Cuma kontrolum var orada acarim cakralarimi hissederim birseyler mademvalla o zaman kendini zorlayıp hissetcen canım
ayy çok pardon düzelttim mesajı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma kontrolum var orada acarim cakralarimi hissederim birseyler mademvalla o zaman kendini zorlayıp hissetcen canım
ayy çok pardon düzelttim mesajı![]()
evet ya geceleri bi tuvalete kalkıyorum bi de burun tıkanıklığına. ikisi de çok zorluyor2 gündür yatak döşeğim dün 2 fincan ıhlamur içtim ama korktum onu da yapmam bugün gece yattıktan sonra 3 kez uyandım burun tıkanıklığından tuzlu su da kar etmiyo çok zor çok allah hepinizi korusun enfeksiyondan

Yaaa offf o tuvalete gitmek beni bitirdi,ben deliksiz bir uyku uyurdum.Sabah 9’da uyandırıyor,acıktım sinyali veriyorevet ya geceleri bi tuvalete kalkıyorum bi de burun tıkanıklığına. ikisi de çok zorluyor![]()
PekiBu hadsiz mesajınızı hiç okumamış kabul ediyorum. Esenkal!
Beni de eklermisin canımKızlar listeye ekleme yaptım bilginiz olsun. Son yazanlar ismini kontrol etsin ismi olmayanlar beni etiketleyerek yazsın bilgilerini.![]()
Eşinin anlayışlı yaklaşmasına sevindim.Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,konuştum eşimle,gülerek “ne işi var Hergün,Hergün dedi “
Tecrübeli annelere bir sorum daha olacak,bebeklerinize büyüyen karyola mı aldınız,daha sonrası için kullanışlı oluyor mu kızlar ?
O seriye bayılıyorum,ben ilk geçen sene görmüştüm.Ufak tefek cinayetlerde Merve’nin kızının yatağıydıEşinin anlayışlı yaklaşmasına sevindim.
Ben 1 yaşına kadar anne yanı beşikte uyuttum, sonrasında ikeanın busunge büyüyen çocuk yatağında yatırdım.
Bebek odası takımında aldığım büyüyebilen beşik taşınma aşamasında sökülmediği için kırıldı, onca parada çöpe gtmişti.
Doktorların ölçümleri çok farklı oluyor, şu an da gebelik haftalarımız çok küçük olduğu için net bir ölçü veremiyorlar canım, sen içini ferah tut.Feeling07 canım sonuç bekliyodum ya aldım bugün sonucu çok şükür sıkıntı yokmuş virüsü önceden geçirmişim o yüzden etkilemiyor oh valla
ama yanlız şey sorucam ultrasondan ultrasona hafta değişirmi üniv hastanesine gitmiştim bir kaç hafta önce sat la arasında bir gün vardı burdakinde 1 hafta çıktı zaten resim istedim ultrason o kadar kötü ki veremiyorum dedi
![]()
Doktorların ölçümleri çok farklı oluyor, şu an da gebelik haftalarımız çok küçük olduğu için net bir ölçü veremiyorlar canım, sen içini ferah tut.Feeling07 canım sonuç bekliyodum ya aldım bugün sonucu çok şükür sıkıntı yokmuş virüsü önceden geçirmişim o yüzden etkilemiyor oh valla
ama yanlız şey sorucam ultrasondan ultrasona hafta değişirmi üniv hastanesine gitmiştim bir kaç hafta önce sat la arasında bir gün vardı burdakinde 1 hafta çıktı zaten resim istedim ultrason o kadar kötü ki veremiyorum dedi
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,konuştum eşimle,gülerek “ne işi var Hergün,Hergün dedi “
Tecrübeli annelere bir sorum daha olacak,bebeklerinize büyüyen karyola mı aldınız,daha sonrası için kullanışlı oluyor mu kızlar ?
Bende beğenerek almıştım , 550 tl di sanırım aldığım zaman şimdi çok zamlanmış.O seriye bayılıyorum,ben ilk geçen sene görmüştüm.Ufak tefek cinayetlerde Merve’nin kızının yatağıydı
Eline sağlık canımKızlar listeye ekleme yaptım bilginiz olsun. Son yazanlar ismini kontrol etsin ismi olmayanlar beni etiketleyerek yazsın bilgilerini.![]()

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,konuştum eşimle,gülerek “ne işi var Hergün,Hergün dedi “
Kuzum cihazda sorun olabilir başka hastaneye git bakalım. Çok sevindim yaa sorun olmamasına oh için rahat etmiştir :) kaç cm olduğunu söyledimi doktor? Bide göbüş çıktımı hiç :)Feeling07 canım sonuç bekliyodum ya aldım bugün sonucu çok şükür sıkıntı yokmuş virüsü önceden geçirmişim o yüzden etkilemiyor oh valla
![]()
Aslında ben gebelikten önce hep kız çocuk isterdim böyle tütü alırım toka alırım diye. Geçen gün eşime bahsederken bugün oğlum beni çok yordu dedim ağzımdan öyle çıktı :) erkek hissediyorum

ay hadi ya saol canım doktorada sordum kaç kere anlamadı dediğimi adete göre mi diyo olabilir birebir çıkmaz diyo anlatamadım derdimi bir hafta çıkınca şimdiDoktorların ölçümleri çok farklı oluyor, şu an da gebelik haftalarımız çok küçük olduğu için net bir ölçü veremiyorlar canım, sen içini ferah tut.