2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Aynen öyle ameliyat en nihayetinde..hayırlısı neyse o olsun illa normal olsun takıntım yok en sağlıklısı o an neyse o olsun ama çoğu arkadaşımla bu konuyu konustuğum zaman ben ilk olarak doktoruma sezeryan istediğimi söyleyeceğim kesinlikle normal doguramam diyorlar..bende çok korkuyorum işin aslı ama kadınların yapısı buna uygun yaratılmış o kadar da imkansız birşey değil insanlar evde doğuruyormuş vakti zamanında bende yarın gebe okuluna başlıyorum nefes egzersizi işte ağrıyı hafifletme yollarını falan gösteriyorlarmış psikolojimi buna hazırlamam lazım

Yaaa benim vajinal ultrasondan yana korkum perinatologun erkek olması aslında hep kadın doktora gittim zorda kalırsam yapacak birşey yok ama o tedirgin ediyor beni yaa..hastanedeki tek doktor da o şansıma

Benim ilk gebeliğim daha önce bi tecrübem olmadığı için dr herşeyi soruyorum o da vitamin eksikliğinden diyo hergün içmesem de vitaminlerimi iki günde bir içiyorum ama onlar da dokunuyor bana 5 haftam kaldı allahın izniyle hayırlısıyla bi doğursam diyorum

Yaaa benim vajinal ultrasondan yana korkum perinatologun erkek olması aslında hep kadın doktora gittim zorda kalırsam yapacak birşey yok ama o tedirgin ediyor beni yaa..hastanedeki tek doktor da o şansıma
erkek olunca insan daha bi cekiniyor tabi ister istemez, istanbulda misin hangi devlet hastanesine gidiyorsun

erkek olunca insan daha bi cekiniyor tabi ister istemez, istanbulda misin hangi devlet hastanesine gidiyorsun

Ben Balıkesir şehir hastanesine gidiyorum burda eşimin görevi gereği bulunuyorum aslen Balıkesirli değilim ama burda kadınlar genel olarak erkek doktora gidiyor ve en bilinen eski doktorlar hep erkek bende bayan bir doktor buldum şansıma çok tatlı iyi biri ama perinatolog hastanenin erkek ve 1 tek o var o yüzden ona gitmek zorunda kaldım..
Kesinlikle erkek doktora gitmem takıntım yok ama tercih hakkım varken hep bayan seçmiştim ☺

Evet benimde arkadasım bir ay önce dogum yaptı hamile kaldıgından beri ben normal doguramam diyip duruyordu şimdi De sezeryan çok zor diyo Dedigin gibi an en kolayı en hayırlısı neyse o olsun sag salim bebişlerimize kavuşalım insallah en önemlisi o bende sürekli youtubeden video izliyorum dogru nefes ıkınma falan insallah faydası olur gebe okuluna da gidemem hastane 2 saat uzaklıkta ilçede oturuyoruz iş nedeniyle doguma giderken de yolda dogurmazsam iyi bişey

Amin amin inşallah yaaa hepsi kendi içinde zor ama bir şekilde doğacaklar inşallah sağ salim doğsunlar da
Ben hiç video bakmıyorum ya onun sonu kötü şeylere varıyor bende istemediğim videolarda buluyorum kendimi hiç bilmeye gerek yok
Yaa bende aynı şekilde merkezde değilim ve yolda doğurmaktan korkuyorum okuduğum kaynaklarda mesela hemen hastaneye gitmeyin işte sancıları dinleyin duş alın egzersiz yapın vs. Diyor evde daha rahat oluyormuş bu süreç ama bizim yolu nasıl yapıcaz yani son ana bırakırken birde yolda doğmasın valla gurbetlikte zor arkadaş ya

Vajinal muayeneye çok takılmayın. Doğum için hastaneye yattığınızda gelen geçen elle muayene ediyor zaten :) ama alışılıyor.

Arkadaşlar 28+3 haftalık hamileyim. 3-4 gündür vajinamda baskı hissediyorum. Canım çok acıyor. Öyle olunca sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi oluyor. Bu normal bir durum mu? Serklajlı olduğum için endişeleniyorum

Neden normal olmadi peki. Birde kaç kg a kadar doktorlarınız normal dogurtuyor. Benim doktor 3700-3800 kg dedi.
Sunni sancı da almama rağmen bebek aşağı inmedi açıklığım 2cm geçmedi mecburi sezeryan oldum. Doktorum 4 kiloyu geçer bu bebek demişti 3.600 doğdu.

Doktoruma sordum çatı ağrısı değildir o diyor daha erkenmiş vitamin veriyo
benim için normal, çünkü bebeğim baş aşağı yerleşti aşağıya baskı yapıyor bu nedenle de pelvik kaslarım acıyor
ne vitamini verdi sana?

Seninle doğumumuz aynı günmüş. Benim ikinci sezeryan olacağı için muhtemelen 1 hafta erken olur.

Seninle doğumumuz aynı günmüş. Benim ikinci sezeryan olacağı için muhtemelen 1 hafta erken olur.

Benim de ikiz bebeklerim ve beklenenden erken olacak, öyle dedi doktorum. Kasım ayına denk gelecek büyük ihtimalle. Ama şu 1 haftadır zorlanıyorum biraz. Bahsettiğim gibi vajinamda baskı var. Bu da kasıklarımda ağrı yapıyor. Sizde de var mı böyle bir durum? Bebeğimin biri baş aşağı dönmüş.

Benimde çok baskı oluyor sık sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Bugün kontrole gittim doktora söyledim İdrar tahlili yaptırdım yoğun enfeksiyon çıktı ondan dolayı çatı ağrısı da oluyormuş

benim için normal, çünkü bebeğim baş aşağı yerleşti aşağıya baskı yapıyor bu nedenle de pelvik kaslarım acıyor
ne vitamini verdi sana?
Benimkide yerleşti ama çatı için erken dedi dr verdiği vitamin formula kalsiyum magnezyum d3 çinko ve pro-vit omega probiyotik multivitan balıkyağı

Ben de yaklaşık 3 haftadır enfeksiyon var. Antibiyotik kullanmıştım, tekrarladı mı acaba?

Bebeğinizin gelişimi nasıl, boyu ve kilosu?

Benimkide yerleşti ama çatı için erken dedi dr verdiği vitamin formula kalsiyum magnezyum d3 çinko ve pro-vit omega probiyotik multivitan balıkyağı
benim ilk hamileliğimde de olmuştu bu aylarda, o zamanda doktorum normal demişti, şimdi de gayet normal diyor.. doğumdan sonra kuş gibi rahatlıyorsun ama merak etme

gece ben özellikle sabaha kadar en az 4 kere kalkıyorum wc için, hiç tutamıyorum uzun süre
enfeksiyonun çatı ağrısını tetiklediğini bilmiyordum

benim ilk hamileliğimde de olmuştu bu aylarda, o zamanda doktorum normal demişti, şimdi de gayet normal diyor.. doğumdan sonra kuş gibi rahatlıyorsun ama merak etme
İnşallah bi an önce doğursam rahatlasam diyorum çok zor muş cidden bide hep sıkıntılı benimki şekerlede uğraşıyorum herşey üstüme üstüme geliyor sanki sabır diyorum 5 haftam kaldı tabi 38 de doğurursam inşallah

geçmiş olsun, artık son düzlükteyiz cidden
Allah sağ salim evlatlarımıza kavuştursun, yüzdük yüzdük sonuna geldik neredeyse hayır olsun artık hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…