Artık önce Allah'a,sonra doktorlara emanetiz.Devlet hastanesinde yapcam inş canm süreç nasıl işlyır blmyormm valla doktor da doğum anı belli olur her şey dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık önce Allah'a,sonra doktorlara emanetiz.Devlet hastanesinde yapcam inş canm süreç nasıl işlyır blmyormm valla doktor da doğum anı belli olur her şey dedi
Benim ilki epiduralliydi, bunda da Allah kısmet eder her şey yolunda gider ve tercihime kalırsa isteyeceğim.Epidural düşünüyor musun? Burda normal doğumların yüzde 60'i epidural ve çok yaygın.
Sonrasında sıkıntı yaşadın mı peki?Benim ilki epiduralliydi, bunda da Allah kısmet eder her şey yolunda gider ve tercihime kalırsa isteyeceğim.
Yok canım çok Şükür yaşamamıştım, bunda da olmaz inşallahSonrasında sıkıntı yaşadın mı peki?
Benim ilki epiduralliydi, bunda da Allah kısmet eder her şey yolunda gider ve tercihime kalırsa isteyeceğim.
Aksine kısaltıyor, benim akşam suyum gelmeye başlamıştı 11 de yatışım yapıldı, 2 ye kadar sancım yoktu açılmamda çok yavaş ilerledi. Sonra söylemediler ama heralde suni sancı verildi. Başta hafif adet ağrısı gibiydi, saatler geçtikçe bir anda arttı sancı 5 cm falanken sabah saat 8 gibi epidural yapıldı. O ana kadar epey acılıydı ama sonrası büyük rahatlıktı 10 gibi de oğlum doğmuştu çok Şükür, bu daha hızlı ve kolay olur umarım diye dua ediyorum ben de inşallah hepimiz içinNasıl geçti peki ilk doğumunuz? bende epidural ile istiyorum ama doğum sürecini uzatıyor mu, sancı durumu nasıl oldu çok merak ediyorum
Ne güzel vücut eski haline dönmeye çalışıyor :)Emzirirken deli gibi terlemek![]()
MantıklıBen ilkinde verdim alırsa tekrar vericem canım çünkü seni emzik olarak kullanmaya basliyo bi süre sonra emzik kurtarıcı oluyo uyudugunda alırsın ağzından çok düşkün olmaz uyumak için kullanirsin
Bende öyle yapıyorum.Kızlar oğluşum sarılık olduğu için uyanmıyor bi türlü uyansada mememi 10 dk emip uyuyor tekrar doymuyor haliyle doymayıncada sarılığı geçmiyor. Bende biberona ne kadar karşıda olsam sütümü sağıp biberonla vermeye karar verdim en azından ne kadar içtiğini bilirim. Şimdi 2 saatte bir uyandırıyorum kaç cc vermem doğru olur ben 50-60 cc veriyorum yeterlimi sizce?
Sanırım doğum anında karar vericem, 4 cm açılma olunca.Yok canım çok Şükür yaşamamıştım, bunda da olmaz inşallahBol su içmek gerekiyormuş ve de kahve..
Ilk zaten almak istemiyo ittiriyo daha sonra alisiyo bebekten bebegede fark ediyo tabi alıp almamasıMantıklı
Şimdiden emzik olarak kullanmaya başladı.
Denedim midesi bulanır gibi oldu. Zorla aldı ama süt gelmeyince tükürür gibi çıkardı.
Başarıcam ama
Yani inşaAllah
Aksine kısaltıyor, benim akşam suyum gelmeye başlamıştı 11 de yatışım yapıldı, 2 ye kadar sancım yoktu açılmamda çok yavaş ilerledi. Sonra söylemediler ama heralde suni sancı verildi. Başta hafif adet ağrısı gibiydi, saatler geçtikçe bir anda arttı sancı 5 cm falanken sabah saat 8 gibi epidural yapıldı. O ana kadar epey acılıydı ama sonrası büyük rahatlıktı 10 gibi de oğlum doğmuştu çok Şükür, bu daha hızlı ve kolay olur umarım diye dua ediyorum ben de inşallah hepimiz için![]()
Aynen ben de öyle yapmıştım anestezi uzmanı gece gelmişti istiyor musun demişti adet sancısı gibiydi o sırada ağrım. Bilmiyorum kararsızım demiştim. O zaman ben gidiyorum sabaha kadar da bir daha gelmem dedi ve gitti. Sabah geliş saatinde sancılarım dayanılmaz olmuştu hemen istedim o ağrıyla gelip yaptı epiduraliSanırım doğum anında karar vericem, 4 cm açılma olunca.
Epidural yapıldığından (yoksa normalde de öylemi bilmiyorum ama o sancı ağrısından) aşağıda bir şey hissetmiyorsun ben de en çok bunu merak ederdim, bebek çıkınca da herşey bitiyor çok güzel bir rahatlama :)Bende suni sancıdan korkuyorum ama o zaman 4 cm açılmaya kadar suni sancı bile olsa dayanıp sonrasında epidural almak en konforlu seçenek gibi duruyor. Peki benim merak ettiğim bişi daha var, bebek açılma sonrasında çıkacakken vajinada dayanılmaz bir ağrı olmıyor mu? Hiç aklım almıyor bebeğin çıkışını![]()
İkisine de veriyorum, hayat kurtarıyo..Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlariniza sordunuz mu?
Çok kararsızim bu konuda.
Doktor ver dedi.
Bazıları verme diyor
Şu an kendi geleceğimi okumuş gibiyimAynen ben de öyle yapmıştım anestezi uzmanı gece gelmişti istiyor musun demişti adet sancısı gibiydi o sırada ağrım. Bilmiyorum kararsızım demiştim. O zaman ben gidiyorum sabaha kadar da bir daha gelmem dedi ve gitti. Sabah geliş saatinde sancılarım dayanılmaz olmuştu hemen istedim o ağrıyla gelip yaptı epidurali![]()
Bı iki gün oldu benim hemen lansinoh un kremini kullandım ve emzirme sonrası kendi sütümü sürerek kurumasını bekledim öyle kapattım göğsümü Allah'a şükürler olsun ki hemen geçtiMeme ucunuz ne durumda kizlar
Yara için ne yaptiniz
Bildiğim kadarıyla 40 CC her emmede anneden aldığı ilk haftalarda ama yine de araştırmak lazım tabi benim kuzenime doktor bu miktarı söylemiştiKızlar oğluşum sarılık olduğu için uyanmıyor bi türlü uyansada mememi 10 dk emip uyuyor tekrar doymuyor haliyle doymayıncada sarılığı geçmiyor. Bende biberona ne kadar karşıda olsam sütümü sağıp biberonla vermeye karar verdim en azından ne kadar içtiğini bilirim. Şimdi 2 saatte bir uyandırıyorum kaç cc vermem doğru olur ben 50-60 cc veriyorum yeterlimi sizce?
Evet canım bırakır bırakmaz başlıyor hareketlenmeye hareketlenince de iyice uyanıyor:/Seninkide mi memede uyuyor ?