Kesinlikle. 2 saat ugrasiyorum uyansin diyeZaten emzirmek değilde uyandırmaya çalışmak yoruyor gerçektrn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. 2 saat ugrasiyorum uyansin diyeZaten emzirmek değilde uyandırmaya çalışmak yoruyor gerçektrn
Benim ki gece uyuyor ve ben 2 saatte bir emzirmek icin saatlerce uğrasiyorum uyandirmaya bu sebeple gece neredeyse hic uyumuyorum.Benimki de öyle
Gündüz zor uyanıyo
Gece uyumuyo
Sadece memede uyuyor
Ben sabahı sabah edıyorum kucakta
Senınki gece uyuyor mu
Mrme düşkün ü çok
Ağzı hep aranıyor
Gece uyuması cidden büyük şansBenim ki gece uyuyor ve ben 2 saatte bir emzirmek icin saatlerce uğrasiyorum uyandirmaya bu sebeple gece neredeyse hic uyumuyorum.
Gunduzde ole.
Bugun tekrar kontrolu var sariligi duseree umarim sonrasinda emme ve uyku duzeni olusturacagim.daha o asamaya gelemedik.malesef
Oturur bir duzen daha cok erken annesi.Gece uyuması cidden büyük şans
Ben mahvoluyorum
Artık dermanım kalmadı
Bir saat bile uyumuyorum
Pskilojim bozuldu bu yüzden
İnsaşşah düşer canım![]()
Gözünaydinnn kuzum, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGünaydın arkadaşlar
Çok şükür ben de doğurdum cumartesi gecesi
Kızım Son gün pozisyon değiştirmiş yine öyle olunca acil sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz darısı diğer doğmamış yavrulara
Allahım hepsini korusun
canım bu anlattıklarının hepsi bana aylardan beri oluyor hala doğurmadımK8zlar sanırım doktorumun dediği gibi bayramı bitirmeden doğurucam bugün ikidefa karnıma ve belime inceden sızı girdi 5 saniye falan sürdü geçti yar8nda hastanede kontrolüm var üçgüne indi kontrolüm acilde baklıcam iyiki kardeşim yanıma geldi tatil nedeniyle annemler gelecek ama benden haber bekliyorlar bir günlük yoldan gelecekler o nedenle kıyamadım oruçlu çıkmayın yola dedim bayramda gelecekler nasipse vajonamada arada iğne batması giriyor kasılmalar böylemi başlıyor beni aydınlatırsanız sevinirim kızlar
Bu süreç de çok zormuşOturur bir duzen daha cok erken annesi.
Psikoliji benimde oynak 2 gundur aglayip duruyorum sirtim belim agriyor surekli yamuk yumuk emzirmeye cabalamaktan.
Uyudugu icin tam bosaltmiyir memeleri bu defa onlarda agri yapiyor.
Canım bir bakmışsın ilk okula başlamış . Çocukların her dönemi başka zor . Bir zorluk bitiyor diğeri başlıyor. Bunlar da geçecek yani. Anne baba olmak çok zormuş.Bu süreç de çok zormuş(
3-5 aylık olacaklar mi acaba
İnsallah yaCanım bir bakmışsın ilk okula başlamış . Çocukların her dönemi başka zor . Bir zorluk bitiyor diğeri başlıyor. Bunlar da geçecek yani. Anne baba olmak çok zormuş.
Canm öncelikle çok geçmiş olsun bir aydan beri ben de ara ara aşırı şiddetli brl ağrısı çekiuorm belimin sağ tarafı daha doğrusu bir gece hatta acile gittk doğuryorm fye nst ultrason çatı muayenesi hiç nır şey çkmafı.Hastane hastane gezdk ben ölyorm tabi ağrıdan ürologa gttik kum taş değl gaz sancısı değl...En son bebek çok ağrlk yapyormş ve vücut susuz kalmaması gerekyormş hakikaten dikkat ettm baya ve ağrılar kesildiSelam kızlar iki günden beri inanılmaz bi bel ağrısı yaşıyorum ağrıdan gözümden yaş geliyor acile gittim kadın doğuma bizlik bi durum değil yinede nst ve ultrasona girdim rahim ağzı uzunluğuna baktı baya baskı yapıyor aşağıya dedi fizik tedaviye yönlendirdi. Doğuma nasıl gidicem bu halde bilmiyorum yapılacak hiç bişey yok sadece fizik tedavi yapılabilir dedi. Bayram sonrası zaten doğum o zamana kadar nasıl olacak bilmiyorum. Bu arada bizim minik nst sırasında çok tembel yine ilkinde uyudu bi sürü şeker tatlı bişeyler yedim ikinci iyi çıktı ilkine göre
Canım bana da en başta öyle oldu çünkü süt yetmiyo ya da çok küçük olduğundan yeterli ememiyo ve bu çok normal. Aç olduğu için ağlıyordur. Mama takviyesi yap düzelecektir..İnsallah ya
Uykusuzluk çok fena
Bütün gece memede
Daliyor tam yerine birakıyorum dalga gecer gibi anında basıyor yaygarayı
Sabaha kadar böyle devam ediyor
Emzir yerine birak ağlasın geri al geri emzir
![]()
Çoğu öyle canım yalnız değilsin hep yaşadık yaşıyoruz senin bu anlattiklarini geçecek merak etme.İnsallah ya
Uykusuzluk çok fena
Bütün gece memede
![]()
Benimde öyle sol kalçam tutuldu fıtık olmasından korkuyorum nefes alamıyorum ağrıdan tamda bayram üstüCanm öncelikle çok geçmiş olsun bir aydan beri ben de ara ara aşırı şiddetli brl ağrısı çekiuorm belimin sağ tarafı daha doğrusu bir gece hatta acile gittk doğuryorm fye nst ultrason çatı muayenesi hiç nır şey çkmafı.Hastane hastane gezdk ben ölyorm tabi ağrıdan ürologa gttik kum taş değl gaz sancısı değl...En son bebek çok ağrlk yapyormş ve vücut susuz kalmaması gerekyormş hakikaten dikkat ettm baya ve ağrılar kesildi
Dün bizde öyleydik gaz damlası verdim akşam uyudu sabaha kadar sadece ben kaldırdım öyle uyandı. Bugünde maşallah çok iyi ben bi rutin düzen kurmaya çalışıyorum mesela dün 10 dkya bi uyanıp emmek istedi 10 dk emdi uyudu yerine yatırdım uyandı yeri geldi yarım saat emdi yerine yatırdım gene uyandı. Bugün ama uyansa dahi emzirmedim 2 saat dolana kadar dolduğu zamanda en az yarım saat emzirdim uyusada uyandırdım memeyi almassa biberonla verdim vs. Allaha şükür düzen oturuyor gibi mesela 2 buçukta uyumuştu 4buçuğa saati kurmuştuum 4te uyandı kendi bende biraz gezdirdim biraz pışpışladım buçuğa kadar buçukta emzirdim yatırdım bakalım 6buçuğa kurdum saati kaçta kalkıcak erken kalksada emzirmeyip bekleticem emzik vericem pışpışlıcam gezdircem vs. Saati geldiğinde de karnı iyice doyana kadar emziricem gene sende deneyebilirsin canım dün bende senin dediği gibi canım çıktı sürekli uyandı ağladı emmek istedi süreklii.İnsallah ya
Uykusuzluk çok fena
Bütün gece memede
![]()
Kendini yalnız hissetme canım ben de aynen öyleyim arada isyan etmiyor değilim ama sonra yüzüne bakıyorum geçiyor isyanımİnsallah ya
Uykusuzluk çok fena
Bütün gece memede
![]()