2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim dun Dr randevun vardi, ne dedi dr un son durum icin?
Aslında başka seçenekler de var ama tüp bebek olduğu için, ve ben de tedirgin bir hamilelik geçirdiğim için onları denememi tavsiye etmedi, dönmezse sezaryan olacak canım. Sadece döndürmek için çan sesi ya da bazı hareketleri deneyebilirmişim. Eğer dönmüyorsa yapacak bir şey yok.
diğer seçenekler ters doğum konusunda uzman bir hastane varmış orası, bir de dışarıdan elle müdahale. gerçekten ikisini de yapasım yok,

Bencede deneme diger secenekleri, dr un dedigi gibi donmez ise sezaryen olsun. Risk almaya bebegi strese sokmaya gerek yok. Bugunleri cok bekledik biz.

bende 32 gıtmısdım 3 hafta sonra gel demısdı

Selam kızlar demir ferritin değerleriniz nasıl bende aylar sonra ilkdefa baktırdım birde trigliserid değerim epey yüksek doktora önümüzdeki hafta gidicem merak ettim sebebi ne ki

Bencede deneme diger secenekleri, dr un dedigi gibi donmez ise sezaryen olsun. Risk almaya bebegi strese sokmaya gerek yok. Bugunleri cok bekledik biz.
Evet düşünmesi bile strese sokuyor canım.
bebek kıyafetlerini yıkadıktan sonra ütülüyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…