- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Yok artık ciddimisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık ciddimisin?
AmiiiinBu arada butun haziran annelerini oncelikle tebrik ederimhepiniz insallah sagsalim kavusursunuz evlatlariniza
![]()
Çok normal kim olsa şaşırırdı :)) inşallah bir aksilik olmayacak ve o gün güzel şeyler duyacaksın canım :)Yok canım çarşamba günü gidince isteyeceğim insallah bı aksilik olmazsa 2. Yı görünce biz şok dan herşeyi unuttuk
LutfenYaaa hoşgeldin canım benimm :) sizede yazarım ayıp ettin hemen ultrason fotosunu atıyorum sizin topiğe![]()
Bana da gecen gun soyledi 8 haftalikmis daha yeni gitti doktoraYok artık ciddimisin?BirTutamMutluluk20 Yaaaa nasıl sevindim kızzz ne zaman öğrendin hamile olduğunu
Zeytintanem
Insaallah arkadasimGözün aydın canım darısı biz bekleyenlerin başına![]()
Attım takıldığınız topiğeLutfencerceve yapip asicam selcosunkiyle birlikte topige
Bana da gecen gun soyledi 8 haftalikmis daha yeni gitti doktoraesi bile 2 gun once ogrendi
![]()

O sokla en son kendini ekim annesi sanib ekim annelerine yazmistiAttım takıldığınız topiğeAy yenimi öğrenmiş kendiside baya olmuş aslında 8 haftalık. Oda gelsin buraya takılsın bakim hemen
![]()
Kendisi yeni ogrenmedi usm ye girmeyi bekledi esine soylemek icinAttım takıldığınız topiğeAy yenimi öğrenmiş kendiside baya olmuş aslında 8 haftalık. Oda gelsin buraya takılsın bakim hemen
![]()
Hahah kıyamam ya haziran annesi olucak oda gelsin hemen burayaO sokla en son kendini ekim annesi sanib ekim annelerine yazmisti![]()
Ben almiyayim litfenHahah kıyamam ya haziran annesi olucak oda gelsin hemen burayaçok sevindim beraber hamile kaldığımıza yaa. Keşke sende hamile olsaydın dicemde bu sana beddua olur
![]()
Gaz sancisi da ola bilirAy nasıl sancı girdi ya inşallah birşey yoktur değişik bi sancıydı durup durup girdi
İnşallah canım allah büyük herşey yoluna girer inşallah. Ve evet bir yere alişinca insan başka bir yerde yabancı hissediyor bir kaç gün gecikmeyle hiç bir sorun olmaz burda kalman birlikte paylaşmamiz çok güzelAllah c.c razı olsun çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amin hepimiz için inşaAllah. Rabb'imiz eşlerimize güç kuvvet versin, helal bereketli kazançlar nasip etsin. Hele gebelikte helal yemeye dikkat etmenin çocuğa çok faydası oluyormuş, doğduktan sonraki yaşamında da... İnşallah bizler de acısız sancısız doğururuz bebelerimizi alırız kucaklarımıza.
Çok bir heveslendim var ya. Haziranın başında doğuracak olan anneler şimdi hareketlenmelerden bahsediyor ya hani, ayy nasıl heyecanlanıyorumİnşaAllah sağ salim hayırlsa gelsin kuzucuklarımızz
biz ay sonu anneleri bizden önde gidenlere bakıp tecrubelerinden faydalandığımız için Allah c.c hepsinden de razı olsun inşaAllah güzel bilgiler paylaşıyorlar. hele ben sat'ıma göre 7. haftanın içinde olmama rağmen doktor 5+4'tesin deyince iyice temmuza kaydı 1 temmuz gösteriyor doğum tarihini ama burada anılarımız var vazgeçmem sizdenn
bebişlerimizin bezli kabarık popişleriyle yürüdükleri günleri de görürüz inşaAllah
![]()
Merhaba hanımlar. Ben de evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim henüz doktora gitmedim. 3,5 yaşında bir oğlum var. Hamile kalmayı hiç planlamamıştım ama hayırlısıyla gelsin.
Teşekkür ederim bi arastirayimBenim arkadasim 2 dogumunuda yunus emre de yapmisti ve cok cok memnun kalmisti. Ama ben gitmedigimden otürü pek birsey diyemicem. Eger devlet diyorsan zeynep kamilin ustune tanimam ben okmeydanindan geliyorum doktorlari.cok iyi bu arada ben hem devlete hem ozele gidiyorum.
İnşallah canım dua Edip içimi ferah tutmaya çalışıyorumTatlım önce sakın ol benim kese vardı ve bebek yoktu içinde doktor dediki evet bir oluşum söz konusu :) yani nerelerden nerelere geliyoruz merak etme sen içini ferah tut ve bebeklerine güven zaten ikiz gebelikte biraz daha karmaşık durumlar daha geç netlesiyor diye biliyorum içini ferah tut :)
İnşallah canımAğrı kanama vs oluyormuş dış gebelikte hiç korkma o zaman, gayet iyilerdir![]()

inşallah odur 1-2 dk oldu ayakta duramadımGaz sancisi da ola bilir
İnşallah canım Allah razı olsunÇok normal kim olsa şaşırırdı :)) inşallah bir aksilik olmayacak ve o gün güzel şeyler duyacaksın canım :)