2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım bekliyoruz ama belirtiler başladı. Hepimize kolaylıklar olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar

Amin inşallah kolaylıkla ve sağlıkla gelsinler, Sancım gelmeyecek ve suni sancı ile sezaryen arasında tercih yapacak olmaktan korkuyorum sanırım:110: En hayırlısı olur inşallah çok dua ediyorum:dua:

Amin inşallah kolaylıkla ve sağlıkla gelsinler, Sancım gelmeyecek ve suni sancı ile sezaryen arasında tercih yapacak olmaktan korkuyorum sanırım:110: En hayırlısı olur inşallah çok dua ediyorum:dua:
Suni sancıyı ben ilk doğumda yaşadım bence korkutucu değil. Kişiden kişiye değişir tabi. Allah kolaylık versin hepimize

Merhaba kızlar,

Arada tekrar doğumlar olmuş herkesi tebrik ederim gözünüz aydın Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Doğumu bekleyenleri de bir avazda kurtarsın inşallah.:KK200::nazar::dua:

Mis kokulularınızıda öpün benim için:KK68:

Ben mayısta tatilde belki tutar dedim ama olmadı reglimin 4. günü bugün.

Haziran annesi olmayı beklerken şimdide Haziran hamişi olmayı bekliyorum:dua: Benim içinde dua edin kızlar:KK22:

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.

Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor
Ben ilkinde verdim alırsa tekrar vericem canım çünkü seni emzik olarak kullanmaya basliyo bi süre sonra emzik kurtarıcı oluyo uyudugunda alırsın ağzından çok düşkün olmaz uyumak için kullanirsin

Suni sancıyı ben ilk doğumda yaşadım bence korkutucu değil. Kişiden kişiye değişir tabi. Allah kolaylık versin hepimize

Aaaa nişanda gelmiş çok sevindimm şimdi gördüm, Kolaylıkla ve sağlıkla gelsin artık sizin minik geliyor bile darısı başımıza :dua: Bizi habersiz bırakmayın:KK68:

Merhaba kızlar,

Arada tekrar doğumlar olmuş herkesi tebrik ederim gözünüz aydın Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Doğumu bekleyenleri de bir avazda kurtarsın inşallah.:KK200::nazar::dua:

Haziran annesi olmayı beklerken şimdide Haziran hamişi olmayı bekliyorum:dua: Benim içinde dua edin kızlar:KK22:
Rabbim büyük vakti zamanı vardır hayırlısıyla inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın hiç stres yapma çok etkiliyo Allahım görsün gönlüne göre versin insallah

• Beğen
Reactions: BYV
Merhaba kızlar,

Hayırlı zamanda gelsin annesi güzelce tatilini yap bence inşaAllah en kısa sürede güzel haberlerini alırız 🤗

• Beğen
Reactions: BYV
Benimki pek yakalayamıyor memeyi bende sağıp veriyorum
Ben sarılık değerine baktırmadım kan alıyorlar diye kıyamadım.
Ama gözlerinin rengi falan daha iyi ilk zamana göre
Benimde öyle ucu olmadığı için zorlanıyo uyku da kabul etmiyo göğsümü sarılıgi da yeni yeni geçiyo mecbur sagiyorum

Back
X