• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet ya inan gitmesem kafayı yerdım heralde :110:
Şimdi kaldı 6 gün :halay:
6 gün sonra duyucaz :halay:

2 doktora randevu aldım yıne . Bi sabah dinlicem bide akşam :KK76:
Vajinal ultrasonlami yoksa karindan mi dinleyecekmis canim benide haftaya cagirdilar insallah duyariz ikimizde

• Beğen
Reactions: H E
Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amin hepimiz için inşaAllah. Rabb'imiz eşlerimize güç kuvvet versin, helal bereketli kazançlar nasip etsin. Hele gebelikte helal yemeye dikkat etmenin çocuğa çok faydası oluyormuş, doğduktan sonraki yaşamında da... İnşallah bizler de acısız sancısız doğururuz bebelerimizi alırız kucaklarımıza. :anne:

Çok bir heveslendim var ya. Haziranın başında doğuracak olan anneler şimdi hareketlenmelerden bahsediyor ya hani, ayy nasıl heyecanlanıyorum :KK200: İnşaAllah sağ salim hayırlsa gelsin kuzucuklarımızz :dua: biz ay sonu anneleri bizden önde gidenlere bakıp tecrubelerinden faydalandığımız için Allah c.c hepsinden de razı olsun inşaAllah güzel bilgiler paylaşıyorlar. hele ben sat'ıma göre 7. haftanın içinde olmama rağmen doktor 5+4'tesin deyince iyice temmuza kaydı 1 temmuz gösteriyor doğum tarihini ama burada anılarımız var vazgeçmem sizdenn :emir_bebek:bebişlerimizin bezli kabarık popişleriyle yürüdükleri günleri de görürüz inşaAllah :nazar:
Birtek gec dollenen bizimki saniyordum ama benim gibi olanlari okudukca cok rahatliyorum. Satla ultrason uyumlu degil bende de birde bilen varsa kalp atisi icin beni 6. Haftada cagirdi sizce erken degilmi ya duyamazsam cok stres yaparim erteletsemmi acaba

Birtek gec dollenen bizimki saniyordum ama benim gibi olanlari okudukca cok rahatliyorum. Satla ultrason uyumlu degil bende de birde bilen varsa kalp atisi icin beni 6. Haftada cagirdi sizce erken degilmi ya duyamazsam cok stres yaparim erteletsemmi acaba
Kızlar geç döllenme cok görülen bir durum yasadım yasıyorum. Zaten doktor ılerı kı haftalarda gelısım gerımı degılmı anlıyor onların sınırları var.
Yani cok normal bunları kafanıza takmayın

Benimde 16 eylul ama satla uyumlu degil gec dollenme bende iki hafta sonra geleyim garanti olsun dedim yok duyariz dedi anlamadim
Aslında geç döllenme değil. Fertil gebelik günlerinizde yani yumurtlama zamanı gebe kalmışşınız. Zaten son adet tarihine göre bakarsak 7 haftalık olmalı bu çok mantıksız.Gwrçekte 5 haftalık oluyor

Aslında geç döllenme değil. Fertil gebelik günlerinizde yani yumurtlama zamanı gebe kalmışşınız. Zaten son adet tarihine göre bakarsak 7 haftalık olmalı bu çok mantıksız.Gwrçekte 5 haftalık oluyor
Yani size gore bu normalmi tam hakim degilim ve anlamadim. Ilk doktorum gec dollenme dedi ikincisi ben oyle bisi goremedim dedi ama haftasiyla uyumlu degil demislerdi cok kafam karisti suan

Yani bizim satlar hemen hemen ayni benim 5 haftalik sizinde ama bana gec dollenme dedi ex doktorum anlamadim

15 gün önce benm kırmızı kanamam olmuştu iğne serum ilaçla kahveye döndü halen kahve kahve geliyor canm benm .Ama şuna dikkat ettim ben de çalşyorm çalşrken azck yorulyorm geliyor leke ama yatıbca evde dinlenirken hiç olmuyor bilemiyorum alakası var mı ama benm dikkatimi çekiyor
Ben de çok tedirginim acaba rapor alıp yatsam mı biraz yoksa ilerleyen zamanlarda daha kötü olursa mı alırım bilemedim sana da çok geçmiş olsun canım inşallah kesilir bi daha da gelmez

Ben hamile kalmayı çok istemiştim. Uzun süredir tedavi gördüğüm halde olmuyordu. Hem bende hem eşimde sorun var. Mucize oldu benim için kendiliğinden resmen. Çok mutlu oldum çok sevinçliydim. Yalnız hormonlara ayak uyduramıyorum ben. Bugün o kadar çok ağladım ki. Ortada bişey de yok. Bi yandan da ya çocuğa bişey olursa diye panikliyorum. Bi yandan da içimde bitmeyen hüzün var. Dediğim gibi ortada sebep de yok. Korkuyorum artık doğuma kadar böyle mi olcak diye.
Ne güzel çok sevindim adına. Sağ Salim kavuşursun inş bebeğine❤️
Yok canım sürekli depresif olmuyorsun, ama çok değişken oluyor ruh halimiz. Gülerken ağlamaya başladığımı bilirim. Ya da ağlarken gülmeye başladığımı :KK45:
Korkma canım bebeğini o gelişindeki mucizesi koruyacak. Biraz büyüyüp hareketlerini hissetmeye başladığında onunla dertleşmeye başla:KK68: öyle bir bağ ki, onu görmesen de kalbinin en büyük yerini işgal ediyorlar minnaklar. O zaman rahatlayacaksın merak etme.
Benim hem.bikere lekelenme oldu hemde belimde ve kasiklardahafif hafif agrilar vardi onun icin verdi seninde gunde 1 tane vajinal fitilmi tabletmi
Aynen canım gece 1 adet.

Allah razı olsun canım .
Tekrar doktora gittim . Doktor 6+0 haftalık geç döllenme büyük ihtimalle dedi . Duyulmaması çok nırmal dedi ekranda atan kalbı gösterdi . Baya da moral verdi Allah razı olsun .
Kuzum ekranda kalp atımı varsa duyulmaması çok normalki. Ben 6+5te duydum kalbi ama yavaş ve düzensizdi doktor ekranda normal atıyo daha küçük olduğu için rahat duyulmuyor dedi. -ki seninki geç döllenme bariz buda çok normal sakın moralini bozma. Geçen hafta devlete gittim kalp atışını ekrandan gösterdi bana gayet attığını gördüm duymama gerek yok dedim görünüyosa ekrandan sakın sıkıntı etme kendine:KK200:

Kizlar hayirli aksamlar. Daha oncede yazmistim.ozel hastaneye gttim doktor bakti rahminde bebek goremiyorum tuplerdede bi gerilme yok dedi. Ama dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin bi kan ver ona gore bakalim simdi seni ayrintili ultrasyona yonlerdireyim orda ayrintili bakilsin her yerine dedi. Bende gittim. Hicbr yerde bebekle ilgili bisy goremedi.vajinama yakin bi yerde nohut buyuklugu kadr kan birikintisi var dedi. Onun dsinda gayet norml ve iyi dedi. Bugun sabh kn tahlili verdm en son betam 109.8 di iki gun sonra yani bugun 115 kusur flnmis. Doktor dediki plasenta parcasi klmis olabilir onu temizleylm dedi. Ve bu iki gundur tuvalte gttigimde henuz daha idrarim gelmden kan pihtisi akiyor ve sanki orasi açılmış yumusamis gibi hissedyrm ve kasiklrmda agriyor. Galiba dis geblk degl cunku bir yerde embry fln gozukmedi.bu arada kizlr resim atcam size ama gonderimiyorum
Çok geçmiş olsun canım, konuna pek hakim değilim ama içini sen ferah tut. Herşey olacağına varıyor hayatta . İnşallah doktorunun dediği gibi herşey yolundadır , bebeğin de sana tutunur sağlıklı bir şekil de kucağına alırsın :nazar::KK200:

Ya bişey okudum erken dönemde kalp atışını dinlemek iyi değilmiş bebeği ısıtıyomuş bu da pek önerilen birşey değilmiş fazla detaya girmeyeyim belki çok kafasına takan olur günahına girmeyim kkimsenin. ne düşünüyosunuz bu konuda?
Benim doktorum dinletti toplasan 5-6 saniye sürmedi kapadı hemen derinden geliyo çok küçük dedi ama ekranda attığını gördük şükür

Kızlar doktora kalp atışlarını dinlemek zararlımı dıye sordum .
Kadınlar kulubune mı uyesın dedi :deli:
Evet dedim hemen üyelikten çıkıyosun dedi :KK70:
Zararlı olsa neden dinliyelim dedi . Vajınal usg zararlı olsa neden alttan muayene edelim falan dedi :deli:

Valla kızlar bende bugün 8+6 oldum geçen hafta gitmiştim ama dr dinletmedi bana daha çok ufak ses için ona sinyal gönderiyoruz ve buda onu ısıtıyor ve zararlı dedi. Ama gelişimi çok güzel herşey yolunda demişti ve ekrandan pıt pıtını izlemiştim. Ve 5 hafta sonra gel demişti bana. Ben haftaya ayın 7 sine devletten randevu aldım bakalım o ne diyecek dinletecekmi çok merak ediyorum.:KK17:

Merhaba hamişler:) Temmuz'da 9+4 haftalıkken kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktor tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı
Bugün kontrolüm vardı sata göre 6+0 ultrasonda 5+2 çıktı ama sadece kese var yolk sac da oluşmaya başlamış dedi kalp atışı için acele etmeyelim diye 3 hafta sonraya randevu verdi
Bir yanım çok rahat bir yanım çok tedirgin kesin duymadan tabloya eklenmek de istemiyorum çünkü şubat annelerine çok alışmıştım silinince çok ağır gelmişti :/ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin
Sigara içen arkadaşlar umarım diledikleri gibi olur her şey ben Mart'tan beri bırakmaya çalışıyordum ama tek tük içiyordum ilk gebelikte sigara içip test yaptım ve sonra kürtaja kadar hiç içmedim hatta tiksindim
Bu gebelikte de sigara içtim söndürüp test yapmaya gittim :-) ve tam 10 gün oldu yine tiksindim içmiyroum darısı başınıza olsun inşallah:dua:

Kızlar ben 2 gecedir bel ağrısyla uyanıyorum, çok ağrıyor özellikle gece:110: Normalmidir acaba, neden olmuş olabilir?

Kizlar hayirli aksamlar. Daha oncede yazmistim.ozel hastaneye gttim doktor bakti rahminde bebek goremiyorum tuplerdede bi gerilme yok dedi. Ama dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin bi kan ver ona gore bakalim simdi seni ayrintili ultrasyona yonlerdireyim orda ayrintili bakilsin her yerine dedi. Bende gittim. Hicbr yerde bebekle ilgili bisy goremedi.vajinama yakin bi yerde nohut buyuklugu kadr kan birikintisi var dedi. Onun dsinda gayet norml ve iyi dedi. Bugun sabh kn tahlili verdm en son betam 109.8 di iki gun sonra yani bugun 115 kusur flnmis. Doktor dediki plasenta parcasi klmis olabilir onu temizleylm dedi. Ve bu iki gundur tuvalte gttigimde henuz daha idrarim gelmden kan pihtisi akiyor ve sanki orasi açılmış yumusamis gibi hissedyrm ve kasiklrmda agriyor. Galiba dis geblk degl cunku bir yerde embry fln gozukmedi.bu arada kizlr resim atcam size ama gonderimiyorum

Çok geçmiş olsun tatlım, korkulacak bişi olmadığını tahmin etmiştik, senden sonrada konuştuk. Dış gebelikte değer normal yükseliyor çünkü o yüzden anlaşılmıyor Allah korusun... İnşallah hemencecik iyileşirsinHoppa

Back
X