• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben geçen sene boş gebelik yaşadım. Benimde haftalarca kese büyüdü. 10. Haftaya kadar bekledik ama boştu maalesef. Kürtaj oldum. Daha küçük senin haftan. Sakın aldırma bu bir iki hafta. Bak ben 10. Haftaya kadar bekledim. Kese artık büyümemeye, hatta küçülmeye başlamıştı. Kesin emin olunca aldırdım. Kanamam falan da yoktu. Bana sorarsan kesin boş gebelik demek için erken. Ben o zaman çok araştırmıştım. 6.7. Haftalarda kese boş görünüp, bebeği görenler olmuş. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ins raabim hayirlisini versin uzuldum cok uzuldum en cok oglum icin uzuldum cok istiyo kardesi olsun seninde kan degerlerin yuksekmiydi peki kime soylesem oyle kan degerimi olir cok yuksekdiyolar

Kızlar selam herkese sayfalar dolusu olmuş yine ve ben bugün okumaya çok üşendim:KK48: sabah 6 da uyandım işe başladım şimdi geldim eve çok yorgunum bugün. İki gündür öğleden sonra bir uyku basıyorki sormayınAğzım yarılacak resmen esnemekten. Bugün eşim işten aldı öğle yemeğine gittik. Ee ne diyorsun aldırıyormuyuz dedi. Ben yine sakin şekilde istiyorum dedim. Beni istemiyorsun yani dedi gülerek. Bende hayatım sen veya o değil buradaki konu ben anne olmak istiyorum bunun içinde bir şeçim yapmaya bırakman beni bu haldeyken üzmen ve stresse sokman hiç hoş değil dedim. Peki tamam dedi konuyu kapattı. Sonra benim canım ne alakaysa menemen istedi. O doyururmu bebeğe iyi bakman lazım bundan sonra dedi. Şimdi eve geldim çok yoruyorsun kendini bebeğime yazık diyor. Böyle inişli çıkışlı bir gündü :KK64:
Bu arada kızlar benim özellikle sol gögüs deli gibi kaşınmaya başladı bu normal birşey mi gebelikte biliyormusunuz.
konuyu bilmiyorum ama eşin baba olmak istiyormuş zaten. ama senden bir onay beklemiş, belki de seni denemek istemiş. bilmiyorum ama tek bildiğim erkeklerin ilgiye ihtiyacı olduğu. önce senin sevginden emin olmak istemiş galiba.

• Beğen
Reactions: BYV
tebrik ederim minişin büyümüş baya:) canım 9+1 de ellerini ayaklarını falan gördün mü? ben de pzt gittiğimde 9+0 olucaz da merak ediyorum
Evet ben de görür görmez büyümüş dedim :)) Yok canım daha o kadar net görünmüyor :) bu haftada ayırt edileceğini sanmıyorum

Ins raabim hayirlisini versin uzuldum cok uzuldum en cok oglum icin uzuldum cok istiyo kardesi olsun seninde kan degerlerin yuksekmiydi peki kime soylesem oyle kan degerimi olir cok yuksekdiyolar
Canım inşallah yüzünüz güler bebeğin belirir. Benim 5+0 da 44375 çıkmıştı ki yanına Yüksek diye not düşülmüştü. İçini ferah tut dua et canım.

Sabah kizim okula giderken kalkip onunla kahvalti yapıyorum. Sonra ilaclarimi icip fitil koyup yatakta keyif yapiyorum
Bu arada kahvalti hazir oluyor kalkıp bide onu yiyorum 11 gibi sonra gun boyu yiyerek devam ediyorum.
Bu defa kilo almayacagim diyen beni bugun yedigim hurmalar yarin tirmalar olacak : (((

Ben şimdiden 2 kilo aldım sürekli acıkıyorum sonumuz nereye varacak bakalım

canım kalp atışını görmüştür doktorun. o yüzden tamam demiştir. kötü giden bişi yok demekki. ama memnun kalmadıysan değiştir tabi ki beğendiğin içine sinen biri olsun
Canım ben bundan önceki hafta gittiğimde baktı kese var bebek oluşmuş gibi dedi emin olmak için ayrıntılı ultrosona yolladı bide tahlil isticem dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi. Ayrıntılı ultrosonda bakılde bebek görüldü ama doktorum bilmiyodu . Bugğn gittiğimde kalp atışını göstermesi gerekiyodu ki kendi bebeği seçemedi karnımda. Kalp atıışını görmeden 4 hafta sonra çağırdı

Canım ben bundan önceki hafta gittiğimde baktı kese var bebek oluşmuş gibi dedi emin olmak için ayrıntılı ultrosona yolladı bide tahlil isticem dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi. Ayrıntılı ultrosonda bakılde bebek görüldü ama doktorum bilmiyodu . Bugğn gittiğimde kalp atışını göstermesi gerekiyodu ki kendi bebeği seçemedi karnımda. Kalp atıışını görmeden 4 hafta sonra çağırdı
o zaman hemen başka bi doktor bul kendine. bebeği seçemez olur mu hiç.. nasıl doktorsa o

Eklentiler

• 11DD634D-E96B-4438-B33A-C31F01EFEB92.webp
    11DD634D-E96B-4438-B33A-C31F01EFEB92.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 82
konuyu bilmiyorum ama eşin baba olmak istiyormuş zaten. ama senden bir onay beklemiş, belki de seni denemek istemiş. bilmiyorum ama tek bildiğim erkeklerin ilgiye ihtiyacı olduğu. önce senin sevginden emin olmak istemiş galiba.
Aldır falan konularımız vardı canım. İlk duyduğunda hemen anne babasını ardından arkadaşlarını arayıp hemen haber vermişti mutluydu sonradan korktu falan inşallah kafasındaki soru işaretleri gitmiştir ve bu konu kapanmıştır canım:anne:

Kdggşx
o zaman hemen başka bi doktor bul kendine. bebeği seçemez olur mu hiç.. nasıl doktorsa o
Çok acemiceydi doktor walla en başında bıraksaydım keşke strese gitmezdim hiç kesin konuşmuodu zaten aynen oluşmuş gibi ne demek ya var ya yok neyse yarın başka doktora bakıcam canım

Kızlar aranızda Allah nasip ederde normal doğum olursa suda doğum yapmak isteyen var mı bu konu da fikirleriniz nelerdir:KK200:

Feeling07 Feeling07 kararsız
@freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
@Efe2014 kararsiz
@Jazzquell kararsız

@mimarice erkek
sepsefil sepsefil erkek
@aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
@DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek

@duckling kız
havvaku havvaku kız
@H E kız

benim de çin takvimi erkek diyor

Ben hiç birşey hissedemiyorum ama rüyamda bi kaç kez kız gördüm

Rus takviminde kız , çin takviminde erkek gözüküyor :))) sabırla bekliyorum .

Benim ikisinde de erkek çıktı ama önemli olan sağlıklı olması ilk gebeliğim düşük olduğundan korkuyorum hala bişey olacak diye

Kızlar selam herkese sayfalar dolusu olmuş yine ve ben bugün okumaya çok üşendim:KK48: sabah 6 da uyandım işe başladım şimdi geldim eve çok yorgunum bugün. İki gündür öğleden sonra bir uyku basıyorki sormayınAğzım yarılacak resmen esnemekten. Bugün eşim işten aldı öğle yemeğine gittik. Ee ne diyorsun aldırıyormuyuz dedi. Ben yine sakin şekilde istiyorum dedim. Beni istemiyorsun yani dedi gülerek. Bende hayatım sen veya o değil buradaki konu ben anne olmak istiyorum bunun içinde bir şeçim yapmaya bırakman beni bu haldeyken üzmen ve stresse sokman hiç hoş değil dedim. Peki tamam dedi konuyu kapattı. Sonra benim canım ne alakaysa menemen istedi. O doyururmu bebeğe iyi bakman lazım bundan sonra dedi. Şimdi eve geldim çok yoruyorsun kendini bebeğime yazık diyor. Böyle inişli çıkışlı bir gündü :KK64:
Bu arada kızlar benim özellikle sol gögüs deli gibi kaşınmaya başladı bu normal birşey mi gebelikte biliyormusunuz.

Umarım yoluna girer herşey eşin kabullenmiş gibi çok sevindim inşallah bu bebekle mutluluğunuz katlanarak artar

canim 9. haftada hala bebek olusmus gibi demesi secememesi bana cok garip geldi ya kalbini duymus olmaliydin

Back
X