ay çok şükür Allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı bu kadar şiddetli ilk kez olduGünaydınn sancı girdiği zaman bende çok korkuyordum ama normalmiş canım bikaç gündür sancı girmedi o kadar şiddetli bünye alışıyor ufak ufak sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok şükür Allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı bu kadar şiddetli ilk kez olduGünaydınn sancı girdiği zaman bende çok korkuyordum ama normalmiş canım bikaç gündür sancı girmedi o kadar şiddetli bünye alışıyor ufak ufak sanırım :)
Bu hadsiz mesajınızı hiç okumamış kabul ediyorum. Esenkal!Merhaba ben de aranızdaydım hatırlarsan z düşük yaptm ama hala takipte kalıp güzel hberlerinizi okuyorum sürekli yalnız şu noktada yazmadan edemedim hele de bir eğitimcinin yanlış üslubuna... Arkadaşımız bi konuda ısrarla yargıda bulunmamış fikir beyan etmiş sizse çok yanlış bir üslup ile saldırmışsınız kendisine cehalet bazen yaşadığımz kesim aile faktörü kişinin kendini geliştirme fırsatı olmaması yüzünden olbilir kimsenin nasıl bir hayat yaşdığını bilemezsiniz... siz bir eğitimcisiniz saygım büyük ama acı olan binlerce ailenin evladına da bu yöntemle mi davranıyorsunuz...burda bir çok hamile var ve panik olabilirler diye savunmuşsunuz bu empatiyi düşük yapan bi anneye nie göstermiyorsunuz... umarım anlatabilmişimdir umarım öğrencilerinize sabır ve hoşgörüyle davranıyorsunuzdur... mutlu kalın
Canım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım allah razı olsun
, bugün bittii ... ayrıntılarw girmeyeyim arkadaşlar rahatsız olmasın
Zor geçmedi fiziksel olarak ...
Patolojiye yollandı ...
Rabbim sizin bebelerinizesağlık versin inşallah
ay çok şükür Allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı bu kadar şiddetli ilk kez oldu
inan acısı umrumda değil canım yansın sadece herşey yolunda mı endişesi mahfediyo beni yoksa acı neki ben razıyım :)İlk çok şiddetli sancıyı hapşırırken yaşadım bildiğin iki büklüm kalakaldım okdr acı çekmiştim ve korkuyla direkt foruma yazmıştım dejavu oldum resmen :) Sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz en hafif belirtilerle hamileliğimizi geçiririz inş. :)
Dogru canim hatirladim. Insallah bugun duyacaksinYok canım duymadım daha heycanla beklliyorum her gittiğimde yok geç döllenme yok keseyi göremedi yok kese war bebek yok en son gittiğimde ayrıntılı ultrasonla görebildik bebeği inş bu sefer kalp atışlarını duyarımmm
Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacamŞimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim
![]()
inan acısı umrumda değil canım yansın sadece herşey yolunda mı endişesi mahfediyo beni yoksa acı neki ben razıyım :)
Tam olani yazmissin canimŞüpheleniyoruz idrar testi yapıyoruz : | |
teste güvenmeyip kan testi yaptırıyoruz : +
Keseyi görelim, iki hafta sonra gel diyorlar gidiyorsun : kese var
Kese tamam, kalp atışını görmemiz lazım...
Zaten bir buçuk iki aylık hamile olmuş oluyorsun bunların sonundaşöyle bir hale geldim sayılır. Çok heyecanlı çok taptatlı bir bekleyiş...
Inşaallah güzel sonuçlarımızı burada paylasicaz hep beraber![]()
Allah korusun bebişlerimizii, bebeğim bişey olmadı dimi özür dilerim diyip durmuştumm![]()
Ay dönünce atalım mutlaka ultrason kağıtlarını :) 1 gün var zaten aralarında bakalım neler olmuş :)Benimde 11:15 hahah :) ama benimki kendi doktorumun randevusu devlete geçen hafta gitmiştim bakalım 1 haftada ne kadar büyüdü :))
Amin inşCanım çok geçmiş olsun
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla dünyaya getirmen dileğimle
Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
Ben önlemimi bastan alanlardanim.Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
Herşeyi yapmış mı. Çok istiyosa puset alsım yatak alsın. Örgüyle ucuza kapatmak istemiş. Ya da yeni doğan seti alsın ya da ayakkabı alsın birsürü seçenek var. Hergün niye gelecekmiş. Çok değişik. Sıkılıyosa eğitim kurslarına yazılsın o ne öyle yeni doğan evi insan eğlendirme yeri miKızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???
bende şuan grip nezle hepsi var. sürekli hapşırıyorum. hapşırdıkça kasık ağrısı oluyor. çok korkutucu. Allahtan çok şiddetli değilİlk çok şiddetli sancıyı hapşırırken yaşadım bildiğin iki büklüm kalakaldım okdr acı çekmiştim ve korkuyla direkt foruma yazmıştım dejavu oldum resmen :) Sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz en hafif belirtilerle hamileliğimizi geçiririz inş. :)