- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Esim calisiyor izin yok. Annem babam kardeslrm uzaktalr gelemezler ki esimlede gorusmuyorlar. Esimin ailesiyle evlndgim gundn bu yana konusmuyorz. Arkadsm komsum kimsem yok.![]()
![]()
ALLAH var gam yok üzülme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim calisiyor izin yok. Annem babam kardeslrm uzaktalr gelemezler ki esimlede gorusmuyorlar. Esimin ailesiyle evlndgim gundn bu yana konusmuyorz. Arkadsm komsum kimsem yok.![]()
![]()
Cok oncedn bir kalp durmasindan dolayi dusugum oldu.DAHA önce geebliginiz var mi?
Yaşınız kaçtı
Belki yükselir değerin doktora gittinmi
istedim kuzum ama makine sıkıntılı dedi telefonla çekmekte aklıma gelmedi dr un yanına girince her şeyi unutuyorum :) valla bende çok merak içindeyim erkek hissediyorm hep ama kime söylesem kızın olacak diyo bakalımİsteseydin kuzu. Benim de 3 gün falan geriden geliyordu ama bu hafta yakalamış :) bakalım cinsiyetleri ne olcak çok merak ediyorum
7 haftalık dedi tam gününü söylemedi canım. İnş senden de güzel haberler alırız canım.Ay ne guzel yaaa
Darısı cuma gunu bana inşallah
Ultrasonda kaç haftalık çıktı ?
Sağol canım. Teşekkür ederim inş :)Gozun aydin : ))
Ilaclar fayda ediyor benim kanamami durdurdu ama en cok faydayi igneden gordum.ins dusuk tehlikeni atlatirsim hemencik
Valla kuzum evde yaramaz bir çocuk, yarım gün de olsa okulda çocuklarla koşturmak, hafta da iki gün nöbet tutmak biraz zorluyor. Bu gidişle rapor almak zorunda kalcam. Yarın güzel haberini bekliyorumGözün aydın canım , maşallah
Darısı yarın başıma artık
Çok dikkat et lütfen , yat dinlen de inşallah bir şey olmaz![]()
107 benim pirincinAaaa kızlar size bir Bilgi veriyim ;bebekler kalp atışı hızı 140’ın altındaysa erkek,140’ın üzerindeyse kız diyorlar.
Benim bebeğim 140’ın altında ,ben erkek hissediyorum ama hayırlısı ve sağlıklı olması en önemlisi.İlk hamile olduğumu öğrenince de eşime “oğlumuz geliyor “demiştim.
Bir de 8.hafta da bebeklerimizin üreme organları oluştu.Kız bebeklerde yumurtalıklar,erkek bebeklerde testisler
Nub Teorisine göre doktorlar erken haftalarda biliyorlar ama yanılgı payından dolayı söylemiyorlar![]()
Teşekkür ederim canım inşEşin aranızdaki durumu biliyor ve anlayışlı davraniyorsa şimdiden soyle istersen canım.
Canım kolay gelsin yorma kendini diyecegim ama ev taşimakta zor iş. Agir kaldirmamaya ozen goster canim.
Gözun aydin canim. Insallah dusuk riskinde bir an once gecer.
Canım çok geçmiş olsunAcil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin.![]()
canım iki fincan içebilirsinTecrübeli anneler ıhlamur yapmadım bugün ama baya kötüyüm bişey olmaz dimi ıhlamurdan
Sagol kuzum allah razi olsun. Nedense beni hic muayne etmedi doktrMerhaba hanımlar
Hala sancım var. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Sancı ondan da olabilirmiş. Doktor progestan fitil ve munoral şase yazdı. Sürekli uzan dedi. Kanamam yok inş rahatça atlatırım bu süreci. Haftaya tekrar çağırdı. Şuan 5.23mm pirincimdarısı kalp atışlarını duymamış olanlara. Buarada bizim kalp atışımızda 107 çıktı. Zaten erkek hissediyorum. Bakalım ne çıkacak yavruşum. Sağlıklı olsun, erkek kız farketmiyor evlatta :)
7 haftalık dedi tam gününü söylemedi canım. İnş senden de güzel haberler alırız canım.
Sağol canım. Teşekkür ederim inş :)
Valla kuzum evde yaramaz bir çocuk, yarım gün de olsa okulda çocuklarla koşturmak, hafta da iki gün nöbet tutmak biraz zorluyor. Bu gidişle rapor almak zorunda kalcam. Yarın güzel haberini bekliyorum
107 benim pirincin
Teşekkür ederim canım inş
Canım çok geçmiş olsundış gebeliğin anlaşılması için ultrason muayenesi şart. Değerden anlaşılmaz. Kimyasal düşükte yapıyor olabilirsin. Hemen bir uzmana görünsen iyi olur. İnş çabucak sağlığına kavuşur ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
canım iki fincan içebilirsin![]()
Ben geçen sene boş gebelik yaşadım. Benimde haftalarca kese büyüdü. 10. Haftaya kadar bekledik ama boştu maalesef. Kürtaj oldum. Daha küçük senin haftan. Sakın aldırma bu bir iki hafta. Bak ben 10. Haftaya kadar bekledim. Kese artık büyümemeye, hatta küçülmeye başlamıştı. Kesin emin olunca aldırdım. Kanamam falan da yoktu. Bana sorarsan kesin boş gebelik demek için erken. Ben o zaman çok araştırmıştım. 6.7. Haftalarda kese boş görünüp, bebeği görenler olmuş. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.Mrb kizlar 6 ci haftada kan değeri 80 bin olan varmi nir haftadir hastane dolaniyorum kese gorunuyo ve buyuyo ama embriyo yu ve kalp atimini goremedik daha bos gebelik olabilir dendi an ak kan degeride normald3n cok ucuk daha once bos gebelik yasayan arkadaslar varmi aramizda yardim istiyorum
Aminnn insallah hayirli haber alirim ama benim umudum yok. Ben bugun yikildim doktordan geldigimdn beri elimde tlfn hic kalkmadim yerimdnBen geçen sene boş gebelik yaşadım. Benimde haftalarca kese büyüdü. 10. Haftaya kadar bekledik ama boştu maalesef. Kürtaj oldum. Daha küçük senin haftan. Sakın aldırma bu bir iki hafta. Bak ben 10. Haftaya kadar bekledim. Kese artık büyümemeye, hatta küçülmeye başlamıştı. Kesin emin olunca aldırdım. Kanamam falan da yoktu. Bana sorarsan kesin boş gebelik demek için erken. Ben o zaman çok araştırmıştım. 6.7. Haftalarda kese boş görünüp, bebeği görenler olmuş. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Bence karnının hiç çıkmaması çok güzel. Benim daha 6+0 takvime göre ama şişti birazay oda yok ya setlik var ama zaten benim yağlı bi karnım olmadığı için öncesinde nasıldı bilmiyorm![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim fiilen yanında olamasakta dualarla sana destek oluruz hepimiz inşaallah.. Umuyorum değildir ama eğer dış gebelikse erken teşhis edilmesi çok önemli iğne tedavisiyle iyileşirsin. O tüpü alınanlar değeri çok yüksek olupta düşmeyenler.. Rabbim kimseyi ne sağlığıyla ne evladıyla sınamasın.Cok oncedn bir kalp durmasindan dolayi dusugum oldu.
Canim pro üyelik özelliği oKızlar bu kalıcı yazı rengini bende seçiyorum yapıyorum ama olmuyo nedense gene aynı çıkıyo yazılar :/
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim fiilen yanında olamasakta dualarla sana destek oluruz hepimiz inşaallah.. Umuyorum değildir ama eğer dış gebelikse erken teşhis edilmesi çok önemli iğne tedavisiyle iyileşirsin. O tüpü alınanlar değeri çok yüksek olupta düşmeyenler.. Rabbim kimseyi ne sağlığıyla ne evladıyla sınamasın.
iç karın oluyormuş benimde öyle sanırım herkesin farklı oluyor demekkiBence karnının hiç çıkmaması çok güzel. Benim daha 6+0 takvime göre ama şişti biraz![]()
aaCanim pro üyelik özelliği o
Böyle giderse diğer aylarda kendimi tanıyamıcam sanırım :)) kilom aynı gerçiiç karın oluyormuş benimde öyle sanırım herkesin farklı oluyor demekki
aapro nasıl oluyor kii
değerin bu şekilde artması çok normal değil. kanaman var mı?Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin.![]()
canım kalp atışını görmüştür doktorun. o yüzden tamam demiştir. kötü giden bişi yok demekki. ama memnun kalmadıysan değiştir tabi ki beğendiğin içine sinen biri olsunSinirlerim bozuldu kızlar yaa bugün doktora gittim sonuçlarımı göstermeye ve kalp atışı için baktı bilgisayara tamam dedi 4 hafta sonra zeka testi ne gel dedi çıkardı kaldım öyle insan bi bakar ultrosanla Allah korusun belki kalbi durdu kese bozuldu daha kalp atışları iyi kalp atışı var bile demedi nasıl bi doktor bu aklım almıo başka doktora randevu alıcam 1 haftadan beri bekliyorum bunun içinmiydi yaaa
Insallah son kez bu konuyu konuşmuş olursunuz canimKızlar selam herkese sayfalar dolusu olmuş yine ve ben bugün okumaya çok üşendimsabah 6 da uyandım işe başladım şimdi geldim eve çok yorgunum bugün. İki gündür öğleden sonra bir uyku basıyorki sormayınAğzım yarılacak resmen esnemekten. Bugün eşim işten aldı öğle yemeğine gittik. Ee ne diyorsun aldırıyormuyuz dedi. Ben yine sakin şekilde istiyorum dedim. Beni istemiyorsun yani dedi gülerek. Bende hayatım sen veya o değil buradaki konu ben anne olmak istiyorum bunun içinde bir şeçim yapmaya bırakman beni bu haldeyken üzmen ve stresse sokman hiç hoş değil dedim. Peki tamam dedi konuyu kapattı. Sonra benim canım ne alakaysa menemen istedi. O doyururmu bebeğe iyi bakman lazım bundan sonra dedi. Şimdi eve geldim çok yoruyorsun kendini bebeğime yazık diyor. Böyle inişli çıkışlı bir gündü
Bu arada kızlar benim özellikle sol gögüs deli gibi kaşınmaya başladı bu normal birşey mi gebelikte biliyormusunuz.