Aynen aynen sanki sezeryan cok kolay bişeymiş gibi hemen ayy normal dogum çok zorrr diyolar insanı korkutmak icin uğraşıyorlar sanki normal dogumda dogum sırasında sancı çekiyosun ama en azından sonrasında rahat oluyo sezeryan ameliyat sonucta sonrası cok zor ablamdan gördügüm icin biliyorum sezeryanı
Eger alttan bakacaksa sanada vajinal ultrasonla bakar zaten canim hic korkulcak bisey yokmus ben ilk defa catala ciktim baya bi korktum cikar cikmaz derin derin nefes alip vermeye basladim sanki doguruyorumbi baktim bitti gitti bile iliskide bile daha cok canim yaniyo benim
Benim ilk gebeliğim daha önce bi tecrübem olmadığı için dr herşeyi soruyorum o da vitamin eksikliğinden diyo hergün içmesem de vitaminlerimi iki günde bir içiyorum ama onlar da dokunuyor bana 5 haftam kaldı allahın izniyle hayırlısıyla bi doğursam diyorumMuayne oldum canim dedi ki ilk dogumu normal yapanlarda ayri bir agri gorulur sezeryan yapanlar da ayri bir agri olur dedi. Bir sonraki muaynede tekrar sordu agrin devam ediyor mu die evet dedim, zaten vitamn omega mag kalsym kullaniyorum yani normal korkulacak bi sey yok dedi. Ama agri gecti mi hayir gecmedi hala oluyor
erkek olunca insan daha bi cekiniyor tabi ister istemez, istanbulda misin hangi devlet hastanesine gidiyorsunYaaabenim vajinal ultrasondan yana korkum perinatologun erkek olması aslında hep kadın doktora gittim zorda kalırsam yapacak birşey yok ama o tedirgin ediyor beni yaa..hastanedeki tek doktor da o şansıma
erkek olunca insan daha bi cekiniyor tabi ister istemez, istanbulda misin hangi devlet hastanesine gidiyorsun
Evet benimde arkadasım bir ay önce dogum yaptı hamile kaldıgından beri ben normal doguramam diyip duruyordu şimdi De sezeryan çok zor diyoAynen öyle ameliyat en nihayetinde..hayırlısı neyse o olsun illa normal olsun takıntım yok en sağlıklısı o an neyse o olsun ama çoğu arkadaşımla bu konuyu konustuğum zaman ben ilk olarak doktoruma sezeryan istediğimi söyleyeceğim kesinlikle normal doguramam diyorlar..bende çok korkuyorum işin aslı ama kadınların yapısı buna uygun yaratılmış o kadar da imkansız birşey değil insanlar evde doğuruyormuş vakti zamanındabende yarın gebe okuluna başlıyorum nefes egzersizi işte ağrıyı hafifletme yollarını falan gösteriyorlarmış psikolojimi buna hazırlamam lazım
Evet benimde arkadasım bir ay önce dogum yaptı hamile kaldıgından beri ben normal doguramam diyip duruyordu şimdi De sezeryan çok zor diyoDedigin gibi an en kolayı en hayırlısı neyse o olsun sag salim bebişlerimize kavuşalım insallah en önemlisi o bende sürekli youtubeden video izliyorum dogru nefes ıkınma falan insallah faydası olur gebe okuluna da gidemem hastane 2 saat uzaklıkta ilçede oturuyoruz iş nedeniyle doguma giderken de yolda dogurmazsam iyi bişey
Sunni sancı da almama rağmen bebek aşağı inmedi açıklığım 2cm geçmedi mecburi sezeryan oldum. Doktorum 4 kiloyu geçer bu bebek demişti 3.600 doğdu.Neden normal olmadi peki. Birde kaç kg a kadar doktorlarınız normal dogurtuyor. Benim doktor 3700-3800 kg dedi.
benim için normal, çünkü bebeğim baş aşağı yerleşti aşağıya baskı yapıyor bu nedenle de pelvik kaslarım acıyorDoktoruma sordum çatı ağrısı değildir o diyor daha erkenmiş vitamin veriyo
Seninle doğumumuz aynı günmüş. Benim ikinci sezeryan olacağı için muhtemelen 1 hafta erken olur.Arkadaşlar 28+3 haftalık hamileyim. 3-4 gündür vajinamda baskı hissediyorum. Canım çok acıyor. Öyle olunca sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi oluyor. Bu normal bir durum mu? Serklajlı olduğum için endişeleniyorum
Seninle doğumumuz aynı günmüş. Benim ikinci sezeryan olacağı için muhtemelen 1 hafta erken olur.
Benimde çok baskı oluyor sık sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Bugün kontrole gittim doktora söyledim İdrar tahlili yaptırdım yoğun enfeksiyon çıktı ondan dolayı çatı ağrısı da oluyormuşBenim de ikiz bebeklerim ve beklenenden erken olacak, öyle dedi doktorum. Kasım ayına denk gelecek büyük ihtimalle. Ama şu 1 haftadır zorlanıyorum biraz. Bahsettiğim gibi vajinamda baskı var. Bu da kasıklarımda ağrı yapıyor. Sizde de var mı böyle bir durum? Bebeğimin biri baş aşağı dönmüş.
Benimkide yerleşti ama çatı için erken dedi dr verdiği vitamin formula kalsiyum magnezyum d3 çinko ve pro-vit omega probiyotik multivitan balıkyağıbenim için normal, çünkü bebeğim baş aşağı yerleşti aşağıya baskı yapıyor bu nedenle de pelvik kaslarım acıyor
ne vitamini verdi sana?
Benimde çok baskı oluyor sık sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Bugün kontrole gittim doktora söyledim İdrar tahlili yaptırdım yoğun enfeksiyon çıktı ondan dolayı çatı ağrısı da oluyormuş
benim ilk hamileliğimde de olmuştu bu aylarda, o zamanda doktorum normal demişti, şimdi de gayet normal diyor.. doğumdan sonra kuş gibi rahatlıyorsun ama merak etmeBenimkide yerleşti ama çatı için erken dedi dr verdiği vitamin formula kalsiyum magnezyum d3 çinko ve pro-vit omega probiyotik multivitan balıkyağı
gece ben özellikle sabaha kadar en az 4 kere kalkıyorum wc için, hiç tutamıyorum uzun süreBenimde çok baskı oluyor sık sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Bugün kontrole gittim doktora söyledim İdrar tahlili yaptırdım yoğun enfeksiyon çıktı ondan dolayı çatı ağrısı da oluyormuş
İnşallah bi an önce doğursam rahatlasam diyorum çok zor muş cidden bide hep sıkıntılı benimki şekerlede uğraşıyorum herşey üstüme üstüme geliyor sanki sabır diyorum 5 haftam kaldı tabi 38 de doğurursam inşallahbenim ilk hamileliğimde de olmuştu bu aylarda, o zamanda doktorum normal demişti, şimdi de gayet normal diyor.. doğumdan sonra kuş gibi rahatlıyorsun ama merak etme
geçmiş olsun, artık son düzlükteyiz ciddenİnşallah bi an önce doğursam rahatlasam diyorum çok zor muş cidden bide hep sıkıntılı benimki şekerlede uğraşıyorum herşey üstüme üstüme geliyor sanki sabır diyorum 5 haftam kaldı tabi 38 de doğurursam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?