• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bişey sorucam kız kardeşimde hamile kese göründü geçen hafta dün akşamdan beri biraz kanama oldu bu sabah dr a gitti göbekten bakılmiş ama bebek görünmemiş alttan muaeneyle bakılmiş kese var bebeğe benzer ufak bişey var ama bebek mi değil mi belli değil demiş şuan 6+1 haftalık bu haftalarda alttan muayaneylede bebek görünmeyen ve sonrasında gören oldumu acaba lütfen yazarmısını
Kese 5 haftalikken goruluyorda bebek icin sanirim 7. Haftaya yakin olmasi gerekiyor ben 6+5te gordum ama 8 9 haftalarda goren bile var kanama icinde benim doktorum progestan vermisti ama benim 1 kere cok az oldu

Kese 5 haftalikken goruluyorda bebek icin sanirim 7. Haftaya yakin olmasi gerekiyor ben 6+5te gordum ama 8 9 haftalarda goren bile var kanama icinde benim doktorum progestan vermisti ama benim 1 kere cok az oldu
Alttan muayeneylemi 6+5 te gördün canım kardeşimde progestan vermiş şuan kullanıyor haftaya gel demiş ama beklemek çok zor tabi

Çok güzel olur çünkü hamile kotları çok uzun ben genelde bilekte kot giyiyorum aldığımı 3 kere kıvırsam ancak olur :KK70:
Canım defactonun kotunu denedim dün kısa diye almadım bak istersen :anneadayı:

Ben kot bedeninde 27 giyiyorum canım bana o şekilde 36 38 diye giden bedenler olmuyor belleri hep bol geliyor. Bende 36 aldım waikikiden ama modelin kalıbı büyükte olabilir.
Bak kuzum aldığımı ekleyeyim ben baya iyi oldu bana:KK49:
Kızlar bugün göbeğimin sağ alt tarafında çok hafif karıncalanma gibi birşey hissettim. Biliyorum bebişi daha çok küçük ama hissetmiş olma ihtimalim var mı sizce :)

Yaaa olabilir bence:halay:

Eklentiler

• 15B180F9-A51E-4F71-A9E1-07A606FFD7C6.webp
    15B180F9-A51E-4F71-A9E1-07A606FFD7C6.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 74
kızlar dramamine bulantı ilacı bende hiçbir işe yaramadı. doktor yaramazsa seruma gel demişti bugün 2 litrelik bir serum takıldı. haftalardır ilk kez böyle yemek yedim; yemek yerken ağlayacaktım nerdeyse, titreme aldı beni. annem acıdı beni izlerken yemin ederim :)

serum için gitmişken muayene de etti doktor. minnoşumun kalp atışlarını tekrar duydum, 2.5 cm olmuş minnak. fotoğrafı koyuyorum

Masallah bebek bebek olmaya baslamis ;))

kızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?

Genelde elbise giymeye çalışıyorum günlük hayatta giymem normalde ama pantolonların düğmesini açık bırakmak zorunda kalıyorum hamile ptolonlari da büyük geliyor

Slm anneler Sudan tiksinen varmı ilaçlarımı bile içemiyorum ilk hamileliğimdede olmuştu yine Sudan tiksindim şişede görünce bile fena oluyorum bulaşık yıkamak bile iğrendiriyor beni. Bu sabah rüyamda kalp atışını duydum henüz duyamayanlardanım bende perşembe randevum var bakalım inşallah hayırlısıyla duyabilirim bulantılar geçen hafta neredeyse yok gibiyken bu hafta bütün dünya bulanık görünüyor gözüme turşu ve yeşil zeytinle besleniyorum resmen sağlıklı olsunlarda artık hepsine razı olucaz

Ben de çok tiksiniyorum, farklı kokular falan duymaya başladım. Zorla 1 litre içiyorum ama mutsuzca yani :(

Canım defactonun kotunu denedim dün kısa diye almadım bak istersen :anneadayı:

Bak kuzum aldığımı ekleyeyim ben baya iyi oldu bana:KK49:

Yaaa olabilir bence:halay:
Çok güzel olmuş tam sarmış bedenini güle güle kullan inşallah canım :)) Bende bakayım ordan bu aldığımıda daha ilerleyen zamanlarda kullanırım.

ben de öyleym canım aynen hiç kg almadım göbek baya belli etti kendini :) erkektir diyor herkes hatta erkekte böyle olurmuşo_O:KK48: ben dün artık aldım pantolon daha giymedim ama 2 tane aldım

canım duyarsın 10 hafta olmuş özelde dinletir mutlaka. :KK49:
Ya rüyamda da erkek gördüm ama kız istiyorum sağlıklı olsun tabi

Hamile pantolonlarının kalıbı çok büyük bende aldım ama bacakları falan çok bol geliyor o penye kısmı sadece göbeğimi sarıyor belime bol geliyor. Aşırı streç kotlardan alıp giymek en mantıklısı benim açımdan sendende sadece göbek varsa derdimiz aynı :))
Göbeğim var ama aşırı da değil şimdi alsam lastik genişler mi ki fotoğraflarda kocaman karınlı mankenler var ya

Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten
Canım devletle ilgili değil bende özeldeki doktorum dinletmedi o ısı muhabbetini söyledi 7. Haftamdı şimdi 10+2 yim nasipse 10+6 da gideceğim ozaman dinletecek diye ümit ediyorum yani inşallahh artık dinletsin yani yaaa çok bekledim:kızgın::KK53:

Çok güzel olmuş tam sarmış bedenini güle güle kullan inşallah canım :)) Bende bakayım ordan bu aldığımıda daha ilerleyen zamanlarda kullanırım.
Teşekkürler kuzumm bak bakalm ben de hm e bakıcam bi ara :)
Ya rüyamda da erkek gördüm ama kız istiyorum sağlıklı olsun tabi
Ya hamile birisi rüyasında erkek bebek görürse kız, kız bebek görürse erkek olurmuş :) ben de kız görmüştm. Merakla bekliyorum :anneadayı:

Back
X