Arkadaşlar ben hastane çantama mama da almak.istiyorum garanti amaçlı çocuklarınıza kullandığınız ya da önereceğiniz mama markası var mı aptamil almak istemiyorum.cok.gaz yaptığını ve birde şeker oranının yüksek olduğunu biliyorum."sma"var aklımda ama karar veremedim
Ben keçi sütü annesütüme en gakın diye golden goat aldım ama sever mi bilmiyorm inş gerek duymayızArkadaşlar ben hastane çantama mama da almak.istiyorum garanti amaçlı çocuklarınıza kullandığınız ya da önereceğiniz mama markası var mı aptamil almak istemiyorum.cok.gaz yaptığını ve birde şeker oranının yüksek olduğunu biliyorum."sma"var aklımda ama karar veremedim
Ben sma aldim.Doktorum onerdi.Diger mamalarda seker oldugu icin bebek daha sonra anne sutunu reddedebiliyor dedi.Bu anne sutune cok yakinmis.Aldim koydum cantama.Arkadaşlar ben hastane çantama mama da almak.istiyorum garanti amaçlı çocuklarınıza kullandığınız ya da önereceğiniz mama markası var mı aptamil almak istemiyorum.cok.gaz yaptığını ve birde şeker oranının yüksek olduğunu biliyorum."sma"var aklımda ama karar veremedim
Hic aklima gelmedi mama almak ben de mi alip koysamArkadaşlar ben hastane çantama mama da almak.istiyorum garanti amaçlı çocuklarınıza kullandığınız ya da önereceğiniz mama markası var mı aptamil almak istemiyorum.cok.gaz yaptığını ve birde şeker oranının yüksek olduğunu biliyorum."sma"var aklımda ama karar veremedim
Ilk gun gelmeyebiliyormus.Bana doktorum soyledi..Mama al diye..Bebek aç kaldiginda sarilik riski artiyormus.Hatta bir de silikon kasik al dedi.Biberonla verirsen gogsunu almaz dedi.Hic aklima gelmedi mama almak ben de mi alip koysam
Ben gerek duymuyorum. Her hastanenin çevresinde birçok eczane var. İhtiyaç halinde hemen alınır. Zihnimi ona hazırlamak istemiyorum. Foşur foşur sütüm olacak diye gaz veriyorum kendimeHic aklima gelmedi mama almak ben de mi alip koysam
İnşallah herkesin sütü foşur foşur gelir valla annemler kimseye söyleme nazar değer diyo ama benim hamileliğim boyunca foşur foşur süt geliyor göğüs pedini 8 aydır kullanıyorum inşallah doğurunca kesilmezBen gerek duymuyorum. Her hastanenin çevresinde birçok eczane var. İhtiyaç halinde hemen alınır. Zihnimi ona hazırlamak istemiyorum. Foşur foşur sütüm olacak diye gaz veriyorum kendime
Hay maşallah. Bu aslında mutlu bir gebelik geçirdiğinin de işareti. Mutlusun ki vücut oksitosin salgiliyor. Çok aşık olduğunu söyleyebilirim mesel. :)) Şefkat aşk o kalbin pır pır etmesi vs hep oksitosin.İnşallah herkesin sütü foşur foşur gelir valla annemler kimseye söyleme nazar değer diyo ama benim hamileliğim boyunca foşur foşur süt geliyor göğüs pedini 8 aydır kullanıyorum inşallah doğurunca kesilmez
Aslında tam tersi çok stresli geçiyor hamileliğim şekeriydi tansiyonuydu düşük riskiydi erken doğum riskiydi hep bişeyler çıkıyor şimdi de eşimin işi dolayısıyla sürekli yalnız olmam korkutuyo ya doğum başlarda yalnız olursam ya ulaşamazsam falan diye ama yinede evet mutluyum oğluma tedaviyle kavuştum hiç umut yokken ilk aşılamam da hamile kaldım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Rabbim emziren herkese bol bol süt versin inşallahHay maşallah. Bu aslında mutlu bir gebelik geçirdiğinin de işareti. Mutlusun ki vücut oksitosin salgiliyor. Çok aşık olduğunu söyleyebilirim mesel. :)) Şefkat aşk o kalbin pır pır etmesi vs hep oksitosin.
Ben emzirmeyi bırakalı 10 ay olmuş. Bende olmadı öyle bir şey :)) Maşallah. Allah arttırsın yavrularımızın rızkını nasibini bizden versin inşaallah.
Ben de artık göğse süt geldiğini hissetmeye başladım. Ama sızma akma vs yok hiç. Oğlumda doğumdan hemen sonra süt vardı ama damla damla tabii. Artması çok uzun sürmüştü.
Stresli ama mutluAslında tam tersi çok stresli geçiyor hamileliğim şekeriydi tansiyonuydu düşük riskiydi erken doğum riskiydi hep bişeyler çıkıyor şimdi de eşimin işi dolayısıyla sürekli yalnız olmam korkutuyo ya doğum başlarda yalnız olursam ya ulaşamazsam falan diye ama yinede evet mutluyum oğluma tedaviyle kavuştum hiç umut yokken ilk aşılamam da hamile kaldım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Rabbim emziren herkese bol bol süt versin inşallah
guzel haberle gel cnmTamam canım, yarına randevu aldım ben de..
Ahah malesef annem doğuma bi hafta falan kala gelecek 38 haftalıkken falAn 1400 km uzakta tüm ailem herkesin çoluğu çocuğu var annemin de okula giden daha 11 yaşında kardeşim var o yüzden bende Allaha emanetimStresli ama mutlu
Kalbin pırpır etmesi oksitosinden değil kortizolden desene
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Zor ama hepsi yakında geçecek. Aileden Kimse yok mu yanına gelebilecek? Ben de mesela oğluma emanetim şu an
Masallah ya ne guzel.Nazar degmesin.Benim bir kere sag gogsumden seffaf bir sivi geldi.2 ay once.Baska da bir sey gormedim.İnşallah herkesin sütü foşur foşur gelir valla annemler kimseye söyleme nazar değer diyo ama benim hamileliğim boyunca foşur foşur süt geliyor göğüs pedini 8 aydır kullanıyorum inşallah doğurunca kesilmez
Amin insallah.:))Aslında tam tersi çok stresli geçiyor hamileliğim şekeriydi tansiyonuydu düşük riskiydi erken doğum riskiydi hep bişeyler çıkıyor şimdi de eşimin işi dolayısıyla sürekli yalnız olmam korkutuyo ya doğum başlarda yalnız olursam ya ulaşamazsam falan diye ama yinede evet mutluyum oğluma tedaviyle kavuştum hiç umut yokken ilk aşılamam da hamile kaldım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Rabbim emziren herkese bol bol süt versin inşallah
Canım inşallah doğumdan hemen sonra gelir bol bol sütün olur iyi bişeymi benimki bilmiyorum 8 aydır göğüs petleriyle dolaşıyorum evde tişörtlerim geceliklerim hep süt lekesi oluyor sürekli üst değişiyorum bi bakıma da aslında bu sıkıntı yarattı bana bebek görmiyim bebek kıyafeti görmiyim hemen sancı giriyor göğsüme sonrası malum foşş üstelik sapsarı geliyor dr ağız sütü dedi bitecek diye korkuyorum inşallah herkesin sütü doğumdan hemen sonra gelirMasallah ya ne guzel.Nazar degmesin.Benim bir kere sag gogsumden seffaf bir sivi geldi.2 ay once.Baska da bir sey gormedim.
Insallah canim..Insallah seninki de ayni sekilde gelmeye devam eder canim dogumdan sonra da.Cogalsin daha da insallah.Canım inşallah doğumdan hemen sonra gelir bol bol sütün olur iyi bişeymi benimki bilmiyorum 8 aydır göğüs petleriyle dolaşıyorum evde tişörtlerim geceliklerim hep süt lekesi oluyor sürekli üst değişiyorum bi bakıma da aslında bu sıkıntı yarattı bana bebek görmiyim bebek kıyafeti görmiyim hemen sancı giriyor göğsüme sonrası malum foşş üstelik sapsarı geliyor dr ağız sütü dedi bitecek diye korkuyorum inşallah herkesin sütü doğumdan hemen sonra gelir
Şoyle ki ilk 0-3 ay yani 56 cm ye kadar pek kullanilmiyor, eger iri bebekse.. Direk 3-6 ay 68 cm e kadar cok kullaniliyor.. kizim 3300 dogmustu bu durumu yasadim, simdi de tahminen ayni gidiyor kilosu, foto icin filan suslu tulumlar aldim ilk ay, sonrasi hep 3-6 aylik.. Tulum cok ise yariyor, tek bacagindan acilan deil ortadan acilanlari tavsiye ederim..Kizlar kiyafet olarak bebeklerinize ne aldiniz??Bedenleri nasil aliyorsunuz?Diger ihtiyaclar az cok belli ama brn kiyafet konusunda cok tikaniyorum.Ne kadar alsam,ne alsam,ne kullanisli olur?
Sizler neler aldiniz?Kacar tane aldiniz?Hepimiz paylassak yararli olmaz mi?,Ben aliyorum cok aldim gibi geliyor.Sonra bakiyorum az mi diyorum?Paylasim yaparsak super olur.:)
Ayy gercekten mi??Ben de hep 6 ayliklari kaldirdim.Kucuk aluyorum.Bu buyukler bebegime olmaz diye.O tulumlardan aldim canim.4 tane aldim ama kimisi de tulum kullanisli degil bacagi kisalinca giyemiyor diyor.Kimisi de alt ust kullanisli degil beli falan aciliyor diyor.Kime sorsam farkli gorusler var.Ben ikisinden de aldim ama bedenler yenidogan da aldim, 1 ay da aldim,3 ay da 6 ay da aldim.Karisik karisik.Pek emin olamadigim icin..Şoyle ki ilk 0-3 ay yani 56 cm ye kadar pek kullanilmiyor, eger iri bebekse.. Direk 3-6 ay 68 cm e kadar cok kullaniliyor.. kizim 3300 dogmustu bu durumu yasadim, simdi de tahminen ayni gidiyor kilosu, foto icin filan suslu tulumlar aldim ilk ay, sonrasi hep 3-6 aylik.. Tulum cok ise yariyor, tek bacagindan acilan deil ortadan acilanlari tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?