2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar 34 haftalık oldum bugun 2.368gr 47 boy pasamın
Gunaydin herkese.Benim doktorum bebegimin sadece kilosunu soyluyor.Boyunu olcemiyoruz dedi.Tek tek olcuyor.Kafa cevresini,bacak,kol kemiklerini..Haftasi ile uyumlu diyor ama tam boyunu soylemiyor hic.

Gunaydin herkese.Benim doktorum bebegimin sadece kilosunu soyluyor.Boyunu olcemiyoruz dedi.Tek tek olcuyor.Kafa cevresini,bacak,kol kemiklerini..Haftasi ile uyumlu diyor ama tam boyunu soylemiyor hic.

Canım ultrason kağıdındaki değerlerden FL (uyluk kemiği ölçümü) olanı 7 ile çarpınca tahmini boyunu veriyor. Biz de öyle anlıyoruz. Yoksa net bi şekilde baş topuk mesafesi ölçümü anne karnında mümkün değil..

Aaaa onu bilmiyordum canim..Bakayim ben de bir hesaplayayim.Tesekkurler:)

Kızlar sizde de sabah ilk uyanınca kasık ve bacak ağrısı oluyor mu? Benim sol bacağım ağrıyor ve kasıkta adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama gün içinde geçiyor azalıyor yada özellikle 3 4 gündür böyle

Kızlar bir sorum var.Kızımı 3710 kg ile normal doğurmuştum.Fakat aradan neredeyse 11 sene geçti.Şimdi oğlum da aşağı yukarı o civarlarda doğacak(mış)
Sorum şu,ilki normal olup ta,ikincide çatı darlığı diye bişey olmaz dimi?

Selam kızlar sancılar oluyor bende braxton oıa bilir diye okudum yine de korkmuyor deyilim olan varmı?

kızlar 34 haftalık oldum bugun 2.368gr 47 boy pasamın

Bende bacak ağrısı ayaklarda uyuşma bel ağrısı bacak içlerim falan ağrıyor hep. Son dönemleri zormus hamileliğin. Sabah ilk yataktan kalkarken çok zorlaniyorum dediğin gibi gün içerisinde hafifliyo

Doğru galiba ilk 3 ayda ağrım vardı ama tabi şuankiyle kıyaslanamaz sırtımla birlikte ağrıyor ne nefes alabiliyorum ne uzanabiliyorım nede oturabiliyorum o kadar kötü yani

Belle çatı ağrısı aynen 33' ten sonrw başladı ama genel olarak 30'dan sonra ağırlaştoğımı hissettim zorlanmaya başlafm ben çok rahat geçirdim 30' a kadarhamileliğimi unutup ait hareketlerde bulubuyordm herkes kızıyordu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…