• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhaba kizlar çok yazamiyorum
benim dün kanamam oldu kirmizi birazcikta pihti vardi bu gunde ilk kırmizi simdi pembeleşti az ama bu gun leke leke geliyo dr gittik dün test yapti pozitif cıktı normal dedi önceki eski kan dedi bu arada yurt dısındayim burda islemler cok yavas daha ilk kontrole bile gitmedik 26 kasima randevu vermişlerdi boyle bisey yasayan varmi düsük sebebimi :KK17::110:

Merhaba hamişler:) Temmuz'da 9+4 haftalıkken kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktor tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı
Bugün kontrolüm vardı sata göre 6+0 ultrasonda 5+2 çıktı ama sadece kese var yolk sac da oluşmaya başlamış dedi kalp atışı için acele etmeyelim diye 3 hafta sonraya randevu verdi
Bir yanım çok rahat bir yanım çok tedirgin kesin duymadan tabloya eklenmek de istemiyorum çünkü şubat annelerine çok alışmıştım silinince çok ağır gelmişti :/ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin
Sigara içen arkadaşlar umarım diledikleri gibi olur her şey ben Mart'tan beri bırakmaya çalışıyordum ama tek tük içiyordum ilk gebelikte sigara içip test yaptım ve sonra kürtaja kadar hiç içmedim hatta tiksindim
Bu gebelikte de sigara içtim söndürüp test yapmaya gittim :-) ve tam 10 gün oldu yine tiksindim içmiyroum darısı başınıza olsun inşallah:dua:
Hayırlısı olsun canım bence de kalp atışını geç duyanlar oluyor doktorun acele etmemesi iyi olmuş inş sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

Kızlar ben 2 gecedir bel ağrısyla uyanıyorum, çok ağrıyor özellikle gece:110: Normalmidir acaba, neden olmuş olabilir?
Benim sol tarafına giriyo kuyruk sokumuna yakın dün temizlik yaptım kitlendim resmen yatınca bile batıyodu çok ayakta kalınca oluo bana sende ayakta mı durdun yorduysan kendini belki ondan ağrımıştır

Merhaba hamişler:) Temmuz'da 9+4 haftalıkken kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktor tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı
Bugün kontrolüm vardı sata göre 6+0 ultrasonda 5+2 çıktı ama sadece kese var yolk sac da oluşmaya başlamış dedi kalp atışı için acele etmeyelim diye 3 hafta sonraya randevu verdi
Bir yanım çok rahat bir yanım çok tedirgin kesin duymadan tabloya eklenmek de istemiyorum çünkü şubat annelerine çok alışmıştım silinince çok ağır gelmişti :/ Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin
Sigara içen arkadaşlar umarım diledikleri gibi olur her şey ben Mart'tan beri bırakmaya çalışıyordum ama tek tük içiyordum ilk gebelikte sigara içip test yaptım ve sonra kürtaja kadar hiç içmedim hatta tiksindim
Bu gebelikte de sigara içtim söndürüp test yapmaya gittim :-) ve tam 10 gün oldu yine tiksindim içmiyroum darısı başınıza olsun inşallah:dua:
Benim ilk hamileliğim sağlıklı gidiyoe ama bişi olabilir korkusu hep var sanırım doğunca da olcak bi parçamız çünkü. İyi düşün allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın arkadaşlar. Çalıştığım ve çok yorgun olduğum için çok giremedim son zamanlarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ikili test için ne düşünüyorsunuz ben yaptırmak istemiyorum

• Beğen
Reactions: H E
Vajinal ultrasonlami yoksa karindan mi dinleyecekmis canim benide haftaya cagirdilar insallah duyariz ikimizde
İlk karından bakarlar duyarlar buyuk ıhtımalle duymazlarda vajınalde baktırırım dün öyle yaptık . İçim rahatt etti en azından .
Herhangı bır sakıncasıda yok dedi .

Kuzum ekranda kalp atımı varsa duyulmaması çok normalki. Ben 6+5te duydum kalbi ama yavaş ve düzensizdi doktor ekranda normal atıyo daha küçük olduğu için rahat duyulmuyor dedi. -ki seninki geç döllenme bariz buda çok normal sakın moralini bozma. Geçen hafta devlete gittim kalp atışını ekrandan gösterdi bana gayet attığını gördüm duymama gerek yok dedim görünüyosa ekrandan sakın sıkıntı etme kendine:KK200:
Haklısın gördüm ama işte hormonlarında verdıgı etkiyle olumsuz bır kaç lafı sanırım çok buyuytup eziyet ettim kendıme .
Hepinizden Allah razı olsun siz olmasanız yiyip yiyip bıtırırdım kendımı :dua:

merhaba kizlar çok yazamiyorum
benim dün kanamam oldu kirmizi birazcikta pihti vardi bu gunde ilk kırmizi simdi pembeleşti az ama bu gun leke leke geliyo dr gittik dün test yapti pozitif cıktı normal dedi önceki eski kan dedi bu arada yurt dısındayim burda islemler cok yavas daha ilk kontrole bile gitmedik 26 kasima randevu vermişlerdi boyle bisey yasayan varmi düsük sebebimi :KK17::110:
Bende dün koyu kave çamur gibi lekelenmem oldu drum normal dedi ama istiraht et dedi kan sulandırıco kullanıyrm ondan sonra hafif kırmızıya döndü inşallah bişey olmaz ultrasonda küçük kanama alanı vardı

Back
X