2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynısı bizde oldu ve kp. isim kendisi koyacakmış ismi

kime sormuş acaba tövbe tövbe ne olacak
Bana sormadılar bile kızımı ben koymuştum onun kısası eşim de benden habersiz babasına senin ismini koyalım demiş o da benim deyil de benim istediyimi koy demiş sinirden ağladım ya doğuran ben bir tane şey almıyorlar hele bi de isim koyma şeyini kendilerinde görüyorlar

Eşin hatalı ayrıca bir şeyler alsalar bile yine koyma hakları yok

Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım

canım benimde sağ kasığım ağrıo sürekli adet sancısına benzer ağrılarım oluyor ama daha da şiddetlisi :S

Evet eşim sağolsun iyidir böyle saçmalamalarda
Olay çıkartsaydın ya kabul ettin mi ya bilmiyorum ama kim ne yaparsa yapsın ben kaan koymak istiyorum isterlerse yalvarsınlar

canım benimde sağ kasığım ağrıo sürekli adet sancısına benzer ağrılarım oluyor ama daha da şiddetlisi :S
Şiddetli değilde bendede oluyor ben daha çook bel ağrısına dayanamıyorum bacım ilk zamanlarda çok belim ağrımıştı

Git bence doktora benim çatı ağrısı vek sık idrara çıkma dışında hiçbir belirtim yoktu yani yanma kaşınma gibi bugün çatı ağrımı söylemesem öğrenemeyecektim enfeksiyonu
Bu Cuma kontrolüm var söylerim canım mutlaka

Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım
Bugün 3 gün olacak belimde sancılarım oluyor, çatı ağrım da yaklaşık 2 haftadır filan var, sağdan sola dönerken veya arabadan inmek isterken çok acıyor
yine 3-4 gün ve gece de boğazımda yanma oluyor, gece olunca uykudan uyandırıyor sinir oluyorum
Bu şikayetlerim de 33'ten sonra başladı yavaş yavaş birer birer çıkmaya şimdiye kadar çok güzeldi herşey

Olay çıkartsaydın ya kabul ettin mi ya bilmiyorum ama kim ne yaparsa yapsın ben kaan koymak istiyorum isterlerse yalvarsınlar
Şu an için kendimi sinirlendiremiyorum çünkü erken doğum riskim var sakin kalmaya çalışıyorum büyük ihtimal bi şey yapamıcam sinirlenmek de kendime kalacak

Şiddetli değilde bendede oluyor ben daha çook bel ağrısına dayanamıyorum bacım ilk zamanlarda çok belim ağrımıştı

bende de bel ağrısı hiç yok kasıklarım da oluyor hep hele kibu haftalarda daha da bibastırdı bakalım ayın 8 inde randevum var dr ye. sölicem. senin erkekdi dimi canım erkek bebeklerde bel ağrısı olur diye duymuştum =) ne kadarı doğru tartışılır tabii =)

Amin canım insallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım hepimiz insallah Allah kimseyi korktuguna uğratmasın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…