Cok guzel ben de uyku tulumu alayim ortuden iyidirBen böyle bir şey aldımbardakkulpu
Benimki normalde canı isteyince yapar geçen hafta balkonu temizle dedim normaldede o balkonu yıkar söylene söylene yıkadı mecbur zamana yayarak yapıyorum bende napim birde bu hafta içi ev taşicam nasıl yağıcam bilmiyorumEşim pazar günü ben temizlerim diyo ama benim içim rahat etmiyor zamana yayinca daha çok agirlasiyorum yapamıyorum ama çok fazla aceleye getirmiyorum ona dikkat edicem
Benimde yün yorganım var bende 2 kat nevresimle kullanıyorum her sene yıkanırdı bu sene yıkayamadım,kullanirmiyim bilmem.bebegim için olan yatağı kv yeni yapacak dediğin gibi 2kat 2kst kullanırım bebeğim alerjik olmasın diye.ama baktım işe yaramıyor kullanmam yün falan.yun en sihhatlisi diye onda yatsin diye düşünmüştüm.bakalim artık sağlıcakla gelsinler de herşey hallolurBuharli temizlik yaptirarak dosegi iki kat carsafla kullanan yorgani iki kat nevresimle kullanan bi arkadasim var, belki sende oyle yaparsin , ise yarar belki cok mu titiziz ne
Evet üstlerini açma riskleri olmuyormuş. Yorgan, battaniye ile ağızlarını burunlarını kapatabiliyorlarmış uyuyunca.Cok guzel ben de uyku tulumu alayim ortuden iyidir
Genelikte carpel tunel oluyorBenim ellerimde uyuşma oluyor kızlar parmak uçlarında da oluyor.hatta baş parmağında sinirsel bir çekilme oluyor 3-4gundur hamilelikle alakası varmı acaba bunların? Kontrol çarşamba doktoruma soracağım yine ama sizede bir sorayim dedim
Karpal tünel sendromu diye bir şey var. Hamilelikte çok oluyormuş.Benim ellerimde uyuşma oluyor kızlar parmak uçlarında da oluyor.hatta baş parmağında sinirsel bir çekilme oluyor 3-4gundur hamilelikle alakası varmı acaba bunların? Kontrol çarşamba doktoruma soracağım yine ama sizede bir sorayim dedim
Evet bende parlaklarımı yumruk yapmakta zorlanıyorum sabahları.sonra geçiyor ama baş parmağımdaki sinir çekilmesi ani hareketlerde çok canımı yakıyor.insaallah canım az daha sabırKarpal tünel sendromu diye bir şey var. Hamilelikte çok oluyormuş.
belki o olabilir.
Benim 5. Aydan beri var. Hatta Bi ilaç kullanıyorum onun için. Çünkü artık bütün kolum o halde gibi. Elim uyuşuyor parmaklarımı sabahları hareket ettirmekte zorlanıyorum. Artık son haftalarımız, az daha dayanıp yavrularımızı koklıycsz inşallah
çok geçmiş olsunEvet bende parlaklarımı yumruk yapmakta zorlanıyorum sabahları.sonra geçiyor ama baş parmağımdaki sinir çekilmesi ani hareketlerde çok canımı yakıyor.insaallah canım az daha sabır
Sağlıkla sihhatle gelsin hepimizin yavrusu
Canım gördüğüm kadarıyla 36 haftalik hamilesin bence birinin yardıma gelmesi ve senin hiçbirşeye dokunmamanBenimki normalde canı isteyince yapar geçen hafta balkonu temizle dedim normaldede o balkonu yıkar söylene söylene yıkadı mecbur zamana yayarak yapıyorum bende napim birde bu hafta içi ev taşicam nasıl yağıcam bilmiyorum
insallah doner canim, donmezse de uzulme sezeryan olur yeter ki bebisler saglikla dogsun. Siz yine dr nuzla gorusun belki 39. Haftaya sezeryan gunu verir. Her seye hazirlikli olmak gerekir.Evet doğru, hatırlıyorum.
Benimkinin kafası aşağıdaydı, bu hafta döndü ama...
doktor yeri varsa dönebilir dedi.
hastaneden randevu alıcaz yeni durumu konuşmak için.
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?
Belimde yorulunca ağrıyo ama aşırı değil neyse az bi zamanımız kaldı hayırlısıyla oda geçer biraz sabredicez artık yine iyi geçti benim hamileligim öyle mide bulantısı falan yaşamadım cok şükür 9 ay yatanlar var onlara bakarak çok şükür diyorum.Benim maşallah bu gebelikte yok o agri. Bunda öyle bir bel ağrım var ki... Hepsine bedel oldu.
Aaa e hani %100 bitkiseldi güya, çok şaşırdımEvet canım yıkamak gerekli. Hele susam yağı ciddi alerjen aslında ama ben son çare yara olursa kullanacağım. Sütün kendisi ile masaj yapınca da çok yara olmuyor aslında. Bir de ben emzirmeyi bırakalı daha bir yıl bile olmadı. Belki memeler alisiktir da yara olmaz diyorum.
Lanolin ben de çok az kullandım. Şimdi onun da kanserojen olduğu söyleniyor. Ne yapsam arda kaldım.
Kolay gelsin sana da canım, yok takmıyorum kafama hiç. Nerdeeen nereye... yakında bebeklerimize kavuşucaz canıminsallah doner canim, donmezse de uzulme sezeryan olur yeter ki bebisler saglikla dogsun. Siz yine dr nuzla gorusun belki 39. Haftaya sezeryan gunu verir. Her seye hazirlikli olmak gerekir.
Benim mutfagimda renovasyon var. Bir haftadir disardayim, sadece gece yatmaya eve gidiyoruz. Ev tamirati bitmeden cocugun yatagini falan da alamadim, hastane cantasini da ayarliyamadim. 2 haftaya hazirlarim herhalde.
Cuma gunu randevum vardi, bebisin kafasi asagidaydi ama kadin hala yeri var donebilir dedi. Burada nst 32. Haftada basliyormus, cok sukur kasilma cikmadi, 2 hafta sonra tekrar gidecegim.
Cok sukur canim hala inanamiyorum bu gunleri gordugume. Korkular bende aliskanlik yapti herhalde hala korkuyorum bebegimi kaybetmekten. Saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza alalim o zaman inanacagim herhalde ruyada olmadigima.Kolay gelsin sana da canım, yok takmıyorum kafama hiç. Nerdeeen nereye... yakında bebeklerimize kavuşucaz canım
Lanolin koyun yününden elde edilen bir maddeymisAaa e hani %100 bitkiseldi güya, çok şaşırdım
şahsen duymamıştım hiç
Aynı şekilde, ben de çok korkuyorum onu kaynetmekten. Belki diyorum yavrum o yüzden ters döndü, korkum ona da geçti.Cok sukur canim hala inanamiyorum bu gunleri gordugume. Korkular bende aliskanlik yapti herhalde hala korkuyorum bebegimi kaybetmekten. Saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza alalim o zaman inanacagim herhalde ruyada olmadigima.
Evet bende parlaklarımı yumruk yapmakta zorlanıyorum sabahları.sonra geçiyor ama baş parmağımdaki sinir çekilmesi ani hareketlerde çok canımı yakıyor.insaallah canım az daha sabır
Sağlıkla sihhatle gelsin hepimizin yavrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?