Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler ne için ?Doktorunuz mu istedi sizden,sizin bebekleriniz ikiz mi ?Ben bir ay sonra üçlü tarama ve detaylı ultrasyon yaptırcam ama doktorum bu testlerden hiçbirisini istemediBu testlerden hiç bişey anlamıyorum canım sizin zaten pgtli değil miydi tekrardan niçin istediler ki
İlk hamileliğimde hemen çıkmamıştı ama erkekti![]()
İlkinde 6 aylıkken hamile olduğum belli oluyordu şimdi bakıyorum portakal büyüklüğünde bir belirti var :) sevindiriyor bu durum beni
Benım de ıkıncı ama hala ortada göbüş yok![]()
Yok henüz bişey demedi ama ben ilk öğrendiğim andan beri erkek hissediyorum.Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz erkek gibi geldi bana :)
Bende kan sulandırıcı vuruyorum canım aynı durumda bende de mevcut bazen yanıyo bazende hiç hissetmiyorum bile böyle olması normal sanırımKizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?
Daha kılo ve gobuş yokAyy demekki bu söylenenler hep yalan :) ben 1 kg aldım daha ama göbek baya baya çıktı benim görenler anlıyor artık hamile olduğumu o derece :)
Kilo almadım ama biraz belli benim, hani yemek yersin ufaktan çıkar ya :) o şekilAyy demekki bu söylenenler hep yalan :) ben 1 kg aldım daha ama göbek baya baya çıktı benim görenler anlıyor artık hamile olduğumu o derece :)
Insallah normaldir her yerim mosmor olduBende kan sulandırıcı vuruyorum canım aynı durumda bende de mevcut bazen yanıyo bazende hiç hissetmiyorum bile böyle olması normal sanırım
Var canım ;arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı 3.02 çıktı,dr bize amniyosentezi önermedi,çünkü bebeğinin düşme durumu da vardı,yurt dışına test gönderildi,15 gün sonra test sonucumuz geldi ve temiz çıktı.Bebeğimiz geçen hafta doğdu,çok sağlıklı şu an da .Lütfen sen de kötü düşünme,içini ferah tut,dualarım seninleslm hanımlar , geçen hafta 2li test sonucum çıktı ense kalınlığı 1 mm çıktı ama kan değerlerim yüksek çıktı trisomy21 değerim yüksek maalesefdr amniyosentez yapalım dedi fakat onun için 16 haftalık falan olmam lazım o zamana kadar beklemeyelim diye nifty yaptırdım o da 10 güne kadar sonuç verecekmiş, tek dileğim benim ve benim gibi bebek bekleyen tüm anneler evlatlarını sağlıkla kucağına alsın, sizde veya çevrenizde 2li testi yüksek çıkıp sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler var mı ,günlerdir uyuyamıyorum stresten benim için de dua eder misiniz sonuçlarım iyi çıksın inşallah
ay inşallah böyle örnekler okudukça içime umut oluyor, inşallah benim ve tüm bekleyenlerin bekleyişleri güzel sonuçlanır, çok saol canım Allah razı olsunVar canım ;arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı 3.02 çıktı,dr bize amniyosentezi önermedi,çünkü bebeğinin düşme durumu da vardı,yurt dışına test gönderildi,15 gün sonra test sonucumuz geldi ve temiz çıktı.Bebeğimiz geçen hafta doğdu,çok sağlıklı şu an da .Lütfen sen de kötü düşünme,içini ferah tut,dualarım seninle
Ben yaptırdım canım yaptılarKizlar gebelikte istenen ilk tahlilleri saglik ocagi yapiyor mu tokso rubella vs.
Ozele gidiyorum bu testlere 210 lira dediler eğer sağlık ocagi yapıyorsa bosuna para vermeyeyim tesekkur tesekkur ederim:)Ben yaptırdım canım yaptılar
Rica ederim canım benim bende özele gidiyorum dr um özellikle dedi dışarda yaptır çok tutar tahliller diyeOzele gidiyorum bu testlere 210 lira dediler eğer sağlık ocagi yapıyorsa bosuna para vermeyeyim tesekkur tesekkur ederim:)
Rica ederim canım benim bende özele gidiyorum dr um özellikle dedi dışarda yaptır çok tutar tahliller diyeOzele gidiyorum bu testlere 210 lira dediler eğer sağlık ocagi yapıyorsa bosuna para vermeyeyim tesekkur tesekkur ederim:)
Kızlar merhaba. Ben de 12+3 günlük hamileyim. İnsallah Haziran annesi olacagim. Cunartesi ikili tarama testim yapıldı. Ultrason da birsey çıkmadı tahlilleri bekliyoruz. Fakat benim tsh hormonum dusuk çıktı. Henüz doktor görmedi sonuçları. Sizce endişelenecek bir durum mu[/QUOTE inşallah yoktur canım ben guatr hastasıyım ben de düşürmek için tsh sürekli hap kullanıyorum dr una göster sonuçlarını kalbini ferah tut bi sıkıntı olmaz inşallah gerek görürse endokrin falan yönlendirebilir
Yapıyo canım ben de yaptırdımKizlar gebelikte istenen ilk tahlilleri saglik ocagi yapiyor mu tokso rubella vs.