- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 35
Yaa popoya bak yerim onu maşallah ona 41 kereEki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa popoya bak yerim onu maşallah ona 41 kereEki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada
Allah bağışlasın tatlım gerçekten verdiği poz süpermiş.Masallah küçük erkeğeEki Görüntüle 2209532
Evet ngs’nin yüzde 3-5 görmediği ihtimali için yapılıyor. Yüzde 99.9 kesinliği varmış.Bu testlerden hiç bişey anlamıyorum canım sizin zaten pgtli değil miydi tekrardan niçin istediler ki
Toxo ve rubella dışındakilerin hepsini yaptılar bana.Kizlar gebelikte istenen ilk tahlilleri saglik ocagi yapiyor mu tokso rubella vs.
Ya onun ben poposunu yerimmmmmEki Görüntüle 2209532
MasallahMerhaba hanimlar
Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Ben birazdan yaptıracağım.genetiks sisliye karar verdik.buradan bir arkadas yonlendirdi benide
Hatta bugun onun doktorunada gittim
Ohhhh keyfe baaaaak masallahEki Görüntüle 2209532
Bu testler ne için ?Doktorunuz mu istedi sizden,sizin bebekleriniz ikiz mi ?Ben bir ay sonra üçlü tarama ve detaylı ultrasyon yaptırcam ama doktorum bu testlerden hiçbirisini istemedi
Senin fındık kurdu da bu kadar olmuştur demiOhhhh keyfe baaaaak masallah![]()
Devlete giden hamişlerr ultrasonu videoya almaya izin verilir mi acaba![]()
Eki Görüntüle 2209532
ay saol canım iyi oldu öğrendiğim bende izin verilmez kesin diye sormaya çekiniyordum :))Ben gidiyorum izin veriyor zaten kendi inceledikten sonra ekranı sana döndürüyor benim 2.gidişimde aklıma geldi video çekebilirmiyim dedim tabiki dedi ve video sırasında da anlatmıştı kalbinin oldugu yeri fln göstererek bundan sonra her gittiğimde çekicem mutlaka güzel anı kalıyor :)
allahım yerim maşallah hıh yapmışEki Görüntüle 2209532
Aynen canım bende clexane 0.4 kullanıyorum bazen çok yakıyor dayanılmayacak gibi bazen daha hafif göbeğimde hep bezeler oluştu bi kaç gündür bacaktan yapıyorum daha kolay oluyorKizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?
Bizim tüp bebek canımBu testler ne için ?Doktorunuz mu istedi sizden,sizin bebekleriniz ikiz mi ?Ben bir ay sonra üçlü tarama ve detaylı ultrasyon yaptırcam ama doktorum bu testlerden hiçbirisini istemedi
anladım canım benim dr ikiliye bile gerek yok demişti ama ben yaptırırım belki birde biliyosun memorial topiğinde 12. Haftada arkadaşlar hep Prof. Dr. Recep Has'a gittiler bende kararsız kaldımEvet ngs’nin yüzde 3-5 görmediği ihtimali için yapılıyor. Yüzde 99.9 kesinliği varmış.
ay saol canım iyi oldu öğrendiğim bende izin verilmez kesin diye sormaya çekiniyordum :))
anladım canım bizden istemediler ,merak ettim ben de o yüzden sordum.Kuzeniminki de tek,ona söyleyim de o yaptırsın o zamanAynen canım bende clexane 0.4 kullanıyorum bazen çok yakıyor dayanılmayacak gibi bazen daha hafif göbeğimde hep bezeler oluştu bi kaç gündür bacaktan yapıyorum daha kolay oluyor
Bizim tüp bebek canımTurkuazvesari arkadaşımız embriyolarına ngs yaptırmış o arkadaşımızın ki ikiz benim tek :)
anladım canım benim dr ikiliye bile gerek yok demişti ama ben yaptırırım belki birde biliyosun memorial topiğinde 12. Haftada arkadaşlar hep Prof. Dr. Recep Has'a gittiler bende kararsız kaldım
Amin cümlemizin inşallah cnmMasallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim![]()
Maşallah cok tatlı.Eki Görüntüle 2209532
Allah bagislasin canim. Nasil bu kadar sabrettinMerhaba hanimlar
Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.