2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen Benimde bi kaç sene önce sol ayağımın üstünde bi kemik büyüdü sonra kndiliginden geçmişti şimdi de bikaç gündür aynı ayağım aşırı derecede ağrıyo bazen zor yürüyorum cok rahatsız ediyo demekki normal bişey ama ne yapmam gerekiyor bu ağrının biraz hafifletmesi için sen bişey yapmış mıydın yoksa yapacak bişey yok mu beni çok zorluyor

Aynen benimde öyle bende baktığımda sebebini bulamadım sen kaç haftalıktın bu arada bryaz akıntıb yoğunlaştırmış senin
32+1 olduk bugün evdeyken normal bazen yogunlasiyo ama dışarı çıktığımız zaman felaket aşırı oluyor

Ben önce başlamıştım yine yara olmuştu eczaneden yağlı bir krem vardı weewall gibi birseydi adı o iyi gelmişti bi de Ayça çekirdeği
öyle mi, aklımızda olsun inşallah hiç birimize gerek kalmaz

Ben gibi ,uyanıp tekrar uyuyamayan var mı?
Uyku muyku hak getire..
maalesef bende öyleyim uykuya aşırı düşkün olmama rağmen gece 3-4 kere lavaboya gitmekten sık sık uykum bölünüyor, boğazımda yanma hissi de cabası

senin ağrıların erken başlamış kendini yorma sende 40 haftayı bulmazsın bende muhtemelen öyle olacağım bu gidişle
Valla düneve bir giriştim pestilim çıktı kızımın yatağını ikeadan aldık kartonun içinde henüz kurmadık arkasının tozunu alayım dedim resmen belim tutuldu

Valla düneve bir giriştim pestilim çıktı kızımın yatağını ikeadan aldık kartonun içinde henüz kurmadık arkasının tozunu alayım dedim resmen belim tutuldu
Canım artık iş kpnusunda zorlama kendini yada zamana yayarak yap yoksa çok ağrın olur

Canım artık iş kpnusunda zorlama kendini yada zamana yayarak yap yoksa çok ağrın olur
eşim pazar günü ben temizlik
Eşim pazar günü ben temizlerim diyo ama benim içim rahat etmiyor zamana yayinca daha çok agirlasiyorum yapamıyorum ama çok fazla aceleye getirmiyorum ona dikkat edicem

maalesef bende öyleyim☹ uykuya aşırı düşkün olmama rağmen gece 3-4 kere lavaboya gitmekten sık sık uykum bölünüyor, boğazımda yanma hissi de cabası

benimde artık aşırı midem yanıyor uyku zaten yok geceleri uyumayı özledim resmen ama beni en çok mafeden mide yanması resmen boğazımda hissediom

Hanimlar nasil ortu veya yorgan kullanicaksiniz bebislere
Altına yatak olarak yün yatak yapacak kv.annemlerde pamuktan yorgan yaptırdı ama onu hemen örtmeyeceğim. Aslında benim düşüncem kundak yapıp üstüne kalın battaniye örtmek.ama tabi tecrübesizim.baska fikirleri olan varsa yazabilir

Kızlar bebeğinin hareketlerinde azalma hisseden var mı? Ben 2 gündür pek vissetmiyorum gibi... Bugün ancak kendimi dinlersem çok çok az belli belirsiz hissettim. İçimi korku kapladı gibi hafiften.

Ben böyle bir şey aldım bardakkulpu

Eklentiler

• 389B5827-E015-400D-9D7C-1027EDDA35DF.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bebeğinin hareketlerinde azalma hisseden var mı? Ben 2 gündür pek vissetmiyorum gibi... Bugün ancak kendimi dinlersem çok çok az belli belirsiz hissettim. İçimi korku kapladı gibi hafiften.
Canım okuduğum kadarıyla o haftalarda normal diyorlar.alanlari azalıp kilo alıyorlar ya baya ondan.sen yinede için rahat etsin bir dr a git istersen.

Canim istersen dr a git. Icin rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…