2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar alt dudağımın kenarında uçuk çıktı yeni farkettim öylesine bi sebebi ne diye bakmak istedim annede uçuk çıktı diye bebeğe geçmiş doğduğu zaman 10 gün kuvesde kalmış yani cidden çok mu tehlikeli

Valla çok güzel yazmışınız aynen öyle sağlıkla doğsun bebegim hayırlısıyla gerisi önemli değil anne olmak zaten kendinden cok cocugunu düşünmek ama insan ister istemez korkmuyo değil nasıl olcak ne yaşayacam falan diye bide dedigin gibi insanlar korkutuyor kimi diyo normal dogum cok zor kimi diyo sezeryan cok kötü kısmette ne varsa onu yaşarız herkesin bünyesi bir değil bide kiminin dogumu cok kolay oluyormuş kiminin cok zor kimisi de sezeryan oluyo hiç acı cekmiyo sonrasında mesela çok kolay oldu diyo hayırlısı bakalım Allâh hepimize hayırlı kolay dogum nasip etsin inşallah

Kızlar bacak aram çok ağırıyor kalkıp oturamıyorum sağımdan soluma dönemiyorum yürüyemiyorum sizde de var mı bu ağrı

Kızlar bacak aram çok ağırıyor kalkıp oturamıyorum sağımdan soluma dönemiyorum yürüyemiyorum sizde de var mı bu ağrı
evet var, 1 haftadır özellikle müthiş çatı ağrım var
olması çok normal artık bence..

Benim ayrıntılı ultrasonda plesenta aşağı yerleşimliydi perinatolog 30.hafta tekrardan çağırdı çarşamba günü tekrar gidicem ama kendi doktorum ultrasonda bakarken plesenta yukarı çıkmış dedi o yüzden ondan korkuyorum perinatolog alttan bakmak ister mi diye..kendi doktorum sıkıntı yok dedi ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Bana hamilelikten önce vajinal muayene ile bakmıştı doktor kontrole gittiğimde kendini kasmazsan çok sıkıntılı birşey değil aslında ama tabi doğum olayı çok başka ya bilinmezlik insanı -En azından beni- daha çok geriyor

Aynen valla yine de normal dogum olmasını çok istiyorum sezeryan daha cok korkutuyor beni insallah normal olur

Merhaba güzel anneler.
Ben de Kasım annesi olacağım inşallah. Uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş..
33+4 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak nasipse. Adını Furkan koymayı düşünüyoruz..

Bende de aşırı mide yanması var, mide yanması için ilk etapta Rennie kullanıyordum, ama doktorum gebelikle fazla kullanımını önermediği için Gaviscon vermişti. 28.haftadan sonra gebelik şekeri şüphesi oluşunca onu da kesip Lansor verdi.
Kramplar için Magnesium Citrate kullanıyorum.
Omega-3 ve folik asit olarak İ-Mom kullanıyorum.
Kan için de Gynoferon kullanıyorum.

Gebelik şekerim diyetle insülin kullanmadan normal seviyeye indi çok şükür. Ama bebeğimin gelişimi hala önde gidiyor. Doktorum o zaman bebeğin yapısı böyle o zaman yapacak bişey yok dedi

Herkese hayırlı doğumlar, sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize ❤

Aynen valla yine de normal dogum olmasını çok istiyorum sezeryan daha cok korkutuyor beni insallah normal olur

Aynen bende bende..soranlara normal istiyorum falan diyince çok şaşırıyorlar işte bu ne cesaret falan diyorlar insanımızın mod düşürme potansiyeli o kadar fazla ki insanı asıl normal olandan soğutuyorlar valla

Aynen aynen sanki sezeryan cok kolay bişeymiş gibi hemen ayy normal dogum çok zorrr diyolar insanı korkutmak icin uğraşıyorlar sanki normal dogumda dogum sırasında sancı çekiyosun ama en azından sonrasında rahat oluyo sezeryan ameliyat sonucta sonrası cok zor ablamdan gördügüm icin biliyorum sezeryanı

Eger alttan bakacaksa sanada vajinal ultrasonla bakar zaten canim hic korkulcak bisey yokmus ben ilk defa catala ciktim baya bi korktum cikar cikmaz derin derin nefes alip vermeye basladim sanki doguruyorum bi baktim bitti gitti bile iliskide bile daha cok canim yaniyo benim

Doktoruna sordun mu canım ne dedi bana vitamin eksikliği diyo size çatı mı dedi
Muayne oldum canim dedi ki ilk dogumu normal yapanlarda ayri bir agri gorulur sezeryan yapanlar da ayri bir agri olur dedi. Bir sonraki muaynede tekrar sordu agrin devam ediyor mu die evet dedim, zaten vitamn omega mag kalsym kullaniyorum yani normal korkulacak bi sey yok dedi. Ama agri gecti mi hayir gecmedi hala oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…