2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O zaman 6 ayliklari da cikarip yikayayim ben:)

Merhaba..bende de 1 adet 10 lu hastane çıkışı,2 adet 5 li hastane çıkışı,1adette 3 lü takım var bunlar yeni doğan.gerisi 3 ay,ve 3-6 ay şeklinde aldım.yeni doğan yeterli mi az mı bilemedim
Merhaba.Bende de 1 adet onlu hastane cikisi ve 2 adet 5 li hastane cikisi var.Yenidogan.Iki tane de pijama takimi aldim. 1-2 ay.Gerisi 0-3 ay,3 ay ve 3-6 ay seklinde.

Ben
bende de en çok 0-3 ay var

Yenidoğan toplum hızlı kikı aldığı için 2 hafta falan giydirdim bu kız daha zayıf olur diye alt üst 4 takım aldım kış olacağı için patikli tulum 1 yeni doğan 2 tane 0-3 ay. Patikli tek alt 2 tane 0_3. Abisinin de var çok almadım ama Yenidoğan 2 hafta bile olsa lazım oluyor. Duruma göre alırız zaten hiç giymediği şeyler de oluyor çok şey almayın

O zaman 6 ayliklari da cikarip yikayayim ben:)
Yani ilk kizimdan kalan nerdeyse 3 hastane cikisi var , hic kullanilmamis, 51 cm dogmustu boy olarak da uzun oldgundan biz hemen bi ayda gectik 3 ayliklara..
Ben smdlik cikarmadim 3-6 ayliklari nerden baksan bi ay cekmecede duracak tekrr kirlenir die, dogduktan sora insallah kuculdukce cikaricam ben ☺☺
Aslina bakarsan simdi hic yapasim yok

Olsun canım Allah büyüktür. Sen kaç yaşındasın?

Merhaba..bende de 1 adet 10 lu hastane çıkışı,2 adet 5 li hastane çıkışı,1adette 3 lü takım var bunlar yeni doğan.gerisi 3 ay,ve 3-6 ay şeklinde aldım.yeni doğan yeterli mi az mı bilemedim
Çıtçıtlı badi?

Çıtçıtlı badi?
Çıtçıtlı badi 7-8 tane yenidoğan var,bi o kadar da 3-6 ay var.yeter inşallah yetmezse de takviye yaparız artık yeter ki sağlıkla gelsinlerBen en son 3 hafta önce kontrole gittim o zaman tam 29 haftalıktı.kilosu 1400 gr,boyu 41.8 cm çıkmıştı.bir sonraki kontrol haftaya bugün çok merak ediyorum tam 33 haftalık olacağız inşallah..sizler kaçıncı haftadasınız ?

maşallah kaç haftalıksın canım

Şimdi kontrolden geldik Allah'a hamdolsun herşey yolunda.normalde 33haftaligiz ultrasona göre 34 gösteriyor tahmini2300gr olmuşuz maşallahultrasina gore tahmini doğum tarihi 23.11,sata göre 4 aralık kasım annesi olabilirim galiba bende

Maşallah kilosu çok güzel.. sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.benimde sata göre 5 Aralık ama her gittiğimde tarih değişmeye başladı.doktor Kasım sonu diyor..bende en son tam 29.haftada gitmiştim kilosu 1400 gr, boyu da 41.8 cm di.benim de kontrol bir hafta sonra tam 33 olacağım inşallah:)

InsaALLAH canım çok sağol hepimiz sağlıkla kucaklayalım seninki de çok iyiymiş maşallah.33.haftada seninde aynı olur sanırım çünkü haftada 200-250 gr alıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…