- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Ben günde 2 tane alıyorum magnezyum azaldı sanki biraz.sen neden almıyorsun magnezyum?Aynısı bende de var doktor ödemden sinirler sıkışıyor dedi magnezyum almak gerekiyor ama gebelikten sonra geçer ben o yüzden almadım bende 3 aydır var yaklaşık
Hayirlisi ile az kaldi canim korkularimiz son bulacak. Hatta bir kac yil sonra ikinci icin ugrasacagizAynı şekilde, ben de çok korkuyorum onu kaynetmekten. Belki diyorum yavrum o yüzden ters döndü, korkum ona da geçti.
o yüzden yine hastanedeydim dün akşam.
Şekil A benHayirlisi ile az kaldi canim korkularimiz son bulacak. Hatta bir kac yil sonra ikinci icin ugrasacagiz.
Sen dun aksam nicin hastaneye gittin?
Insallah bizde o iki cocuklu donemleri goruruzŞekil A benben şu an bitse de gitsek modundayim bir an önce dogursam da iki çocuklu hayata geçsem ne yasayacaksam çabucak başlasa diyorum çocukla hamilelik zor
Bebek hareketlerini hissedemiyorum diye.Hayirlisi ile az kaldi canim korkularimiz son bulacak. Hatta bir kac yil sonra ikinci icin ugrasacagiz.
Sen dun aksam nicin hastaneye gittin?
Bugün yanlış biberon aldik galiba. Çok araştırmadim sadece avent marka iyi diye bi tane cam biberon aldim. Üzerinde 1m+ yazıyor. Yeni doğan değil tamam ama 1 aydan sonra ne kadar süreyle kullanilir. Çünkü 3m+ var 6m+ var. Benim aldığım 3 aylıkken yada 6 aylıkken 1m+ biberonu kullanamayacak mi? Anlamdim bişey. Bilgisi olan varsa aydinlatirsa sevinirim:-(
30. haftaya girdim hamilelikte arkadaşlar. İkizlerimi bekliyorum. Dünden beri belimde çok kötü bir ağrı var. Biraz da bacaklarıma vuruyor gibi. Normal mi bu haftalarda? Yaşayan var mı aranızda?
kullandığım vitamin hapında magnezyum var magnezyumlu gıdalarla beslenip takviye yapmaya çalışıyorum ayrıca almadımBen günde 2 tane alıyorum magnezyum azaldı sanki biraz.sen neden almıyorsun magnezyum?
Aylin bence ben de kerem uygar ve emre arasında kaldimKizlar merhaba,bir türlü isime karar veremedik
O kadar kararsız kaldım ki tam olarak içime sinen bir isimde olmadı açıkçası. Bir tane kızım var onun ismini babası koymuştu bu kızımın ismini ben koyucu ama aha tamam işte bu dediğim yok malesef.eleye eleye 2 isim kaldı.sizce hangisi çok kararsızım.pınar mi aylin mi ?
Aman ya Rabbi nasıl güzel bir mucize. Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.Insallah bizde o iki cocuklu donemleri goruruz. Ama buna da cok sukur ediyorum. Yuce rabbim bana ikinciyi vermese de asla isyan etmem. Cok sukur 17 yillik cabadan sonra anneligi tadacagim.
Zaten sizin isiniz bizden zor. Allah yardimciniz olsun. Bizler istedigimiz zaman yatabiliyoruz sizlerin ilgilenmek zorunda oldugunuz cocuklar var. O da cok buyuk sorumluluk istiyor.
Fikrini paylaştığın için teşekkürler aylin bi tık önde gibi.anlam olarak bilemem ama teleffuz olarak emre güzel bence.Aylin bence ben de kerem uygar ve emre arasında kaldim
Harika! İnternetten mastır ters emzirme diye bakılırsa pozisyon görseli bulunur.Kızlar ilk dönemler mastist diye birsey oluyor gögüslerde.süt kanalları tıkanıyor .bu yazacagımı herkes bir kenara not etsin bence. 40 derece ateş üşüme ile Dr gittim boşuna antibiyotik kullandım.bu yöntemi uyguladım 2 dakikada gögsümdeki şişlik indi.
Sağ göğsünüz sertleştiyse bebeği sağ kol altına alın birinin yardımıyla tabi yada yastık koyarak. O şekilde emzirin 2.yöntem bebek kafası sağ göğüste ayaklar da sağ tarafa uzanacak bu yöntemi bebeği kanepenin ucuna yan yatırıp siz de yere oturup emzirebilirsiniz.
Sol gögüs tıkslıysa bebek sol göğüste ayaklar sola uzanacak.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama aklıma geldi çoğu kişinin başına geliyor umarım yardımcı olur.
ben oyumu Aylin’den yana kullanıyorumKizlar merhaba,bir türlü isime karar veremedik
O kadar kararsız kaldım ki tam olarak içime sinen bir isimde olmadı açıkçası. Bir tane kızım var onun ismini babası koymuştu bu kızımın ismini ben koyucu ama aha tamam işte bu dediğim yok malesef.eleye eleye 2 isim kaldı.sizce hangisi çok kararsızım.pınar mi aylin mi ?
Pınar :))Kizlar merhaba,bir türlü isime karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?