2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senin ilk miydi? Planlı sezaryen mi olacak yoksa normal mi bekleniyor?

Senin ilk miydi? Planlı sezaryen mi olacak yoksa normal mi bekleniyor?
İlk gebeliğim canım sezeryan istemiyorum normal doğum istiyorum 38 haftadan itibaren her an doğar dedi doktor o yüzden 38 diyorum

Hahaha aynen öyle valla bende onu düşünüyorum o yol nasıl gececek yolda dogurursam diye biz heralde herkesden biraz daha önce yola cıkmalıyız anca gidene kadar sancılar sıklaşsın dogum yaklaşsın diye benim kayınvalidem de az kalsın ambulansta doguracakmıs hastaneye iner inmez dogurmuş bizde öyle oluruz heralde

Ben de yaklaşık 3 haftadır enfeksiyon var. Antibiyotik kullanmıştım, tekrarladı mı acaba?

Bebeğinizin gelişimi nasıl, boyu ve kilosu?
Boyu 37 cm kilosu 1230 dedi haftasıyla uyumluymuş geçen ay biraz gerideydi bu ay biraz zorladım anca bu kadar iştahım pek yok senin nasıl.

gece ben özellikle sabaha kadar en az 4 kere kalkıyorum wc için, hiç tutamıyorum uzun süre
enfeksiyonun çatı ağrısını tetiklediğini bilmiyordum
Git bence doktora benim çatı ağrısı vek sık idrara çıkma dışında hiçbir belirtim yoktu yani yanma kaşınma gibi bugün çatı ağrımı söylemesem öğrenemeyecektim enfeksiyonu

Boyu 37 cm kilosu 1230 dedi haftasıyla uyumluymuş geçen ay biraz gerideydi bu ay biraz zorladım anca bu kadar iştahım pek yok senin nasıl.

Maşallah 2 hafta önce gittiğimde gelişimleri 2 hafta öndeydi. Cumartesi tekrar kontrolümüz var. Bakalım ne durumdalarmış

Maşallah 2 hafta önce gittiğimde gelişimleri 2 hafta öndeydi. Cumartesi tekrar kontrolümüz var. Bakalım ne durumdalarmış
Önde olması iyi olmuş ikiz bebeklerde erken doğum riski olduğu için genelde düşük kilolu doğarlarmış maşallah senin kuzulara. Cinsiyet leri neydi

Aslında bir nevi iyi de olabilir bence düşünsene hastaneye giriyorsun çocuk doğuyor ben hastanede daha da gerilirim diye düşünüyorum birde sancıyı tek çekmek var valla ben dışarı çıkarım yine de tek başıma bir yerde duramam

Evet hastaneye girer girmez dogurmuş iyi bişey yani beklememiş hiç İnsan düşündükçe stres oluyo en iyisi hiç bişeyi düşünmemek akışına bırakmak ama olmuyo işte bir de bakmışız ki bebekler doğmuş kaç ay sıkıntı yapıyoz bir gün sürmeyrcek bile ama insana korkusu heyecanı yetiyor işte zaman yaklaştıkça insan hep dogumu düşünüyor bide acaba nasıl olcak sancı ne zaman gelecek nasıl bişey falan diye düşünüyorum ben evde de tekim aksama kadar

Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım

slm kızlar benımde dun cok sancım oldu adet sancısı gıbı belımde cok agrıdı aksam dr hastaneye cagırdı nst ye gır dedı ama bısey cıkmadı ıdrar testı yaptılar enfeksıyından kaynaklıymıs serum takıldı hemen tekrar ılac ve fıtıl basladık ama hala sancım ara ara oluyor enfeksıyondanmıs , mubarek hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı hıc gecmedı bu enfeksıyon ve mantar... baya korkuttu ama cantaları hazırlamak lazım heralde nolur nolmaz dıye erken buluyordum normalde

Aynen öyle ama düşünmemek elde değil ki ya neyle karşılaşacağını bilmiyorsun bir kere bu bile yetiyor insana..hamilelikte kaç hafta geçirdik bunun her haftasi bir sonraki haftayı merak ederek geçiyor valla
İnşallah hepimiz bir avazda dogururuz kolay bir doğum olur herkesinki

Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım

Doğum baya yaklaşmış inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırsın canım

Benim de 2-3 gündür kollarım çok ağrıyor ya bileğime kadar sanki et kesmiş gibi ama ekstra hiçbirşey yapmadım diğer günlerden farklı olarak acaba neden oluyor olabilir ki yaa bilen var mı ?
Gecen hafta cuma günü tetanos aşısı oldum o günden beri sol kolumda ağrı var ama 2 gündür sağ kolum da ciddi ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…