Ahahahhahah ortaligi karistirdim resmen gebelikte kasar peyniri cok iyi demislerdi bana sonra bunun ustune baya bir kisiden daha duydum. Dedim faydasi olsun olmasin yiyeyim ne olacak aklimda kalacagina midemde dursunnolmuş kaşara![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahhahah ortaligi karistirdim resmen gebelikte kasar peyniri cok iyi demislerdi bana sonra bunun ustune baya bir kisiden daha duydum. Dedim faydasi olsun olmasin yiyeyim ne olacak aklimda kalacagina midemde dursunnolmuş kaşara![]()
İyiylerdir canım sen içini ferah tut .Evet canımikizler normalde 8+3 üz ama ultrasonda biri 9 biri 8+6 göründü umarım normaldir
Hee bende duydum direk bebeğe kilo aldırıyormus hattaAhahahhahah ortaligi karistirdim resmen gebelikte kasar peyniri cok iyi demislerdi bana sonra bunun ustune baya bir kisiden daha duydum. Dedim faydasi olsun olmasin yiyeyim ne olacak aklimda kalacagina midemde dursun
Benim bulantim gece gec saatlerde cok hafif oluyor onun disinda yok hatta uzuluyordum bir sikinti mi var niye midem bulanmiyor diye3/4 güne kadar bende güzel yiyordum ama midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum bu ara :/ tuzlu kraker den nefret ettim resmen mecburen atıyorum agzıma :/
Yok aksine ayva muz soda ceviz badem ve kasar peyniri cok faydali imis birde ton baligi cok faydali diyen var bende cok severim ama konserve diye cesaret edip yemedimAy ben cok severım dedım ne alaka zararlı anladım![]()
![]()
Evet bende ayni seyi duymustum. Sen kalp atislarini duymaya ne zaman gitcen daha gitmedin degilmiHee bende duydum direk bebeğe kilo aldırıyormus hatta
Benim bulantim gece gec saatlerde cok hafif oluyor onun disinda yok hatta uzuluyordum bir sikinti mi var niye midem bulanmiyor diye
Toxo hayvanlardan ve güzel yıkanmamış yiyeceklerden bulaşır canım .
Pozitif de bağışıklıgın var demek olmuyormu ?
Hiç bilmiyorum .
Yok aksine ayva muz soda ceviz badem ve kasar peyniri cok faydali imis birde ton baligi cok faydali diyen var bende cok severim ama konserve diye cesaret edip yemedim
Benim haftamda erken ondan olabilir benim su aralar en buyuk sikayetim ayiptir solemesi kabizlik ve gaz yasayan varmi ya cozum bulabilmislermi kuru kayisi yiyorum bu arada tavsiye edeceklerebenimde son zamana kadar hiç bulantım veya midemin rahatsız oldugu olmazdı, ufak tefek belirtilerim vardı sancı gibi gögüs hassasiyeti gbi inşallah böyle devam eder senin şikayetin... gün içinde olunca kötü oluyor bi de işyerinde bişey de yiyemiyorum mide sürekli bulanıyor.
Evet ben muz kivi cevız badem....ayva bak cnm cektı alayım :)Yok aksine ayva muz soda ceviz badem ve kasar peyniri cok faydali imis birde ton baligi cok faydali diyen var bende cok severim ama konserve diye cesaret edip yemedim
Ben ton baligini sadece salatayla yiyebiliyorum yada ekmek arasi makrnayla hic denemedim gerci ama merak etmedim de degilTon balıgı faydalı diye yiyorum bende en güzel makarnayı haşlayın karıştırıp yiyin bence makarna mideyi bastırıyor çünküü :):)
Cuma gunu saat 8,30 a aldım randevuyu . İnşallah guzel haberlerle gelırımEvet bende ayni seyi duymustum. Sen kalp atislarini duymaya ne zaman gitcen daha gitmedin degilmi

Aklına kötuyu getırme canım .Çiğ etten bulaşırmis bir de..
Doktorum bağışıklığın var demedi canım testi tekrarlayağız ona göre antibiyotik dedi. Aklıma takıldı buraya yazdım bende internetten okuduğum kadarıyla biliyorum..
Devamında karından sıvı alımı ve bebeğe bulaştiysa Allah korusun hamilelik sonlandırmaya kadar gidiyormus![]()

dipte yaşayan balıkları tercıh etme . Yağlı olanları ye ..Evet ben muz kivi cevız badem....ayva bak cnm cektı alayım :)
Ton balıgını doktoruna sordun mu? Ben ondan tam emın degılım buyuk balıklarda civa oranı yüksek ya oyuzden ben ne olur ne olmaz dıye normal balık tercıh edıyorum.
Benim haftamda erken ondan olabilir benim su aralar en buyuk sikayetim ayiptir solemesi kabizlik ve gaz yasayan varmi ya cozum bulabilmislermi kuru kayisi yiyorum bu arada tavsiye edeceklere
Kivi asla agzima suremem yazarken bile icim gitti tikim var ona ton baligi bu gidisimde doktora soracagim ben konserve icinde katki maddesi vardir diye yemedim simdiye kadar ama cok severim. Bende normal kucuk balik yiyorum hamsi istavrit falan gibiEvet ben muz kivi cevız badem....ayva bak cnm cektı alayım :)
Ton balıgını doktoruna sordun mu? Ben ondan tam emın degılım buyuk balıklarda civa oranı yüksek ya oyuzden ben ne olur ne olmaz dıye normal balık tercıh edıyorum.
Ben ton baligini sadece salatayla yiyebiliyorum yada ekmek arasi makrnayla hic denemedim gerci ama merak etmedim de degil
Benimde cumartesi oglen 2 de insallah sende bende iyi haberlerle geliriz. Yaz mutlaka burayaCuma gunu saat 8,30 a aldım randevuyu . İnşallah guzel haberlerle gelırım
Aklına kötuyu getırme canım .
İnşallah güzel sonuclarla geliceksın![]()

EVet canım bılıyorum ilkınde didiklediğim için unuttuklarımı hemen arastırıyorum :)dipte yaşayan balıkları tercıh etme . Yağlı olanları ye ..
Somon en çok önerdıklerı