- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
ne güzel denk gelmiş :))Bu arada emzirmeyi bu yaz kesmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel denk gelmiş :))Bu arada emzirmeyi bu yaz kesmiştim
Evet sen dikkat et kendine o hafta eşim yoktu akşamları birde Ablam kahvaltıya yemeğe geldi dinlenemedim hiç ondan öyle oldum. Şimdi yine arada oluyor ama öyle sürekli ve şiddetli değil Allah’a şükür.. Kese değer baya yüksekken gözüküyor sanırım ben bir kere kan verdim adetim 2 gün geçmişti 3 bin küsür çıktı sonuç 2 gün sonra doktora gittim direk ultrasona girdim kaç oldu arttı mı hiç öğrenmedim çok minik bir kesemiz vardı :))Belki doktorun garanti olsun diye yapmıştır iyi de yapmış. Sevindim kuzum kese baya önemli bu haftalarda. Yok canım ben daha keseyi görmedim benim geç gebelik bekliyorum daha. Sevindim baya şuan :) kramp gibi saplanırsa gideyim ben de
Aynı bendede sadece bulantı ama çok enteresan yemem içmemde hiç sıkıntı yok daha masadan kalkerken acıkmaya başlıyorum sankibenim de baya bulantım var
baya da erken başladı bu sefer.
sükür kusturmuyor ama bol bulanıyor
aynı durumdayız..Aynı bendede sadece bulantı ama çok enteresan yemem içmemde hiç sıkıntı yok daha masadan kalkerken acıkmaya başlıyorum sanki
Ben geçen haftanın başında öğrendim hamile olduğumu aynı bende bolbol geriniyordum ve beraberinde kasıkta batmalar oluyordu öğrendikten sonra özellikle gerinmemeye çalışıyorumKızlar bende hep gerilme hissiyatı oluyor ya gece yatakta döner Ken bile gerilirken buluyorum kendimi sanki boyum büyüyor gibi değişik yataktan kalkiyorum gerilme isteğiyle baş edemiyorum çok degisik
Benim canım hep tuzlu istiyor ki ben tatlısız duramazdım bir oğlum var ondada hep ekşi yemek istiyordum gizli gizli limon yiyip 2saat yerim den kalkamıyordum tansiyon iyice düşüyorduaynı durumdayız..
ve bir saat sonrası feci bir bulantı
birseyler yesem gececekmiş gibi geliyor
atıyorum ağzıma birsey
hoop 10 dakıka sonra başa sarıyoruz :)))
Bende gerinmemeye çalışıyorum ama çok oluyor ya bazen farketmeden gerinmeye çalışıyorum maşallah siz büyümüş snuz baya kalp atışı duydunuz muBen geçen haftanın başında öğrendim hamile olduğumu aynı bende bolbol geriniyordum ve beraberinde kasıkta batmalar oluyordu öğrendikten sonra özellikle gerinmemeye çalışıyorum
bende öyleyim kızımda da aynıydım :))))Benim canım hep tuzlu istiyor ki ben tatlısız duramazdım bir oğlum var ondada hep ekşi yemek istiyordum gizli gizli limon yiyip 2saat yerim den kalkamıyordum tansiyon iyice düşüyordu
Evet ben de farkettim çok yorulunca daha çok batıyor. Demek dinlenmeyi arttırmam lazım. Resmen cahillik hiç umursamadıydım normal diye. Ama eşim yüzünden. Tutturdu dirayetli ol dirayetli ol abartma diye. Oo çok erken görmüşsün keseyi ne güzel :)) ben de bakalım bu cuma görmeyi umuyorum adet üzerinden 15 gün geçmiş olacak. Geç gebelik olduğu için tarihler ben de tam tutmuyor :)Evet sen dikkat et kendine o hafta eşim yoktu akşamları birde Ablam kahvaltıya yemeğe geldi dinlenemedim hiç ondan öyle oldum. Şimdi yine arada oluyor ama öyle sürekli ve şiddetli değil Allah’a şükür.. Kese değer baya yüksekken gözüküyor sanırım ben bir kere kan verdim adetim 2 gün geçmişti 3 bin küsür çıktı sonuç 2 gün sonra doktora gittim direk ultrasona girdim kaç oldu arttı mı hiç öğrenmedim çok minik bir kesemiz vardı :))
Canım çok üzüldüm her şerde bi hayır vardır ama sen sakın üzülme allah kızlarına ömür versin inşallah.Feeling07 adimi sil listeden
Allah yavrularinizi size bagislasin inşallah
ama cinsiyeti belli olunca gelicem bakalım tahminim tuttumu Allaha emanet olun hepiniz
![]()
Canım iyiyim çok sağol ablam geldide şehir dışından onlarla ilgileniyorum. Çok giremiyorum buraya o yüzden ama bi sıkıntı yok allaha şükür:) Sen nasılsın?YaFeeling07 yi gören varmı aranizda sesi çıkmadı sanki bugün :)
Amin inşallah canim benimde tahmini doğum 31 mayisti hayirlisi inşallah sağ salim alirsin kucağınaCanım çok üzüldüm her şerde bi hayır vardır ama sen sakın üzülme allah kızlarına ömür versin inşallah.
İnşallah sende görürsün keseyi ama geç gebelik olmuş göremezsende çok stres yapma :) internette olumsuz çok hikaye var okumamaya çalış çünkü bu dönemde insan ne okusa kendi kendine yakıştırıyor yok yere stres oluyor..Evet ben de farkettim çok yorulunca daha çok batıyor. Demek dinlenmeyi arttırmam lazım. Resmen cahillik hiç umursamadıydım normal diye. Ama eşim yüzünden. Tutturdu dirayetli ol dirayetli ol abartma diye. Oo çok erken görmüşsün keseyi ne güzel :)) ben de bakalım bu cuma görmeyi umuyorum adet üzerinden 15 gün geçmiş olacak. Geç gebelik olduğu için tarihler ben de tam tutmuyor :)
Çok sağol kuzum sende dikkat bebişlerin daha küçük korunma yöntemi olarak hap kullanabilirsin daha güvenilirdir. Onları hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin allah.Amin inşallah canim benimde tahmini doğum 31 mayisti hayirlisi inşallah sağ salim alirsin kucağına
senin tahmini doğum tarihini görünce ilk gebeliğime gittimİnşallah sende görürsün keseyi ama geç gebelik olmuş göremezsende çok stres yapma :) internette olumsuz çok hikaye var okumamaya çalış çünkü bu dönemde insan ne okusa kendi kendine yakıştırıyor yok yere stres oluyor..
Onu yarin direk saglikocahindan alicam cnm emzirirken izin verilir insallahÇok sağol kuzum sende dikkat bebişlerin daha küçük korunma yöntemi olarak hap kullanabilirsin daha güvenilirdir. Onları hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin allah.
Ha emziriyosun demi. O zaman izin vermeyebilirler ama iğne vurduruyolar her ay onuda sor. Sen 3 çocuğun olduğunu ve daha küçük olduklarını söyle korunurken dahi hamile kalabiliyorum de yardımcı olurlar canım dikkatli ol bak çok çabuk hamile kalabiliyosun.Onu yarin direk saglikocahindan alicam cnm emzirirken izin verilir insallah
Ayy hadi ya canım çok geçmiş olsunHanimlar sabah kürtaj olacam dedim ya az önce tuvalete gittim bebeğim düştü kendiliginde
İşte kuzum bu ağrı yorumları baya korkuttuydu beni ama şimdi iyiyim şükür. Çoğu doktor normal demiş. Aşırı kramp anında doktora gideyim ama nolur nolmaz. Kuzum sağ salim şu 3 ayı geçireydik keşke :) tehlikeli aylar ya bişey olcak diye aklım çıkıyo. Benim bayadır bayadır çocuğum olmuyordu. Diğer ay aşılama yaza tüp bebek yaptıracaktım. Onun için böyle diken üstündeyim :)İnşallah sende görürsün keseyi ama geç gebelik olmuş göremezsende çok stres yapma :) internette olumsuz çok hikaye var okumamaya çalış çünkü bu dönemde insan ne okusa kendi kendine yakıştırıyor yok yere stres oluyor..