2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim ben de 33 haftalikken gitmistim.Bana 20 gun sonra gel sonra da her hafta geliceksin dedi.

Canim ben de 33 haftalikken gitmistim.Bana 20 gun sonra gel sonra da her hafta geliceksin dedi.

Ben de her hafta gidecek dönemdeyim o halde. En azından 2 haftada bir Perşembeye randevu alayım ben o zaman, hem bebeğimin durumunu öğrenmiş olurum hem de doktora gidiş sıklığını sorarım. Sağolasın cevap verdiğin için

Kızlar çok acil cevap istiyorum tecrübelilerden kasığımda çok şiddetli sancılar başladı 10 dkdır artarak devam ediyor ve makatıma vuruyor ağrısı bebeğimde çok hareketli hareketli olduğu için mi böyle yoksa başka bişey olabilir mi

Canım pozisyon değiştirince falanda devam ediyormu bilemedim ki şimdi böyle bişey yaşamadım inş.gecer istersen ekim anneleri kısmına yaz orası daha aktif ve yardımcı olabilirler

Canım pozisyon değiştirince falanda devam ediyormu bilemedim ki şimdi böyle bişey yaşamadım inş.gecer istersen ekim anneleri kısmına yaz orası daha aktif ve yardımcı olabilirler
Devam ediyor canım ağrı hafifliyor tekrar artıyor ama vajina girişi ve makatıma çok şiddetli bi baskı ve ağrı var. Teşekkür ederim yazacağım şimdi evde de yalnızın korkuyorum çok

Devam ediyor canım ağrı hafifliyor tekrar artıyor ama vajina girişi ve makatıma çok şiddetli bi baskı ve ağrı var. Teşekkür ederim yazacağım şimdi evde de yalnızın korkuyorum çok
Ader ağrısı gibi Bi ağrı mı? Belden kasığa doğru belli aralıklarla geliyorsa sancıdır diye biliyorum. Eğer uzanır veya pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa endişelenme. Şu an nasılsın

Ader ağrısı gibi Bi ağrı mı? Belden kasığa doğru belli aralıklarla geliyorsa sancıdır diye biliyorum. Eğer uzanır veya pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa endişelenme. Şu an nasılsın
Şuan iyiyim çok sağolun adet sancısı gibi değil bıçak kesiği gibi göbeğimin alt kısmındaydı ve vajina girişine makata vuran bi basınç vardı ağrım çok şiddetliydi yoruldum açıkcası geçti şimdi tuaf bi rahatlık geldi üstüme

Çatı genişliyor olabilir. Ben 37 deyim. Ara ara olur bana da. Yine de doktoru bilgilendir bence yarın. Dediğim gibi sancı belden kasıklara doğru olurmuş. Henüz yaşamadım ben de :)

Sancı aralıksız devam ediyorsa ya da belli bir rutinde ise doktora danış.
Benim doğum sancım çok hafif başlamıştı. Yarım saatte bir yokluyordu. 10dk'da bir sancı gelmeye başlayınca artık ciddiye almıştım. Doktora haber verdim gittik hastaneye. Mesela 10 dk' da bir geliyor sancı toplam 1 dk sürüyor ve sonra geçiyor. Adet sancısı gibi başlayıp şiddetleniyor. Ve bu sırada tüm karnında kasılmalar oluyor. Herkesin sanci agri eşiği farklı ama ilk sancılar nefes kesecek cinsten değil.
Seninki rahim hazirlanmasi bebeğin baskinyapmasiyla rahim ağzında değişiklik olabilir.

Son düzenleme:
Senin özel durum larin da var sen haber ver danış doktora yarın. Tekrar ederse de bu gece.

Çatı genişliyor olabilir. Ben 37 deyim. Ara ara olur bana da. Yine de doktoru bilgilendir bence yarın. Dediğim gibi sancı belden kasıklara doğru olurmuş. Henüz yaşamadım ben de :)
Yarın doktoruma danışıcam çok teşekkür ederim

Yok canım sancım bayağı azaldı çok hafifi var ama o sancının yanında bu hiç birşey vajina girişinde basınç devam ediyor onu da yarın dr sorcam inşallah sıkıntılı bir durum yoktur çünkü eşim evde değil ailem uzakta eş dost arkadaşım yok ve çok mahrum bir yer burası en yakın hastane iki saatlik mesafede çok korktum ve tedirgin oldum açıkcası
Adet sancısı gibi değil göbeğin alt kısmında bıçak kesiği gibi ağrı vardı uzun sürdü baya ve bebek çok hareketliydi haddinden fazla uzun süredir ilk defa bu gün ağzıma tatlı bişey koydum heralde hareketlilik ondan ağrıda onla alakalı umarım öyledir daha doğması için çok erken inşallah vaktinde gelir

Sol tarafina uzan bol su al yanina yudum yudum ic. Bacak arana da yastik koy. Rahatlarsin diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…