2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aylin.Icime en cok sinen isimdi ama esim istemedi.

Canım gördüğüm kadarıyla 36 haftalik hamilesin bence birinin yardıma gelmesi ve senin hiçbirşeye dokunmaman
Taşınırsam yardımcı olurlar mutlaka aynen 36 haftalığım benim oğlanında 40. haftaya kadar bekliceğini sanmıyorum aşırı baskı yapıyor artık yarından sonra belli olacak gerekirse adama idare et 2 ay sonra çıkim dicem

Ay taşınma işi benimde başımda valla bilmiyorum ne olacak tam net birşey yok ama Ay sonu bizimde olcam galiba çok sıkıntılı bir zamana denk geliyor. Allah yardımcımız olsun

Kızlar benim bebek yan duruyor başı sağda ayakları solda. Acaba ne zaman geçer doğum pozisyonuna yada geçer mi artık ya of çok istiyorum normal doğum olsun

Kızlar benim bebek yan duruyor başı sağda ayakları solda. Acaba ne zaman geçer doğum pozisyonuna yada geçer mi artık ya of çok istiyorum normal doğum olsun
stres yapma. dogum biraz nasip işi .eger nasip olursa son dakika bile dönebilir. benim arkadaşın son dakika ters dönmüştü. mecburen sezaryana aldıkar. tersi neden olmasın.

stres yapma. dogum biraz nasip işi .eger nasip olursa son dakika bile dönebilir. benim arkadaşın son dakika ters dönmüştü. mecburen sezaryana aldıkar. tersi neden olmasın.
İnşallah canım ya çok istiyorum ama nasip tabiki dönmezse mecbur sezeryan yapcam birşey yok artık

Yanı çeviriyorlada ters olanı çevirmiyorlar plasentaya zarar verir diye hem görümcemi hem komşumu çevirdiler ikisininde yandı bebekleri

37ye kadar yolu var demişti benim doktorum. Stres yapma yine de. İkiniz için de hayırlı olan ne ise o olsun. Ama yürüyüş, merdiven inip çıkma vs iyi gelebilir belki. Doktorun önerisi olmadı mı?

benim ki de dönmedi daha yan yatıyor bende normal istiyorum son haftalarda döner genellikle zaten daha 1 ay var telaş yapma döner inşllah

Kızlar cevap yazarsanız sevinirim 32 +4 TE doğum izni için rapor alsam sıkıntı olur mu raporda 32 hafta yazar demi 32+4 yazmaz

Canım benimde aynı duruyor tek fark bas solda ayaklar sağda bugün kontrolüm vardı daha döner dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…