Biz kaan koyacağız karar verdik birkaç isim vardı bunda karar kıldık. Eşime ailelere söyleyelim diyorum ama eşim söyleriz söyleriz diye oyalıyor . Kv kp bence kp ismi bekliyorlar eşimde ailesinden alacağı tepkiden çekindiği için söylemekten kaçıyor
Bana sormadılar bile kızımı ben koymuştum onun kısası eşim de benden habersiz babasına senin ismini koyalım demiş o da benim deyil de benim istediyimi koy demiş sinirden ağladım ya doğuran ben bir tane şey almıyorlar hele bi de isim koyma şeyini kendilerinde görüyorlar
Bana sormadılar bile kızımı ben koymuştum onun kısası eşim de benden habersiz babasına senin ismini koyalım demiş o da benim deyil de benim istediyimi koy demiş sinirden ağladım ya doğuran ben bir tane şey almıyorlar hele bi de isim koyma şeyini kendilerinde görüyorlar
Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım
Git bence doktora benim çatı ağrısı vek sık idrara çıkma dışında hiçbir belirtim yoktu yani yanma kaşınma gibi bugün çatı ağrımı söylemesem öğrenemeyecektim enfeksiyonu
Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım
Bugün 3 gün olacak belimde sancılarım oluyor, çatı ağrım da yaklaşık 2 haftadır filan var, sağdan sola dönerken veya arabadan inmek isterken çok acıyor
yine 3-4 gün ve gece de boğazımda yanma oluyor, gece olunca uykudan uyandırıyor sinir oluyorum
Bu şikayetlerim de 33'ten sonra başladı yavaş yavaş birer birer çıkmaya şimdiye kadar çok güzeldi herşey
Şu an için kendimi sinirlendiremiyorum çünkü erken doğum riskim var sakin kalmaya çalışıyorum büyük ihtimal bi şey yapamıcam sinirlenmek de kendime kalacak
Şu an için kendimi sinirlendiremiyorum çünkü erken doğum riskim var sakin kalmaya çalışıyorum büyük ihtimal bi şey yapamıcam sinirlenmek de kendime kalacak
bende de bel ağrısı hiç yok kasıklarım da oluyor hep hele kibu haftalarda daha da bibastırdı bakalım ayın 8 inde randevum var dr ye. sölicem. senin erkekdi dimi canım erkek bebeklerde bel ağrısı olur diye duymuştum =) ne kadarı doğru tartışılır tabii =)
Aynen öyle ama düşünmemek elde değil ki ya neyle karşılaşacağını bilmiyorsun bir kere bu bile yetiyor insana..hamilelikte kaç hafta geçirdik bunun her haftasi bir sonraki haftayı merak ederek geçiyor valla
İnşallah hepimiz bir avazda dogururuz kolay bir doğum olur herkesinki