• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim mantıklı bi genelleme değil herkesin bünyesi farklı ama başımdan geçeni anlatayım 6+2 de doktora gittik kalp atışı yoktu daha o güne kadar hiç mide bulanmasi igrenme filan hissetmedim 3 gün geçti midem bulanmaya başladı bende kalp atışı başladı herhalde dedim ve öylede oldu çok enteresan alakası varmı bilmiyorum
Yok canım ya ben kalp atışını alamadığım zaman bulantıdan yataktan kalkamıyordum her şeyden tiksinmiştim hasta gibi yatıyordum kürtaja giderken bile midem bulanıyordu :KK43:

Kızlar yaklaşık 5 kilo vermişim :/ böyle giderse daha da vereceğim
Canım çok dikkat et diyecrhim ama zaten ediyorsundur. Ablam yeğenim de senin gibi çok kilo vermişti doktoru özel beslenme listesi hazırlamıştı. Sende doktoruna mutlaka danış. Umarım normale tez vskitte donersin.

Merhaba arkadaşlar
Bu akşam burnum çok kanadı. Allah tan hamilelerde burun kanama olabileceğini duymuştum panik yapmadık. Sizin de haberiniz olsun diye buraya yazıyorum 10 dk da geçti şükür ama nası bir kanama
Banu çiftçi nin hamilelikte burun kanaması videosunu izledim. Geçti çok şükür
Derken az önce yine oldu. 1-2 dk sürdü. Pazartesi doktora gideceğim ama Size yazayım dedim.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeler

Merhaba arkadaşlar
Bu akşam burnum çok kanadı. Allah tan hamilelerde burun kanama olabileceğini duymuştum panik yapmadık. Sizin de haberiniz olsun diye buraya yazıyorum 10 dk da geçti şükür ama nası bir kanama
Derken az önce yine oldu. 1-2 dk sürdü. Pazartesi doktora gideceğim ama Size yazayım dedim.
amin insallah hepimizin. benim de kanamisti canim burnum. Baya durdurmakda zorlanmistim aksamina da bas agtisi olmustu. Korktum tabi. Tansiyon falan mi cikti diye. Sonra kontrolde doktoruma soyledim onemsemedi olabilir dedi. Simdi de ne zaman burnumu yikasam hafif kan pihtilari oluyor ama bu da normalmis cok sukur ;)

Dun lcw den uc kot pantolon 1 pamuklu tayt 1 eşofman alti aldim. Alt gruptan baska bisey almiycam. Bir kac mağaza gezdim. Hamileler icin en uygunu oradaydi.soran arkadaşlar vardi. Siz de bi bakin isterseniz. Benim de kasik ağrılarım gecti sayılır. Ama dun gece bi hapşırdım. Oyle bir agri girdiki agladim resmen. Göğüs agrilarim azaldı. Kusma öğürme gecti ama mide yanmasi ve tiksinme devam ediyor. Artık gecsin diye bekliyorum :bicak:

Amin canım❤️
Olabilir sen zaten hafif atlatmışsın herkeste yoğun aşırı bulantı olacak diye bişey yok

Evet canım ben kürtajdan çıktım dinlendikten sonra tavuk ve makarna getirdiler nasıl yediğimi bilmiyorum aylar sonra cici bebe ve kraker dışında bişey gitmişti mideme:) o zaman anladım geçmeyecek bu bulantılar diye sızlandığımda halbuki bi sebebi varmış onca sene beklemiştim sayısız tedavi sonunda hamile kalmıştım ama nasibi yokmuş kuzumun inşâAllah hepimiz bu sefer sağlıkla alalım kucağımıza❤️Her şey gelip geçiyor
Canım başın saolsun önceki kaybın icin,Allah şuandaki bebeğini sağ salim sana bağışlasın umarım. Merak ettiğim kalbi durunca nasıl anlasılıyor?

Merhaba arkadaşlar
Hamileleligimde 9ncu haftam da ikinci gribimi yaşıyorum o kadar dikkat etmeme ragmen pacami hastaliktan kurtaramiyorum sakınan göze çöp mü batıyor yoksa yeterince dikkat mi edemiyorum anlayamiyorum
Dehset bir baş agrim var ...

Merhaba arkadaşlar
Hamileleligimde 9ncu haftam da ikinci gribimi yaşıyorum o kadar dikkat etmeme ragmen pacami hastaliktan kurtaramiyorum sakınan göze çöp mü batıyor yoksa yeterince dikkat mi edemiyorum anlayamiyorum
Dehset bir baş agrim var ...
Geçmiş olsun çalışıyorsan dışarda hemen kapıosun zaten istediğin kadar dikkat etmene rağmen inş hemen iyileşirsin

Geçmiş olsun çalışıyorsan dışarda hemen kapıosun zaten istediğin kadar dikkat etmene rağmen inş hemen iyileşirsin

Çalışıyorum normalde alerjimde var detarjan kokusu toz parfüm kokusu polen gibi seylere... Hamile olduğum icin alerji ilacida kullanamıyorum dun evi silip sürürdüm camasir suyuyla pek bi ilgilendim...
Alerji ile gribi hep karistiriyorum cunku ikisindede ayni belirtiler oluyor... Acaba alerjimi diyorum çünkü usutmemek icin elimden geleni yapıyorum ama yinede hasta oluyorum puf ;)

Merhaba arkadaşlar
Dogru canım ben tum hamılelıgım boyunca burun kanaması yaşamıstım.
he şöyle durduk yere hızlı akma degıldı. Nezaman ellesem kan gelırdı normal demıstı doktorda cok sınır bır durum ama cok asırı kan gelıyorsa mutlaka doktoruna danısmalısın tabı.

Mide bulantım hiç olmadı ama belimin ağrısından ağlıyorum resmen çok acı çekiyorum, nolur en kısa zamanda geçsin bu dayanılacak gibi değil:KK61:

Back
X