2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
rutın testler cnm benımde o haftalar ıstemısdı

Ben de merak ediyorum..Kac beden alinmasi lazim.Kendi bedenimizde mi alacagiz?
Emzirme atleti alacagim Ben bir arkadas goguslerin rahat olmasi gerektigini sutyen kullanmayin ilk bir hafta diyo Ondan sonra ise bol sutyen kullanabilirmisiz en iyisi emzirme atleti onu alacagim

Tesekkur edeeim cok yardimci oldunuz o zaman en iyisi emzirme atleti almak

Ben de merak ediyorum..Kac beden alinmasi lazim.Kendi bedenimizde mi alacagiz?
Doktor bana zayıf demedi ama bilemiyorum..bende de gebelik şekeri sınırda çıktı.bir aydır daha düzenli besleniyorum.yumurta yoğurt süt balık vs..bende merak ediyorum ne kadar kilo aldı acaba..doktor protein ağırlıklı beslen dediyse ilerleyen haftalarda toparlayacaktır inşallah.yediklerine dikkat ediyor muydun ?? Ben bir ay öncesine kadar pek dikkat etmedim.son zamanlarda daha dikkat etmeye başladım

Yanlış alıntılanmış sanırım sitede bi problem var

Emzirme atleti alacagim Ben bir arkadas goguslerin rahat olmasi gerektigini sutyen kullanmayin ilk bir hafta diyo Ondan sonra ise bol sutyen kullanabilirmisiz en iyisi emzirme atleti onu alacagim
Bil sütyen ama tel ve balen olmaması gerek. Hani spor yaparken giyilen yarım.atlet tarzı gibi. Çünkü teller ve balenler tam süt kanalına denk geliyor. Normal sütyen mastır riskini arttırıyor. En azından uzunca bir süre telsiz balensiz olmalı. Artık markaların şık emzirme sutyenleri de var
Ama en rahatı penye gibi v yakalı olanlar oluyor bence.

Emzirme atletininn içine gögüs pedi koyun uçlar belli olmaz gelen giden olduğunda çok rahat dışarıya bile çıkmıştım

Emzirme atletininn içine gögüs pedi koyun uçlar belli olmaz gelen giden olduğunda çok rahat dışarıya bile çıkmıştım
Ben 6 ay onu kullandım ondan sonra sporcu sutyenine geçtim. Şimdi hamilelikte de bu invisiable midir nedir iz yapmayanlar var ya, onlardan kullanıyorum. Normal camasirlar ilk gebelikte ürtiker yapmıştı bana

Valla sormasam Ben normal sutyenlerimi kullanacaktim

Kizlar emzirme sütyenine gerek yok mu yani,emzirme atleti ve gogus pedi yeterli mi diyorsunuz?Ben bir yerde de okudum.Ilk haftalar ic camasiri giyilmiyor zsten gogus hep disarda oluyor emziriyorsun yaziyordu.Peki gogus kalkani gerekli mi kizlar hemen?Aldiniz mi?Aldiysaniz hangisinden aldiniz?Gogus ucu kremi falan???

Göğüs kalkanı almadım Alacaktım, akan süt ziyan olmasın deniyor. Orada biriken sütü çocuğa vermek imkansız. İkincisi göğüs yara olursa deniyor, o zaman da krem sürmek yetiyor. Zaten göğüs pedi oluyor. Bana kullanım amaçlarına hizmet etmiyor gibi geldi ilk bebekte ihtiyaç da duymadım. Ama silikon göğüs ucu benim için hayat kurtarıcı oldu. Hem bebeğim memeyi almıyordu hem de yara olmuştu göğüs ucu emziremiyordum. Silikon uçlardan aldık çocuk memeyi aldı. Sonra zamanla alıştık ikimiz de

Ilk bebeğimde mama almamıştım.sizler gibi direkt anne süsü vermeyi düşündüm ama hiç bir şekilde 3 gün sütüm gelmedi her yontemi denedik.mama takviyesi yapmak zorunda kaldım.sütüm geldikten sonra mama da almadı oglum.bu sefer sutum gelse de gelmese de yanimda mama ve biberon almak istiyorum.ben kendi yaşadığım.zorluklara karşı bu bebeğim de kendimce önlem almak istiyorum.

Kızlar bu emzirme sütyeniyle atletine gerek var mı cidden direk üsten çıkmaz mı göğüsler
Ben almistim hoc kullanmadim nerdeyse normal sutyenle 17 ay emzirdim, sorun yasamadim ☺ ama zararli balenliler deniyor, balensiz rahat kullanimi olan sutyen de terch edilebilir sonicta iki yasa kadar emzircez insallah, disarda kullandiklarimiz da olacak arada..

Ben desteksiz südyen aldım sonuçta göğüsler büyüycek üstten taşıyo görüntüsü olmasın diye ama atlete kenardan açılan sütyene gerek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…