cnm haftalık oluyor bana dr um 32+0 geleceksın dedı bır problem cıkarsa yıne hep hafta basında gel demıstı . sen 4 gununu bosuna sıldırme 33+0 al cnm onemlı bır sorunun yoksa tabı kı
cnm haftalık oluyor bana dr um 32+0 geleceksın dedı bır problem cıkarsa yıne hep hafta basında gel demıstı . sen 4 gununu bosuna sıldırme 33+0 al cnm onemlı bır sorunun yoksa tabı kı
Ben ücretsiz izindeydin canım dün iş başı yaptım 10 gün mazeret izni aldım benim için 32 haftanın sonu daha iyi olacak bakalım haftaya gidecem 32+4 TE 32 haftalık yazarsa iyi olur doğum iznimi başlatacam hemen
Ben 32+3 te aldım uzatmayı. Kağıtta 32 yazıyor. Küsurat yazmıyor. Keşke 32+6 da alsaydım. 1 hafta sonrasına atardı ne güzel. 37.hafta orada belirtilmiş olduğu için tekrardan almıyorsun. Aynı kağıdı veriyorsun okula. Ben öğretmen olduğum için okul dedim ama işyeri diyelim.
32de istersek ayrılıyoruz değil miz? Doktor yoo sen çalışabilirsin her şey yolunda. Rapor veremem demiyor dimi:) okula bildirdim raporumu yarın alıcan yarın tam 32 oluyorum.
Selam kızlar, doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz? Kaçıncı haftadan itibaren NST'ye girdiniz? Ben en son 32 haftalıkken gitmiştim. Ama çıkarken doktor şu tarihte gel demedi, ben de sormayı unuttum. Ne zaman gitsem acaba? Bir de günde en az 20-25 kere kasılma yaşıyorum. Bu rakam normal mi?