseyler yesem gececekmiş gibi geliyor
atıyorum ağzıma birsey
hoop 10 dakıka sonra başa sarıyoruz :)))
Benim canım hep tuzlu istiyor ki ben tatlısız duramazdım bir oğlum var ondada hep ekşi yemek istiyordum gizli gizli limon yiyip 2saat yerim den kalkamıyordum tansiyon iyice düşüyordu

Ben geçen haftanın başında öğrendim hamile olduğumu aynı bende bolbol geriniyordum ve beraberinde kasıkta batmalar oluyordu öğrendikten sonra özellikle gerinmemeye çalışıyorum
Bende gerinmemeye çalışıyorum ama çok oluyor ya bazen farketmeden gerinmeye çalışıyorum maşallah siz büyümüş snuz baya kalp atışı duydunuz mu

Benim canım hep tuzlu istiyor ki ben tatlısız duramazdım bir oğlum var ondada hep ekşi yemek istiyordum gizli gizli limon yiyip 2saat yerim den kalkamıyordum tansiyon iyice düşüyordu
bende öyleyim kızımda da aynıydım :))))
yani ekşi yemek kişiye göre değişiyor demek ki, oraya mı vardık:)

Evet sen dikkat et kendine o hafta eşim yoktu akşamları birde Ablam kahvaltıya yemeğe geldi dinlenemedim hiç ondan öyle oldum. Şimdi yine arada oluyor ama öyle sürekli ve şiddetli değil Allah’a şükür.. Kese değer baya yüksekken gözüküyor sanırım ben bir kere kan verdim adetim 2 gün geçmişti 3 bin küsür çıktı sonuç 2 gün sonra doktora gittim direk ultrasona girdim kaç oldu arttı mı hiç öğrenmedim çok minik bir kesemiz vardı :))
Evet ben de farkettim çok yorulunca daha çok batıyor. Demek dinlenmeyi arttırmam lazım. Resmen cahillik hiç umursamadıydım normal diye. Ama eşim yüzünden. Tutturdu dirayetli ol dirayetli ol abartma diye. Oo çok erken görmüşsün keseyi ne güzel :)) ben de bakalım bu cuma görmeyi umuyorum adet üzerinden 15 gün geçmiş olacak. Geç gebelik olduğu için tarihler ben de tam tutmuyor :)

Evet ben de farkettim çok yorulunca daha çok batıyor. Demek dinlenmeyi arttırmam lazım. Resmen cahillik hiç umursamadıydım normal diye. Ama eşim yüzünden. Tutturdu dirayetli ol dirayetli ol abartma diye. Oo çok erken görmüşsün keseyi ne güzel :)) ben de bakalım bu cuma görmeyi umuyorum adet üzerinden 15 gün geçmiş olacak. Geç gebelik olduğu için tarihler ben de tam tutmuyor :)
İnşallah sende görürsün keseyi ama geç gebelik olmuş göremezsende çok stres yapma :) internette olumsuz çok hikaye var okumamaya çalış çünkü bu dönemde insan ne okusa kendi kendine yakıştırıyor yok yere stres oluyor..

Amin inşallah canim benimde tahmini doğum 31 mayisti hayirlisi inşallah sağ salim alirsin kucağına
Çok sağol kuzum sende dikkat bebişlerin daha küçük korunma yöntemi olarak hap kullanabilirsin daha güvenilirdir. Onları hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin allah.

İnşallah sende görürsün keseyi ama geç gebelik olmuş göremezsende çok stres yapma :) internette olumsuz çok hikaye var okumamaya çalış çünkü bu dönemde insan ne okusa kendi kendine yakıştırıyor yok yere stres oluyor..
senin tahmini doğum tarihini görünce ilk gebeliğime gittim
14 haziran görünüyordu
3ünde nişanım gelmişti
5 inde doğmuştu
hey gidi
daha mayıs ortası başlar doğumlar :))
genelde bebeişler bu tarihleri beklemiyorlar
ne heyecanlı olacak inşaAllah

Onu yarin direk saglikocahindan alicam cnm emzirirken izin verilir insallah
Ha emziriyosun demi. O zaman izin vermeyebilirler ama iğne vurduruyolar her ay onuda sor. Sen 3 çocuğun olduğunu ve daha küçük olduklarını söyle korunurken dahi hamile kalabiliyorum de yardımcı olurlar canım dikkatli ol bak çok çabuk hamile kalabiliyosun.

İşte kuzum bu ağrı yorumları baya korkuttuydu beni ama şimdi iyiyim şükür. Çoğu doktor normal demiş. Aşırı kramp anında doktora gideyim ama nolur nolmaz. Kuzum sağ salim şu 3 ayı geçireydik keşke :) tehlikeli aylar ya bişey olcak diye aklım çıkıyo. Benim bayadır bayadır çocuğum olmuyordu. Diğer ay aşılama yaza tüp bebek yaptıracaktım. Onun için böyle diken üstündeyim :)

Back
X