2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsallah ya
Uykusuzluk çok fena
Bütün gece memede
Daliyor tam yerine birakıyorum dalga gecer gibi anında basıyor yaygarayı
Sabaha kadar böyle devam ediyor
Emzir yerine birak ağlasın geri al geri emzir
:KK43:
Amann Allahim oglumda oyleydi normalde gaz 3hafta sonra basliyomus bizimki 2 haftalikken baalamisti insallah kizim oyle olmaz emzik almiyodu meme ariyodu gogsumden kanlar geljyodu sinirden emzigi firlatmistim bakaljm simdi ne bekliyo beni uykuyuda cok severim

Dün bizde öyleydik gaz damlası verdim akşam uyudu sabaha kadar sadece ben kaldırdım öyle uyandı. Bugünde maşallah çok iyi ben bi rutin düzen kurmaya çalışıyorum mesela dün 10 dkya bi uyanıp emmek istedi 10 dk emdi uyudu yerine yatırdım uyandı yeri geldi yarım saat emdi yerine yatırdım gene uyandı. Bugün ama uyansa dahi emzirmedim 2 saat dolana kadar dolduğu zamanda en az yarım saat emzirdim uyusada uyandırdım memeyi almassa biberonla verdim vs. Allaha şükür düzen oturuyor gibi mesela 2 buçukta uyumuştu 4buçuğa saati kurmuştuum 4te uyandı kendi bende biraz gezdirdim biraz pışpışladım buçuğa kadar buçukta emzirdim yatırdım bakalım 6buçuğa kurdum saati kaçta kalkıcak erken kalksada emzirmeyip bekleticem emzik vericem pışpışlıcam gezdircem vs. Saati geldiğinde de karnı iyice doyana kadar emziricem gene sende deneyebilirsin canım dün bende senin dediği gibi canım çıktı sürekli uyandı ağladı emmek istedi süreklii.
Cok erken geldi gibi sanki duzen icin hadi bakalim kolay gelsin

Benimki de kavga ediyor
Benimkının de ucu çok büyük
Ben de ondan mi ediyor diyordum

Sağıp verdiğim oldu
1 saatte 40 ml sağıyorum
Onu alırken bile söyleniyor
Biberon yasak bize dr verme sakin dedi

Kaşıkla içiriyorum
Canim kac gunluk oldu bence gazi baslamis ve sabret gecicek salata felan bile gaz yapiyo cig sebze ya yemeklerinde kimyon kullan yada icebilirsen cayini yap sen rezene ic kavga ediyosa gazdandir bence

Canım maşallah darısı bizlerin başına 😇 ben de dikkat etmeye çalışıyorum artı süt artırıcı çay içiyorum şimdilik malesef bu kadar inşallah artar bakalım bu arada o damla ne acaba belki bize de şifa olurdu
canim resmini ekledim sabah akşam 20 ser damla koyuyorum bir bardak suya içiyorum. Yanımda yatan kadının da sütü yoktu 3. Gün bu damlayı içti düzenli geldi sutu inşallah işine yarar
Kızlar gece emzirmesini nasil yapiyorsunuz
Kac dakika
İki memeyi de aliyormu
canim ben her uyanmasinda sadece 1 göğsümu veriyorum sırayla. En sonda yağlı süt geliyor diyorlar o yuzden

Eklentiler

• 20190604_071353.webp
    20190604_071353.webp
    19 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar gece emzirmesini nasil yapiyorsunuz
Kac dakika
İki memeyi de aliyormu
Saatlerce yapıyorum çünkü gece memeden indiğinde yaygarayı basıyır
Memede uyuyor
Bense sabahı sabah ediyorum bir gram uykum yok
İki memeyi de alıyor
3. Olsa onu da alacak