- 23 Ekim 2018
- 16.517
- 38.338
- 598
Dene bence şoktan alıyorum ben çok hafif hoş bir kokuSıvısını deneyeyim o zaman canım hiç denemedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene bence şoktan alıyorum ben çok hafif hoş bir kokuSıvısını deneyeyim o zaman canım hiç denemedim :)
Canim normalde ayrintili kan tahlili yapiolar ilk haftalarda ne eksik ne lazim bakiyolar ona gore vitamin folik asit falan filan yaziyorlar sen gittiginde bakabilirmisiniz diyebilirsin ben gebelikten once yaptirmistim bu gittigimde sormayi unuttum tekrar isticem o ayrintili testiY
Ya bisi sorcam. Ben dr ma gidiyorum. Bana hic boyle seyler soylemiyor. Ben gittim bana bu hafta gittigimde foliki birak bunu kullan dedi ama su eksik bu eksik demddi. Ama bu dr yeni 2 dir gidiyorum. Dr normal mi , ya da bisiler sormam mi lazim sizce
Hmm onu ilk dr um yaptirmisti tamam o zaman sagol canmcimCanim normalde ayrintili kan tahlili yapiolar ilk haftalarda ne eksik ne lazim bakiyolar ona gore vitamin folik asit falan filan yaziyorlar sen gittiginde bakabilirmisiniz diyebilirsin ben gebelikten once yaptirmistim bu gittigimde sormayi unuttum tekrar isticem o ayrintili testi
Benimde yeni doktorum.Y
Ya bisi sorcam. Ben dr ma gidiyorum. Bana hic boyle seyler soylemiyor. Ben gittim bana bu hafta gittigimde foliki birak bunu kullan dedi ama su eksik bu eksik demddi. Ama bu dr yeni 2 dir gidiyorum. Dr normal mi , ya da bisiler sormam mi lazim sizce
Ne soracagimi da bilmiyorum ki. Valla toplasam 15 dk durmuyorumBenimde yeni doktorum.
Kan sonucama gore mesela tek tek anlatti bu cok iyi su cok iyi demir cok iyi kan ilacini birak vs vs.
Ya da usg sirasinda kesenin yerinden olcumune bebegin boyuna kalbinin atisina anlatiyor
Yolk sacin ne ise yaradigini ve 1 kac haftaya yok olacagini falan.
Anlatan doktor anlatmayan doktor diye 2 ye ayriliyorlar bana anlatani denk geldi bende gerekli gereksiz herseyi sorunca 1 saat kaliyorum odasinda.sizde sorun aklinizda ne varsa.unutursunuz diye yazin hatta sorularinizi
Maşallah baya büyükmüş canım biz daha 8+3 üz son ultrason resmimiz pek bir şeye benzemiyor :) erkek dememin sebebi sanki kız bebekler daha yuvarlak bir kafaya sahip oluyor senin yavrunun kafası daha uzun geldi tamamen teorim bu :))14 haftalik canim ama devlette biraz daha ileri cikti . Ozel doktoruma gore soyluyorum. Insallah canim. Insallah tez vakitte sizde saglik ve hayirlisi ile gorursunuz . Ve hepimiz de kucagimiza hayirlisi ve saglikla aliriz insallah . Erkege kiza nasil benzetiyosunuz o kadar baktim nesinden anliyosunuz :))))
Hmm anladim. Allah tez vakitte sizinkini de gormeyi nasip etsin. Nedense icimde kiz hissi var. Hayirlisi olsun :)Maşallah baya büyükmüş canım biz daha 8+3 üz son ultrason resmimiz pek bir şeye benzemiyor :) erkek dememin sebebi sanki kız bebekler daha yuvarlak bir kafaya sahip oluyor senin yavrunun kafası daha uzun geldi tamamen teorim bu :))
Mesela bazen carpintim oluyor gibi hemen not alıyorum soracagim diye.Ne soracagimi da bilmiyorum ki. Valla toplasam 15 dk durmuyorum
aynen benimde ili hafta sonraya gün verdi . Onu duymadan ve tarama testlerimi yaptırmadan kimseye söylemedim gebeliğimi . Sadece eşim biliyor. Oğullarıma bile söylemedik . 5 hafta üç günlüğüz.Daha goremeyenler kalp atisini duyamayanlar sabirsizlikla bekleyenler de var![]()
Benimkinede bakar misinMaşallah baya büyükmüş canım biz daha 8+3 üz son ultrason resmimiz pek bir şeye benzemiyor :) erkek dememin sebebi sanki kız bebekler daha yuvarlak bir kafaya sahip oluyor senin yavrunun kafası daha uzun geldi tamamen teorim bu :))
Nasıl yaniYa ben ultrason fotosu atsam kiz mi erkek mi anlayabilir misiniz :)
Bende kızım olmasını çok çok istiyorum :)) Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım :)Hmm anladim. Allah tez vakitte sizinkini de gormeyi nasip etsin. Nedense icimde kiz hissi var. Hayirlisi olsun :)
Mesela bazen carpintim oluyor gibi hemen not alıyorum soracagim diye.
2li tarama istemiyorum dedim.
2li tarama ve usgsini yapmak isterim digerlerini yapma istersen ama senin ve bebeğin takibinde benim isimi kolaylastirir dedi.
Kesemin yeri iyi mi de.kanama alani yok degil mi de.gelir aklina birseyler : ))))olmadi beni gotur sorulari bu bacim soracak devalla sorarim
![]()
Amin insallah :)Bende kızım olmasını çok çok istiyorum :)) Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım :)
Annesi senin bebiş biraz küçükmüş tam anlayamadım ama kese yuvarlaksa kız gibi bir şey okumuştum ama yinede bu doğru olmayabilir. Ama genel Olarak baktığımda erkeğe benziyor :)
Tabi ki sor.birbirimize sormak icin burdayiz fasulyeden arkadas bebeklerimiz : )bende cekinirim ama bilmedigim konulari naail ogrenecegim baska ilismi yasagim vardi afedersin cinsel birlesme mi yasak yoksa her turlu yakinlasmami yasak benim birsey hissetmemem mi gerekiyor demistim.:))))
Ay keske valla senin gibi biri olsa yanimda. Bazen cekiniyorum normalde cekingen bi tip degilim de. Iyice bilgileneyim. Senin dedigin gibi yapayim. Takilirsam sana sorayim bunj sorim mi diye :))
Canm bide ikili testi neden istemedin

durum bakalim 12Benim kesemin ilk halini gormen lazimdi : ) inanilmaz tuhaf bisiydi.Annesi senin bebiş biraz küçükmüş tam anlayamadım ama kese yuvarlaksa kız gibi bir şey okumuştum ama yinede bu doğru olmayabilir. Ama genel Olarak baktığımda erkeğe benziyor :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah... adet olmadan nasıl iğnelere tedaviye başlamışlardı ki? Bulantı için doktorum Nomesis Plus diye vitamin verdi çok rahatlattı bir araştır doktoruna sor istersenArkadaşlar iyi akşamlar benimde ilk gebeliğim. Allah kısmet ederse 22 hazirana denk geliyo doğum. Keseyi gördük bu hafta da kalp atışını duymaya gideceğiz. Şu anda 7. Haftadayım. Tüp bebek denemiştik ilk deneme tutmadı. İkinci deneme için iğnelere başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim. Yalnız midem çok kötü. Çok bulantım ve kusmam var. Çok zor geçiriyorum.