37ye kadar yolu var demişti benim doktorum. Stres yapma yine de. İkiniz için de hayırlı olan ne ise o olsun. Ama yürüyüş, merdiven inip çıkma vs iyi gelebilir belki. Doktorun önerisi olmadı mı?
Taşınırsam yardımcı olurlar mutlaka aynen 36 haftalığım benim oğlanında 40. haftaya kadar bekliceğini sanmıyorum aşırı baskı yapıyor artık yarından sonra belli olacak gerekirse adama idare et 2 ay sonra çıkim dicem
Ters olan bebeği risk alıp çeviren nasıl varsa yanıda çeviriyorlar çünkü daha az riskli ve kolay daha çocukların biri 3 biri 5 yaşında yakın zaman yani siz duymamışsınız biz şahit olduk yakın zamanda
Ay taşınma işi benimde başımda valla bilmiyorum ne olacak tam net birşey yok ama Ay sonu bizimde olcam galiba çok sıkıntılı bir zamana denk geliyor. Allah yardımcımız olsun
Tesekkur ederim.Ben yurt disinda yaptirttim. Sebepsiz infertility idi. Eger sen dr arayisindaysan tup bebek forumlarini takip et bir sure baya bilgi edinirsin.
Kızlar Slm ciyer açıcı iyne yaptırdık ilk erken olduğu için riske atmak istemedi dk.um. Belimde sırtımda dünden beri çok ağrı var bu gün bayağa ağrıdı belim uzanınca bayağa acıyor belimin aşağısı bu haftalarda normalmi
Benim ilk 4 ay bulantım oldu, sonra geçmişti, 4 gündür tekrar başladı. Ben de şaşkınım, ilk aylar ile aynı bulantı, aynı koku hassasiyeti, daha kötüsü ilk aylarda istifra etmediğim kadar çıkardım nerdeyse bu 4 günde. Karın ağrısı, ishal vs başka bi şikayetim olmadığı için doktora da gitmedim. Ben de aşırı merak ediyorum nedenini..
Benim ilk 4 ay bulantım oldu, sonra geçmişti, 4 gündür tekrar başladı. Ben de şaşkınım, ilk aylar ile aynı bulantı, aynı koku hassasiyeti, daha kötüsü ilk aylarda istifra etmediğim kadar çıkardım nerdeyse bu 4 günde. Karın ağrısı, ishal vs başka bi şikayetim olmadığı için doktora da gitmedim. Ben de aşırı merak ediyorum nedenini..
Benim sadece bulantim var birde yavaş yavaş artan kasılmalarım ne olduğunu bende anlayabilmiş değilim hele bir de uyku yok mu çok uykum geliyor çok yorgun hissediyorum kendimi
Kızlar benim bebek yan duruyor başı sağda ayakları solda. Acaba ne zaman geçer doğum pozisyonuna yada geçer mi artık ya of çok istiyorum normal doğum olsun
Kızlar Slm ciyer açıcı iyne yaptırdık ilk erken olduğu için riske atmak istemedi dk.um. Belimde sırtımda dünden beri çok ağrı var bu gün bayağa ağrıdı belim uzanınca bayağa acıyor belimin aşağısı bu haftalarda normalmi
Tesekkur ederim.Ben yurt disinda yaptirttim. Sebepsiz infertility idi. Eger sen dr arayisindaysan tup bebek forumlarini takip et bir sure baya bilgi edinirsin.