- 13 Temmuz 2016
- 1.037
- 591
- 73
Ben birazdan yaptıracağım.genetiks sisliye karar verdik.buradan bir arkadas yonlendirdi benide
Hatta bugun onun doktorunada gittim
Ne kadara yaptirdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben birazdan yaptıracağım.genetiks sisliye karar verdik.buradan bir arkadas yonlendirdi benide
Hatta bugun onun doktorunada gittim
Benim de 0.040 çıktı endişelenecek bir şey Yok diyorlar amaCanim benim sağlık ocağı yapmadı burda bunları yapamıyoruz dedi devlette yaptırdım bende
Benim de düşüktü 0.24 mu neydi dahiliyeye yönlendirdiler tam sınırda dedi az düşükmus ilaçlık bi durum yok dedi dahiliye haftaya kadın doğuma sonucları götürücem bakalim o ne diyecek
Maşallah bebeğine canım büyümüş ufaklıkMerhaba hanimlar
Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Maşallah oğluna canım çok tatlı olmusEki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada
Amin Allah razı olsun canım. İlkler öyle heyecanlı oluyor. Rabbim evladını sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinAllah bagışlasın yavrularını canım.
Benim ilk olunca koştur koştur gittik hemen![]()
Güzel haberlerle gelirsin inşallahOlmusturcarsamba gorucem ınsallah bısey cıkmaz ıkılı test var
Kaç hafta canım ultrason baya net çıkmış büyümüş kuzucuk maşallahMerhaba hanimlar
Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Canım senin ikinci çocuğun mu ,neye göre o ilacı verdi aynı doktora gidiyoduk yanlış hatırlamıyorsam
Amin canim cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize nasip etsinAmin Allah razı olsun canım. İlkler öyle heyecanlı oluyor. Rabbim evladını sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin![]()
Ben aspirinle birlikte kullaniyorum ondan morariyormus doktor soyledi..Bende hiç morarma olmadı canım benle bir kullananların hep oldu hatta göbekten vazgeçip bacaktan vurmaya falan başladılar ben baştan beri göbekten vuruyorum
Cok sanslisin ozaman. Benimde bazen esim yapiyor ama yinede zor geliyor. 9 ay gozumde buyudu..Aynen oluyor bende de bazen acayip yanıyor bazen hiç hissetmiyorum benim çok şükür eşim yapıyor iğneleri sağlıkçı kendisi
Sağol cnm. Dr 9+1 dedi normalde 9+5 imKaç hafta canım ultrason baya net çıkmış büyümüş kuzucuk maşallah
Ya bende hıc uyuyamıyorm zaten uyumuyodum tam olduGüzel haberlerle gelirsin inşallah
öğlen saat 4 gibi bir uyku bastırıyor resmen bayiloyobay2 saat uyuduktan sonra anca kendime geliyorum
başladı bende uykular
Kızım geç uyuyor geç uyanıyor ondan yana hakkında hiç sıkıntım yok ama ben oglen uyuyorum akşam uyumak zor oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkıp zor uyuyorum.Ya bende hıc uyuyamıyorm zaten uyumuyodum tam olduerken kalkmak zorundayım zaten kızım var senın kızın da uyumuyodur kesın
Aksamda uyuyamıyorm saga don sola don bugun baktım gozum sıs sankı![]()
Onları kaçta yaptırdın ben aksam yaptırcam ıkılıyle kan verırken onlarda yapılcak Ac tok bısey dedımı ben unuttum kaç sene olduToxo ve rubella dışındakilerin hepsini yaptılar bana.
Bende oyle ıste 7 falan bazen hava aydınlanmıyor ben bakıyorm aynı böyleKızım geç uyuyor geç uyanıyor ondan yana hakkında hiç sıkıntım yok ama ben oglen uyuyorum akşam uyumak zor oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkıp zor uyuyorum.
Umarım uykunu alabilirsin. Ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
1900 e yaptırdıkNe kadara yaptirdiniz?