• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim benim sağlık ocağı yapmadı burda bunları yapamıyoruz dedi devlette yaptırdım bende

Benim de düşüktü 0.24 mu neydi dahiliyeye yönlendirdiler tam sınırda dedi az düşükmus ilaçlık bi durum yok dedi dahiliye haftaya kadın doğuma sonucları götürücem bakalim o ne diyecek
Benim de 0.040 çıktı endişelenecek bir şey Yok diyorlar ama
Elimde değil benim de. İnsallah sizin de korkmak bir şeyiniz yoktur. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba hanimlar

Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Kaç hafta canım ultrason baya net çıkmış büyümüş kuzucuk maşallah

Canım senin ikinci çocuğun mu ,neye göre o ilacı verdi aynı doktora gidiyoduk yanlış hatırlamıyorsam

Ben Temmuz'da kürtaj oldum bebek çok güzel yerleşmiş doktorun söylediğine göre ama büyümedi :/ hiç kanamam vs olmadan 10. Haftaya kadar bekledik sonra alındı. Genetik inceleme merkezine götürdük sonucu temiz çıktı kromozom sayıları falan doktor da gebelik güzel oluştu muhtemelen ufak bir pıhtılaşma sorunun var besleyemedi bebeği diyerek bu gebelikte iğne başladı

Güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK36:
öğlen saat 4 gibi bir uyku bastırıyor resmen bayiloyobay :uykucu: 2 saat uyuduktan sonra anca kendime geliyorum :KK48: başladı bende uykular
Ya bende hıc uyuyamıyorm zaten uyumuyodum tam oldu :işsiz: erken kalkmak zorundayım zaten kızım var senın kızın da uyumuyodur kesın :işsiz:
Aksamda uyuyamıyorm saga don sola don bugun baktım gozum sıs sankı:KK12:

Ya bende hıc uyuyamıyorm zaten uyumuyodum tam oldu :işsiz: erken kalkmak zorundayım zaten kızım var senın kızın da uyumuyodur kesın :işsiz:
Aksamda uyuyamıyorm saga don sola don bugun baktım gozum sıs sankı:KK12:
Kızım geç uyuyor geç uyanıyor ondan yana hakkında hiç sıkıntım yok ama ben oglen uyuyorum akşam uyumak zor oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkıp zor uyuyorum.
Umarım uykunu alabilirsin. Ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa

Kızım geç uyuyor geç uyanıyor ondan yana hakkında hiç sıkıntım yok ama ben oglen uyuyorum akşam uyumak zor oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkıp zor uyuyorum.
Umarım uykunu alabilirsin. Ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
Bende oyle ıste 7 falan bazen hava aydınlanmıyor ben bakıyorm aynı böyle:KK57::KK57:

Kızlar ikili testimin sonuçları çıkmış anlayan varmı acaba? Randevuma daha 4gün var yardımcı olursanız sevinirim:anneadayı:

@mylittlemiracleblog havvaku havvaku @sıbelak Simayinannesi Simayinannesi D DenizZkabugu freckles freckles minnos26 minnos26 sassygirll sassygirll west2606 west2606 Gamzelikiziniz Gamzelikiziniz @Furha63 Mah-i nev Mah-i nev aslii91 aslii91 @ParteMoralll Jazzquell Jazzquell aysegul34 aysegul34 arkadaslar tek tek alıntılayamadım.hepınıze cok tesekkur ederım.sıze guzel poz vermedı cunku bana trıplı.kan verdım bugun dualarınıza ekleyın bızıde ıyı sonuclar gelsın

Jazzquell Jazzquell 2 doktorda erkek dedı.bugun kızım doktor amca cınsıyettı bellı mı bıze soyleme yaz balondan ogrenecegız dedı sonra vajınal usg sırasında onlar cıkınca doktora kesınse yazın ayda 1 balon patlatmayalım dedım:KK49:o da gosterdo bak kesın erkek dıye.dunde dıger doktor erkek ıhtımalı yuksek demıstı

Back
X